>Ensimmäinen pakkaspäivä

>

Moikat!
Täällä oli kunnon talvikeli eilen, mittari käväisi jopa -20 asteessa! Huih miten yllättävä kylmyys sai aivan yskemään! Mukava viikonloppu ollut, vaikkakaan en vapaalla ole ollutkaan :). Eilen alkuillasta käytiin herkuttelemassa TexMex-ruualla, loppuilta sujui rennosti kotona. Mies poltteli innoissaan takkapuita, innostui ehkä liikaakin, sen verran lämmin oli useamman metrin päässä sohvalla koko illan :D. Jopa vilukissa luopui torkkupeitostaan!

Oli kuitenkin eräs, joka rrrakasti takan lämpöä ja makasi selällään neljä tassua pystyssä parin metrin etäisyydellä takasta, pehmeällä matolla. Jopa mulla tuli kuuma niin lähellä takkaa siinä käydessäni, mutta ei tällä kissalla tuuhean turkkinsa alla. Lopulta kuitenkin halipula voitti ja oli tultava vakiopaikkaan: olkapäälle.

Vanhempi kisu pelkää takkaa; liekkejä ja ritisevää ääntä! Takka kierretään aina niin kaukaa kuin mahdollista, mutta samalla sitä pidetään t a r k a s t i silmällä. Neiti makoili illan puolestaan omassa vakiopaikassaan miehen kainalossa, toisella sohvalla. Säpsähti kovasti aina kun takasta kuului voimakkaampaa ääntä ;D

Kattelin toisella silmällä telkkaria ja toisella etsiskelin innokkaasti kuvia kauniista mustista nahkaisista käsilaukuista. Sellaisen hankinta alkaa olla ajankohtainen! Vahvoilla on Longchampin eräs ihanuus tai sitten yksi Marc by Marc Jacobsin ihanuus tai ehkäpä tämä MICHAEL Michael Korsin ihanuus:

Jotain kauniin yksinkertaista joka tapauksessa, ei missään tapauksessa tätimäistä ;). Laukkumietintöjä lisää jonain toisena päivänä!


Nyt mä lähden katsomaan missä mun raitahaalarit makoilee ja sitten saunan lämpöön!

Kotoisaa sunnuntai-iltaa sulle!

Comments

 1. Hanna
  8.1.2012 / 19:36

  >Meilläkin pidettiin eilen takassa tulta ja tuli vähän liiankin kuuma. :) Tällekin päivälle on riittänyt vielä lämpöä varaavassa takassa. :)Ihana laukku! Ja ihanat kisumisut! <3

 2. Hanna
  8.1.2012 / 19:43

  >Rupes itkettaan ku on niin ihana kisu.

 3. Anonymous
  8.1.2012 / 19:57

  >Joo, eihän tällaseen yhtäkkiseen talveen ihan heti totu ;) Täälläkin aika mukavasti lunta ja pakkasta tänään -10 astetta.Näen ihan sieluni silmin teidän kisulin ketarat oikosellaan takan lämmössä :) Luulis vaan, että tollasen turkin kanssa tulis hiki. Voi ja toinen pikkunen pelkää takan rätinää <3Mun pitkä loma vetelee viimeisiään ja huomenna pitäsi laahautua taas töihin. Huomenna vielä tulee vähän uuttaa työnkuvaakin, kun äitiyslomasijaistan tämän kevään yhtä työkaveriani omien töideni ohessa. Tosin olen näitä hommia tehnyt ennenkin, ettei nyt ihan täysin tuntemattomaan täydy hypätä.Mukavaa sunnuntai-iltaa teille sinne ja rapsut raitahaalareille!-I-

 4. Pilvi
  8.1.2012 / 20:23

  >Inana raitahaalari kuvissa <3! Meillä takanpäällys lempparipaikka kisuilla, omat nukkumapesät molemmilla siellä. Odottelen laukkupostausta, itsekin tarvisin mustan nahkalaukun!

 5. Nanna
  8.1.2012 / 20:59

  >Upea tuo Korsin laukku, olis ihana itsellekin :)

 6. Marika
  8.1.2012 / 21:03

  >Ihanainen kisu, varmasti nautti takan lämmöstä:) täällä on vain -10 pakkasta, mutta en vilukissana sen pahempia pakkasia kaipaakaan. Mutta parempi kuitenkin tämä kuin se loskavesisade ja pimeys ilman lunta. Ja arskakin paistoi ja se oli kivaa!

 7. -riikka-
  8.1.2012 / 21:50

  >moikka!satuin huomaamaan, että finnishdesignshopissa on sarpaneva-vadit alennuksessa, mikäli kiinnostaa (:mukavaa talvi-iltaa pohjoiseen!

 8. IMAGE black and white
  8.1.2012 / 22:12

  >Aivan ihanaa varmasti makoilla takkatulen lämmössä ja vielä karvakamut viekussa. :) Tuli ikävä omai kisuja (jotka jo taivaassa) ja omaa entistä takkaa. :(Ihana kisu, rapsutukset täältä ja lämmintä sunnuntaita sinne. :)

 9. Sammakkoprinssi
  8.1.2012 / 22:17

  >Voi miten kaipaankin takan lämpöä ja rätinää!

 10. Anonymous
  8.1.2012 / 22:38

  >Meillä on ollut 10 astetta pakkasta tänään, aika messevä lenkki-ilma koiran kaa :) Loppuilta menikin Yön konserttia katsellessa (olin tuolla mukanakin) – ja ke tulee lisää, jeee. Mukavaa viikon alkua, niin söpö kisulainen että..t. Äippä

 11. S
  8.1.2012 / 22:53

  >Hanna: :) meillä tulee ton ison takkaluukun takia heti niiiiin kuuma tänne olkkari-ruokailutila -akselille, huh huh! et on sit vähän ku kiertoilmatakankin ominaisuuksia ku niin pian lämmittää, vaikka varaava takka onkin ;DHanna: voi sinuu <3I: tänään meillä oli vaan pari pakkasastetta, eilen parikymmentä et melkonen ero! mukavaa töihinpaluuta sulle toivotan, ihanan pitkä loma sulla olikin :). silitykset teidän tytöille!Pilvi: meillä ei kisut pääse takan päälle, nuorempi kyllä ehkä viihtyiskin siellä! laukkupostausta tulee tässä piakkoin :)Nanna: eikö :))

 12. S
  8.1.2012 / 23:12

  >Marika: täällä oli eilen tosiaan parikymmentä pakkasta ja tänään vaan pari, vaihtelee kovasti näköjään :). mäki otan sata kertaa mieluummin pakkasen ku kamalan vesisateen…riikka: hei kiitos paljon Riikka ku tulit kertoon! menin heti selailemaan… pitäis tilata satasella, muuten joutuu maksaa postarit eikä alesta sit ois hyötyä :) kääks :Dniin ja nauratti tuo sun pohjoiseen :D mulle Lappi on vasta pohjoista, tai ehkä vasta Roista ylöspäin :DIMAGE black and white: niin on! voi ota pian uusi kissa, niistä on niin suunnattoman paljon iloa ja tyhjää ois ilman noita hassukoita :). kivat illanjatkot!Sammakkoprinssi: :)Äippä: meillä oli tänään vaan pari pakkasastetta! voi mä missasin sen konsertin, täytyypä muistaa ke tallentaa! kivaa viikkoa sullekin :)

 13. Anonymous
  9.1.2012 / 11:10

  >Meidänkin nuorempi kisu makoilee takan edessä, mutta toinen tarkkailee tilannetta turvallisen matkan päästä. Ihana ilme kisulla, kun tulossa olkapäällesi :) Living and Room tuotteet houkuttelisi tosi paljon. Olisi aivan huippua, jos niitä voisi tilata kauttasi. En tiedä, että täällä keski-Suomessa olisi mahdollisuutta päästä kutsuille. Varsinkin olen noihin tyynyihin ihastunut. Mukavaa alkavaa työviikkoa :)-Nuppu-

 14. Rags
  9.1.2012 / 11:14

  >Ihana raitahaalari! <3Meidan edellisessa kodissa oli takka, kissat tykkasi aina talvisin makoilla sen edessa lampimassa. Nyt ei valitettavasti ole kuin sahkotakka, ei ollenkaan sama asia…Mukavia pakkaspaivia! Eikohan kylma tanne meillekin tule, tanaan viela kuitenkin +8 (aamulla).

 15. S
  9.1.2012 / 11:43

  >Nuppu: joo sillä on hassu halipulailme :D. kyllä voisit tilata tuotteita mun kautta, mukava kuulla että pidät niistä, niin minäkin :))Rags: kiitos! joo eiköhän niistä pakkasista ehdi "nauttia". nyt on kyllä ihanan näköiset maisemat täällä, aivan upeat valkoiset puut näkyy olkkarin ikkunoista :)

 16. Tiia
  9.1.2012 / 23:39

  >Ihania laukkuja, toivottavasti löytyy mieleinen :)

 17. S
  10.1.2012 / 10:29

  >Tiia: toivotaan :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.