>Laukku ♥

>

Terkut lumisateisesta iltapäivästä!
Työpäivä pulkassa ja kiva koti-ilta saunoineen kaikkineen edessä. 
Nautin kotona vielä tovin yksinolosta ja hiljaisuudesta, mies meni töistä suoraan harrastusten pariin. Tämmöiset hiljaiset hetket on ihania, jos päivä on muuten ollut hässäkän täyteinen. En laittanut edes valoja päälle, kolmen kynttilän valossa (kynttilät on sitteki vielä ihan jees tällaisina hetkinä!) hetken huoahdan, ilman musiikkia, ilman tv:n ääniä… Keittiöstä kuuluu miten kisut nuolee tyhjää broilerin fileesuikalepakettia työntäen sitä pitkin lattiaa… Burritolla ja hunajalla maustetut fileesuikaleet paistuu uunissa kasvisten kera, naminam

Tähän hetkeen sopii kivasti pieni haaveilutuokio! Mainitsin aiemmin viikolla, että mun hankintalistalla on musta nahkalaukku. Ajattelin hieman panostaa, käsilaukkuhan on sijoitus!
Tällä hetkellä vaihtoehtoja on useampikin; mm. tämä Michael Korsin suloisuus: (mustat hapsut irrottaisin kylläkin omasta laukustani…)

Yksi vaihtoehto on Marc by Marc Jacobsin Hillier Hobo, jota olenkin harkinnut jo pitemmän aikaa… Silti nuo kultaiset yksityiskohdat vielä mietityttää. 

Longchampilla ois useampikin kaunis laukkuvaihtoehto, kuten tämä yksi malli Roseausta:

Viimeisin vaihtoehto miellyttää ehkä kuitenkin eniten mun silmää, erittäin kaunis ja yksinkertainen! Juuri sellaista tarpeeksi yksinkertaista haluan, kyllästyn laukkuun jos siinä on liikaa erikoisia yksityiskohtia. Lisäksi mulle on tosi tärkeää ettei laukku ole tätimäinen, sillä tosi monet käsilaukut mun silmissä on… ;)
Makuasioita!

Omistatteko mahdollisesti jonkun näistä vai osaisitteko suositella jotain muuta mun mahdolliseksi uudeksi käsilaukuksi, näiden esimerkkien perusteella?


P.S. Tuli mieleen eräs palaute, jonka kerran sain… Siinä lukija kirjoitti, että hän pitää mun jutuista, vaikka ne onkin joskus aika höpöhöpö-juttuja… Höpöhöpö vai HoboHobo?
Oliko se merkki! ;D

Comments

 1. Nanna
  12.1.2012 / 17:49

  >Toi Longchampin laukku on kieltämättä aivan ihana, olen siitä usein itsekin haaveillut :) Mietityttää vaan hieman kun siinä ei ole vetoketjua lainkaan…

 2. Rags
  12.1.2012 / 17:55

  >En omista noista mitaan, mutta ottaisin heti tuon viimeisen!! Yksikertainen ja tyylikas, I like!! :-)

 3. Mabn
  12.1.2012 / 18:08

  >Tuon viimeisen laukun ottaisin minäkin mielelläni! ;) Yksinkertaisen kaunis, ryhdikkään ja tyylikkään näköinen ja ainakin kuvassa tuo mustan värin syvyys on todella hieno! I like! :)

 4. Anonymous
  12.1.2012 / 18:33

  >Mielestäni tuo viimeinen on kaunein :):Heini

 5. Anonymous
  12.1.2012 / 18:58

  >Itselläni on juurikin tuo Longchampin laukku. Etsin vuosi sitten aivan perus klassista mustaa nahkalaukkua, ja kyseiseen laukkuun päädyin. Olen ollut täysin tyytyväinen ostokseeni. Laukku on aivan ihana ja se sopii kaikenlaisiin asuihin. Suosittelen siis :)

 6. Sari
  12.1.2012 / 19:17

  >Heippa!Itsellni on Michel Korsin laukku. Se ei ole kuitenkaan tuo, joka sinulla on kuvassa. Laukku on laadukas ja paksua nahkaa. Suosittelen merkkiä.

 7. Saila
  12.1.2012 / 19:22

  >Minä ottasin nuista ehdottomasti tuon Longchampin laukun. Epäilen, että jossain kohtaa mulla alkas nuo kultaiset yksityiskohdat tökkimään ja katuisin ostostani. Mutta toki jos kullan väri miellyttää muutoin niin siinä tapauksessa nuo kaksi muutakin olisivat oikein potenttiaalisia. On sulla vain samanlainen tyyli, myös näissä asioissa ;).

 8. Hanna
  12.1.2012 / 19:52

  >Noista vaihtoehdoista tykkään eniten tuosta viimeisestä, Longchampin laukusta. Ihanan tyylikäs ja klassinen, siihen ei todennäköisesti kyllästy kovin helposti! :)

 9. Nanna,
  12.1.2012 / 19:58

  >Tuo Korssi on ihkuuu!! =)Tai no, on ne kaikki, mutta se miellyttää eniten mun silmää. ;)

 10. Anonymous
  12.1.2012 / 20:31

  >Itselläni on juurikin tuo musta Longchampin laukku. Mieheni ( siis kyllä, mieheni ;) )osti sen minulle lahjaksi ja olen tykännyt. Laukku on yllättävän tilava ja jos tavaraa ei ole paljoa sisällä, voi päädyissä sisäpuolella olevat napit laittaa kiinni. Miinuspuolena tietty vetoketjun puuttuminen. Sisällä kuitenkin vetoketjullinen tasku minne voi mm. lompakon laittaa.Ja kiitos mukavasta blogista. Mukava lukea kotikaupungin bloggaajan ajatuksia =)

 11. Linda
  12.1.2012 / 20:43

  >Kato Marc Jacobsin Classic Little Ukita… Se on IHANA! Sen ja jonkun toisen kanssa mietiskelin…ostin itelleni viime vuonna 30s lahjaksi laukun ja päädyin siis Mulberryn Elgieen. Ja niin, kunnollinen, ajaton nahkalaukku on sijoitus. Kestää ikusesti, lähes… :)

 12. Nemi
  12.1.2012 / 20:43

  >Hienoja laukkuja! Minullakin on haaveissa kunnollinen, musta laukku ja tulin siihen tulokseen että haluan Lumin supermarket bagin <3

 13. Anonymous
  12.1.2012 / 20:51

  >Mistäs tommoisia MK:n laukkuja voi ostaa?

 14. S
  12.1.2012 / 20:59

  >Nanna: joo vetoketjun puuttuminen on kyllä miinus!Rags: se on kyllä tosi kaunis :)Mabn: oon täysin samaa mieltä kaikesta mitä mainitsit :)Heini: joo siihen mäki koko ajan kallistun enemmän ja enemmän :)Anonyymi: kiva kuulla kokemuksia! mietin vaan et pitäiskö mun hankkia tuo laukku tässä versiossa, mielelläni ku kannan laukkua olalla..http://www.longchamp.com/en/bags-tote-bag-women-255.htmlSari: kiva kuulla kokemuksia Korsin laukuista, kiitti tiedosta :)Saila: joo hopeiset yksityiskohdat viehättää muakin enemmän :). kiva että on samantyylisiä ihmisiä kuulolla, heh!Hanna: juuri noin mäkin ajattelen :))Nanna: heh, se on kyllä kivannäköinen :)Anonyymi: kiva et pidät blogistani, kiitos! oi oi, pitäiskö munki vihjata miehelle ;Dmietin vielä, oisko mulle kuitenkin parempi tämä versio, kannan nimittäin mielelläni laukkua olalla…http://www.longchamp.com/en/bags-tote-bag-women-255.htmlLinda: katoin ja oli söpö, mut sen ottaisin ennemmin valkoisena ku mustana :). ihanan ostoksen teit, kaunis muisto pyöreistä!Nemi: onnittelut et sait tehtyä päätöksen, saisinpa minäkin :D

 15. Pilvi
  12.1.2012 / 21:05

  >Mä tykkäisin erityisesti tuosta Michael Korsista! Miltä sivustolta löysit just ton laukun? Entäs mistä aiot ostaa tulevan laukkusi vai tilaatko netistä? :)

 16. S
  12.1.2012 / 21:08

  >Pilvi: löysin MK:n laukun täältä:http://www.net-a-porter.com/Shop/Bagsriippuu mihin laukkuun päädyn et mistä sen ostan… mahdollisesti netistä tai sit Stockalta, jos päädyn johonkin Longchampin laukkuun. sinne ainakin aion (taas) niitä hypistelemään :D

 17. anne
  12.1.2012 / 21:34

  >Michael Kors ja syystä, että sen näyttäs saavan myös olalle ja ei ole niin paljon kultaa mitä Marc by Marc Jacobsin laukussa ja tuo Longchamp näyttää siltä, että kahvat on liian lyhyet heittää laukku olalle?!? vai näyttääkö vaan siltä.

 18. Reetta
  12.1.2012 / 22:06

  >Longchampin Roseau on kyllä niin ihana! Oon itsekin siitä haaveillut mutta tarttin isomman laukun viimeksi joten ostin Tiger Of Swedenin ison nahkalaukun. Kuitenkin postauksessa esittelemistäsi laukuista ehdottomasti tuo Roseau on hienoin. Ja nyt olen alkanut haaveilemaan siitä uudelleen kun tarttisin juuri tuon kokoista laukkua myös :)

 19. Niinamaria
  13.1.2012 / 00:03

  >Longchamp löytyy ja on aivan ihana :) Suosittelen lämpimästi. Ihania kyllä muutkin vaihtoehdot, onneksi laukkuja ei voi koskaan olla liikaa ;)

 20. E
  13.1.2012 / 08:21

  >Ihania laukkuja kaikki! MK:n laukuista ei ole kokemusta, mutta MJ:n laukku löytyy! Olen ollut siihen todella tyytyväinen, niin hyvänä se on kestänyt vaikka vesisateissa ym käytetty! Ja se nahka MJ:n laukuissa on vaan niin ihanan pehmoista, mutta paksua ja kestävää! Longchampin laukku minulla oli (se toisenlainen mallivain), tuosta samasta "nahasta" ja siihen tuli ns kupruja / ilmapatteja vai mitälie! Olin todella pettynyt tuohon materiaalina. Ostin kesällä Longchampilta pienemmän laukun sellaisessa krokonahassa tms ja se on taas kestänyt hyvin (ainakin vielä) :) Täällä kuvaa tuosta laukusta, kun tuo mun materiaaliselitys oli niin huono ;) http://placefordreams.blogspot.com/2011/11/asuja.html

 21. S
  13.1.2012 / 11:41

  >anne: joo sen takia mietinkin Longchampin tätä versiota:http://www.longchamp.com/en/bags-tote-bag-women-255.htmlsais laukun olalle ku pitemmät kahvat!Reetta: munki mielestä Roseau on noista kaunein, mut mietin rauhassa, eipä tässä kiire mihinkään oo :)Niinamaria: kiva kuulla et on tyytyväisiä omistajia :))E: ahaa… voi kurjuus jos menis nahka heti pilalle! nimenomaan tuosta sileästä pidän yli kaiken. no ehkä pitää vaan ottaa riski :P

 22. Satu
  13.1.2012 / 12:22

  >Eilen juurikin kävin tuota Longchampin laukkua Stockalla ihastelemassa ja hypistelemässä :)Ihaniahan nuo ovat kaikki!

 23. Jonanna
  13.1.2012 / 12:47

  >Kauniita kaikki! Eka ja vika mun lempparit :)http://omakotionneni.blogspot.com/

 24. Sanna / Koti- Kullankallis
  13.1.2012 / 13:01

  >Hei,Tota Longchampin laukkua saa myös pidemmillä kahvoilla… Sillä niitä löytyy allekirjoittaneelta niin musta kuin ruskea -tosin ollut kovin vähäisellä käytöllä viimeiset kolme vuotta, jotka olen viettänyt kotona. Toi Longchamp kestää mun mielestä parhaiten aikaa, olemalla ajaton… Itse kyllä muistan työaikoina kaivanneeni vetoketjuja niihin esim. jos keli sateinen. Mutta siihen saa myös kivasti kahvaan kiinni vaikka samanvärisen "pochetten" http://www.longchamp.com/fr/sacs-pochette-femme-14.html ;)Näin kävi mulle ja nälkä kasvoi syödessä… mutta onhan noi miltei ikuisia ;)

 25. S
  13.1.2012 / 15:21

  >Satu: oi oon kade pelkästä hypistelymahiksesta :DJonanna: totta :))Sanna: joo tiedän, laitoin noihin edellisiin kommentteihini linkinkin siihen pitempi kahvalliseen :). voin hyvin kuvitella miten nälkä kasvaa syödessä :D

 26. Anonymous
  13.1.2012 / 16:05

  >Näistä kolmesta valitsisin ehdottomasti Marc Jakobsin laukun, ja juuri kultaisten yksityiskohtien takia ;-). Ne eivät ole kuitenkaan liian huomiotaherättävät, jotta niihin kyllästyisi. Pidän myös tuosta MK:n laukusta, Longchamp on minusta vähän tylsä. Mutta tärkeintähän on, että laukku on juuri sinun makuusi!

 27. Maarit
  13.1.2012 / 20:13

  >Mulla on ollut tuo musta Longchamp päivittäisessä käytössä seitsemän vuotta. Työlaukkuna toimistolla. Ostin sen aikoinaan Pariisista ja vaikka sen jälkeen on tarttunut mukaan monia muitakin laukkuja niin palaan aina tähän lempilaukkuuni. Se on kestänyt käytössä äärimmäisen hyvin, joka euron arvoinen! Suosittelen lämpimästi.

 28. S
  14.1.2012 / 11:31

  >Anonyymi: niin luonnollisesti mun mielipide ratkaisee, kun valitaan laukkua mulle ;D. sen oon oppinu et usein se tylsä vaihtoehto on kaikista ajattomin eli aikaa kestävin! eikä siihen sen vuoksi nopeasti pääse kyllästymäänkään. mun mielestä tuo Longchampin laukku on vaan supertyylikäs upeilla hopeisilla yksityiskohdilla olematta kuitenkaan tätimäinen :). se ei jotenki vaadi mitään muuta, on upea noin yksinkertaisenakin jo! joo, mun päätös taitaa aika lailla olla tehty ;) (jos ei nyt uusia vaihtoehtoja ilmaannu…)Maarit: kiitos kun kerroit kokemuksiasi, kuulostaa tosi hyvältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.