>Arvonnan voittaja

>

Täältä saunan ja ihanan raikkaan hedelmäsalaatin lomasta tulin suorittamaan arvonnan! Tai oikeastaanhan sen suoritti Random.org :)
Arvontapostauksessa kommentteja oli yhteensä 239, mutta jätin laskuista pois neljä arvontaan kuulumatonta kommenttia, joten osallistumiskommentteja oli yhteensä 235.
Laitoin oikeat lukemat niille kuuluviin sarakkeisiin:

Painoin generate ja kone arpoi tällä kertaa voittajaksi aika alkupäästä numeron 12!12. kommentti oli seuraava:

Ooo, ihana arvonta :)
Meillä on ollut jo pitkään etsinnässä kauniit ruukut, mutta vielä ei ole löytynyt. Tuossahan ne nyt sitten koreilee :) Ehdottomasti noihin tulisi semmoisin pikkupuita (oikeaa nimeä en tiedä), kuten tuolla kuvassakin näkyy ja pienempiin olisi kiva vaihdella kauniita värikkäitä kukkia vuodenajan mukaan. Nuo istuisi meidän kotiin kuin nenä päähän :)

Lämpimät onnitteluni Janetille!
Laitatko yhteystietosi allyouneediswhite@hotmail.com, niin välitän ne eteenpäin.
Pian voitkin sitten jo käydä sinua lähimpänä sijaitsevassa Interflora-kukkakaupassa noutamassa Orthexin ruukut ja hyödyntämässä lahjakortin :)


Kiitos jokaiselle arvontaan osallistuneelle! Seuraava arvonta on jo suunnitteilla, ihan vain sen vuoksi että on niin mukavaa kun käytte täällä päivittäin niin sankoin joukoin ja jätätte kivoja viestejä (kommentteja ja sähköposteja) mun piristykseksi :). Ostinkin tänään jotain kivaa arvottavaksi, mutta sen ajankohta on sitten hiukan myöhemmin. Ei makeaa mahan täydeltä ;)
Jotenkin kaipaan tänä iltana telkkarista Satuhäitä, se jäi niin mieleen se torstaihin kuuluva Satuhäät-jakso :). Katsoitteko maanantaisen jakson? Oli jotenkin niin liikuttava pari että tirautin parit kyyneleet! Siinä oli hieno esimerkki siitä, miten häät ei vaadi armottoman suurta budjettia, vaan kivat häät saa kokoon pienemmälläkin rahasummalla! Tuntuu, että nykypäivänä häät menee jo hiukan överiksi ja itse häiden tarkoitus näyttää monelta unohtuneen… No onneksi jokainen on vapaa tekemään omat valintansa oman elämänsä kohdalla :). Tämmöisiä sekalaisia mietteitä tähän aikaan illasta! Moi!

Comments

 1. Janet
  17.2.2012 / 08:53

  >Tää on ihan uskomatonta :D Kiitos tuhannesti ♥

 2. Novella
  17.2.2012 / 10:06

  >Arvontavoitto meni ohi, mutta jäi kiinnostamaan tuo Satuhäät jakso, tuleekohan se uusintana..?

 3. S
  17.2.2012 / 11:11

  >ihanaa voida ilahduttaa! <3

 4. S
  17.2.2012 / 11:12

  >kuule tänään näyttäis tulevan uusintana klo 15:25

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.