>Matikaiset

>

Tänä aamupäivänä blogi tarjoilee parit kissakuvat! Ensimmäisessä kuvassa roolissa 
mäkihyppääjä Matikainen:

Toisena löytyy sitten kiitoratakuvaa:

:D
Hotelliaamiaisella alkoi tämä lauantai; sämpylää, leikkeleitä, juustoja, vihanneksia, seitsemän minuutin kananmuna, karjalanpiirakkaa munavoilla, maustamatonta jogurttia pähkinöillä, munakokkelia, vesimelonia, kiiwiä, hunajamelonia, mandariineja, viinirypäleitä… Maitoa, monivitamiinimehua, kuppi teetä ja muffinssi.
Terkkuja tällä kertaa Vaasasta! :)
Tänne suunnattiin eilen aamulla, lomailemaan. Tänään suuntaamme jo takaisin kotiin. Mies on saunassa, itse harkitsen vielä pulahtamista lämpimän höyryävään poreammeeseen! Sitten ehkä kestäisi -25 pakkaslukematkin paremmin :))
Matikaiset lomailee mun vanhempien seurassa <3. Mutta pian saa pakata kissojen laukut, kurvaamme pihaan tuota pikaa!


Ihanaa talvilauantaita!

Comments

 1. Marko Kristian
  4.2.2012 / 12:07

  >Suloisia! Alimmaisen kuvan vasemmanpuoleinen söpöläinen muistuttaa paljon erästä Tikru kisua! :) Meillä asustaa kaksi siperiankissaa ja kolmas olisi haaveena ottaa. Tosin uusi kisu tulisi todennäköisesti olemaan bengali :)-Mhttp://markokristian.blogspot.com/

 2. Pieni Lintu
  4.2.2012 / 12:55

  >Hassut :D

 3. Tarja S
  4.2.2012 / 16:54

  >Mulla ja mun miehellä on myös tarkoitus ottaa irtiottoarjesta helmikuun lopulla ja viettää viikonloppu Vaasassa aiemmin suosittelemassanit Kantarellis -hotellissa. Viikonloppuun kuuluu myös teatterireissu. Innolla odotan! Toivottavasti teilläkin on ollut mukava irtiotto :)

 4. Anonymous
  4.2.2012 / 17:29

  >Eka kuvassahan ollaan kuin "kissanäyttelyvenytyksessä" ;)Alemmassa kuvassa taitaa olla meno päällä, on korvat siinä asennossa ja katsekin just sellanen :)Reippaita kavereita, kun hoidossakin ovat <3 Mukavaa lauantai iltaa!-Nuppu-

 5. Anonymous
  4.2.2012 / 18:14

  >Voi Matikaisia <3 Ja ihanalta kuulostaa teidän miniloma!-I-

 6. S
  4.2.2012 / 22:58

  >hih, se onkin meidän pikku taikkeri :))teidän kisut on ihania, oon muutaman kerran jo ihastellu!

 7. S
  4.2.2012 / 22:58

  >:D

 8. S
  4.2.2012 / 22:59

  >siinä hotellissa mekin oltiin! otin muutaman kuvan, täytyy laittaa blogiinkin ne joku päivä :)varmasti tulee olemaan kiva viikonloppu teillä!

 9. S
  4.2.2012 / 23:01

  >ai jaa :D. joo tuo toka kuva on otettu laserleikin tauolla :Dhoidossa viihtyvät aina hyvin, mutta kyllä on syli tänään kelvannu ;)kiitos samoin sinne!

 10. S
  4.2.2012 / 23:02

  >oli kyllä kiva minilomanen :)

 11. Anonymous
  5.2.2012 / 03:19

  >Teillä on ihanat kissat <3 Onko ne minkä ikäisiä? Meillä oli yksi, 10-vuotias herra, saman näköinen kuin nuo kisut mutta se jouduttiin lopettamaan vähän aikaa sitten :( Ikävä on kova, mutta ajan kanssa se kai laantuu. :)

 12. Sirutuuli
  5.2.2012 / 10:35

  >Ihania kisukuvia! Ja aivan loistavalta kuulostaa aamupala!

 13. Tarja S
  5.2.2012 / 11:44

  >Eikö vaan ole mahtava aamiainen!! Muun hyvän lisäksi..

 14. S
  5.2.2012 / 12:26

  >kiitos :) aamiainen oli kyllä ihanan monipuolinen!

 15. S
  5.2.2012 / 12:28

  >joo oli! ihanan runsas ja monipuolinen :)huone oli kiva myös, varsinkin se sauna & poreamme, hieman erilainen poreamme kuin meillä :)

 16. S
  5.2.2012 / 12:30

  >kiitti! vanhempi on 9-vuotias ja nuorempi 4 :)olen pahoillani kissasi poisemenosta :(. saako kysyä mikä hänelle tuli kun suhteellisen nuorena menehtyi? lemmikkejä menettäneenä tiedän kuinka karmealta menetys tuntuu! voimia!

 17. Anonymous
  7.2.2012 / 21:05

  >Ei tiedetä mikä tuli. Parissa päivässä vointi huononi, ei syönyt eikä juonut ja hengitys muuttui raskaaksi. Vietiin heti lääkärille ja röntgenissä näkyi nestettä keuhkoissa. Koittivat nesteenpoistolääkkeillä vakauttaa tilaa, että olis voitu siirtää jatkohoitoon yliopistolliseen sairaalaan, mutta hoidolle ei saatu vastetta. Sitten se päätös piti tehdä nopeasti, ettei kissa joudu kärsimään. Lisäksi eläinlääkäri oli sitä mieltä että vaikka olisi jatkohoitoon päässytkin, ei todennäkösesti olisi selvinnyt. :( Kunhan kevät etenee ja aikaa kuluu niin varmaan uutta kissaa ajatellaan, ei oikein osaa elää ilman kun aina on kissa ollut elämässä :)

 18. S
  7.2.2012 / 21:16

  >voi kurjuus :(. mutta kyllähän ihmiselläkin saattaa yhtäkkiä vointi heiketä, elämä on arvaamatonta. jos lemmikki voi huonosti, suurinta rakkautta lemmikkiä kohtaan on juuri se päätös hänestä = rakkaasta perheenjäsenestä luopumisessa.voimia vielä sinulle kovan ikävän kanssa elämiseen!

 19. Anonymous
  7.2.2012 / 22:15

  >kiitos. niin totta, tuli vaan niin yllättäen kun vielä pari päivää ennen poismenoa oli oma normaali ihana itsensä, eikä osattu ollenkaan varautua kuolemaan. aika parantaa haavat! :)

 20. S
  7.2.2012 / 22:18

  >joo varmasti oli shokki! kisun kannalta kuitenkin parempi ettei joutunut kauan kärsimään. ja vuosikymmenkin on pitkä aika yhteiselämää. muistot ei koskaan kuole :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.