>Maanantain mietelause

>

Tervetuloa uusi, edellistäkin ihanampi viikko <3
Tänään vietän leppoisan vapaapäivän, siinä se. Näin se on päätetty :)
Teen vain ja ainoastaan kaikkea mukavaa!
Tätä noudattaen:

Don’t cry over the past, it’s gone.
Don’t stress about the future, it hasn’t arrived.
Live in the present and make it beautiful. 


Hyvä ohje ihan jokaiseen päivään eikö totta!
Yksi tämän päivän ihanista asioista on mm. se, että pääsen hierojalle, jei!


Oikein mukavaa viikkoa teille hyvät lukijat!

Comments

 1. Nanna
  9.1.2012 / 12:13

  >Ihania keväisiä tulppaaneja! Mukavaa vapaapäivää sinulle, mäkin nautin sellaisesta :)

 2. Anonymous
  9.1.2012 / 12:29

  >Ihanan postitiivinen postaus! Ja tuo mietelause -voi, kun osaisikin elää sen mukaisesti!! Miten se välillä onkin niin vaikeeta, ja ajaa siinä sivussa ittensä melkoseen stressitilaan :( Paljon oon näitä juttuja etenkin viimeaikoina miettinyt.Tosi keväinen fiilis tuli noista tulppaaneista, tosi kauniin värisiäkin vielä!Oikein nautinnollista vapaapäivää ja hierontaa sulle!!-I-

 3. mapela
  9.1.2012 / 13:41

  >Oi miten ihanan värisiä tulppaaneja <3

 4. Janet
  9.1.2012 / 13:45

  >Tätä mietelausetta pitäisi ehdottomasti opetella toteuttamaan jokapäiväseen elämään. Aina välillä murehtii mennyttä sekä tulevaa ja unohtaa elää hetkessä. Tosi ihana <3Oikein mukavaa viikkoa myös sinne :)

 5. Annukka
  9.1.2012 / 14:04

  >Kumpa muistaisikin tuon hetkessä elämisen taidon (,vaikka välillä onkin mukava muistella menneitä ja haaveilla tulevasta : D )

 6. Jonanna
  9.1.2012 / 14:05

  >Mun päiväni kuluu samoissa merkeissä :) Vapaapäivät on kyllä parhautta! Kauniita tulppaaneita, kevään merkki.Sain vihdoin pistettyä oman blogin pystyyn. Noin vuosi sitten kävin täällä ensimmäisen kerran ihastelemassa kotiasi. Jos kiinnostaa, niin nyt meidän kotia voi kurkkia täällä http://omakotionneni.blogspot.com/ . Ihan alkutekijöissähän tuo vielä on, mutta lisää on luvassa :)

 7. S
  9.1.2012 / 14:15

  >Nanna: kiitos, ihanaa vapaapäivää sullekin Nanna! :)I: kiitos paljon! joo sehän on fakta ettei tuo aina onnistu, mut hyvä jos edes silloin tällöin pysähtyy noita asioita miettimään :)mapela: niin mustakin :)Janet: niinpä! mutta on luonnollista miettiä menneitä ja haaveilla tulevasta, sehän on jopa suotavaa :D. mutta ettei anna niiden viedä voittoa kuitenkaan nykyhetkeltä, se on se juttu! pääpaino kuitenkin tässä hetkessä :) ja kiitos!Annukka: aivan :). kuten tohon Janetillekin kirjoitin: on luonnollista miettiä menneitä ja haaveilla tulevasta, jopa suotavaa. mutta ettei anna niiden viedä voittoa kuitenkaan nykyhetkeltä, se on se juttu! että pyrkiä pitämään pääpaino kuitenkin tässä hetkessä ja osata nauttia nimenomaan tästä hetkestä :)Jonanna: ihanaa vapaapäivää sinnekin suuntaan! kävin vierailulla, kiitos vain kutsusta :). hyvältä näytti, onnea uudelle blogille, tämä harrastus vie mukanaan :))

 8. Hanna
  9.1.2012 / 14:22

  >Tulppaaneja! <3 Kevät tulee!!Kun mä pääsen tästä kauppaan niin aion kyllä ostaa myös tulppaaneja! :)Ihanaa viikkoa! Ihanaa kun olet niin hyvällä tuulella! :)

 9. Rags
  9.1.2012 / 15:29

  >Erittain hyva mietelause, taytyisi vaan aina muistaa tuo!Kauniin variset tulppaanit. Mulle tulppaanit kuuluu aina kevaaseen (okei, jouluksi punaiset) ja niiden taytyy ehdottomasti olla vaaleanpunaisia/pinkkeja. :-)

 10. Rags
  9.1.2012 / 15:30

  >Niin, ja rentouttavaa vapaapaivaa ja ihanaa viikkoa!!

 11. Meän Satu
  9.1.2012 / 15:38

  >Nautinnollista vappaapäivää <3Ja sammaa sinnekki, mukavaa viikkoa :)

 12. Miia - Oma Koti Valkoinen
  9.1.2012 / 17:15

  >Mukavaa vapaapäivää ja alkanutta viikkoa! <3Hierojalla käynti on ihan huippua, parempaa tapaa rentoutumiseen saa hakea… :)

 13. suvi m
  9.1.2012 / 17:59

  >Täydellinen mietelause! Kunpa muistaisikin/osaisikin elää noin…

 14. M
  9.1.2012 / 19:26

  >Ihana tuo ajatus! Pitäis tosiaan muistaa olla murehtimatta mennyttä tai tulevaa, koska ihan turhaan niitä oikeastaan miettii. :)

 15. La Petite Princesse
  9.1.2012 / 21:09

  >Viisaita sanoja :)

 16. Marika
  9.1.2012 / 22:38

  >Erittäin kivaa vapaapäivän iltaa:) Mietelauseesi on täynnä viisautta, näin sen juuri pitääkin mennä eikä haikailla menneisyyteen tai tulevaan. Elämä on nyt.

 17. S
  10.1.2012 / 10:35

  >Hanna: kiitos ystäväiseni <3 ihanaa viikkoa sullekin :)Rags: kiitos paljon! mullakin tulppaanit kuuluu kevääseen ja kesän odotukseen :). lempparit on valkoiset ja pinkit! pääsiäisen aikoihin myös keltaisista pidän :)Meän Satu: kiitos sulle Satu :)Miia: kiitos Miia ja totta! :)suvi m: aivan, joskus se meinaa unohtua, mut sekin on täysin inhimillistä :)M: nimenomaan! ilolla voi menneitä muistella ja tulevaisuudesta haaveilla, mutta ei antaa sijaa huonoille ajatuksille :)La Petite Princesse: niin on!Marika: kiitos kivasta kommentista <3 elämä on tosiaan tässä ja nyt :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.