>Hedelmäsalaattia

>

Ostin eilen piiiiitkästä pitkästä aikaa ananaksen, oli erittäin herkullinen ja raikas yksilö!

Sitä herkuteltiin ihan sellaisenaan, osan laitoin hedelmäsalaattiin. Ananaksen lisäksi salaatista löytyy appelsiinia, banaania, omenaa ja kiiwiä.

Tänä aamuna lisäsin joukkoon myös pienen kourallisen cashew-pähkinöitä:

Lasissa raikas, ehkä hieman kirpeäkin, sekoitus appelsiinia, omenaa, passionhedelmää ja ananasta. Näillä starttasi hyvin aamu, nyt pyykkivuoren kimppuun!

Mukavaa alkavaa viikonloppua!

Comments

 1. Cinnabaria
  17.2.2012 / 11:27

  >Voih, mä niin rakastan ananasta, mutta en voi sitä tuoreeltaan syödä sillä polttaa kieleni karrelle. Purkitettu versio sopii jossain määrin. Btw nuo teidän pöytätabletit on tosi kauniit. Oot varmaan sanonutkin, mutta mistä löysit ne?

 2. S
  17.2.2012 / 11:44

  >mäki kyllä huomasin eilen et taisin syödä liikaa ananasta :Dkiitos! tabletit löysin Pentikiltä :)

 3. Saara
  17.2.2012 / 11:53

  >Heh, mulla taas juurikin toisin päin. Purkkiananas ei sovi mulle ollenkaan aukaisee suun samantien mutta sitten tuo tuoreversio kun on tarpeeksi kypsää niin ei tee mitään :D

 4. S
  17.2.2012 / 12:48

  >ai niinkö! onpa hassua :D

 5. Anonymous
  17.2.2012 / 15:09

  >Hei,olen kerran ostanut oikean kokonaisen ananaksen. Petyin suuresti kun se maistui aivan käyneelle.Oliskos sulla neuvoa minulle miltä pitäisi hyvän anankasen tuntua käsissä? Vai onko joku muu niksi hyvän valintaan?

 6. S
  17.2.2012 / 16:49

  >sepä niiden ostossa usein onkin ongelmana :/. ei ikinä tiedä onko se juuri hyvän kypsä vai vähän liian raaka… tai kuten sinulle, käynyt. ja jos jättää raa'alta tuntuvan kypsymään, se saattaa homehtua :/. valkkasin eilen sellasen hieman pehmeän, ei kaikista kovinta eikä pehmeintä vaan siltä väliltä. mullakin on aina se riski et ostan huonon, ei auta ku ostaa ja kokeilla :). kovin pehmeää ei siis kannata ostaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.