>Pakkaskelien pelastus

>

Vaikka upeista aurinkoisista ilmoista saakin nyt nauttia päivä toisensa jälkeen, huitelee pakkaslukematkin lähes -20 asteessa, ainakin aamuisin. Edelleen jatkuvat pakkaset huomaa kyllä ihon kuivuudesta ja pienestä kihelmöinnistä (varsinkin heti suihkun jälkeen) :/

Niinpä olenkin tosi iloinen, kun löysin alkutalvesta nämä H&M:n Face Maskit. Näistä yksi nousi yli muiden ja on ollut käytössä säännöllisesti!: 
 lämmöllä kuoriva sugar scrub.

Poistaa tosi hellävaraisesti ihosta kuivuneen pinnan, jättäen sen superpehmeäksi ja kosteutetuksi. Myös tuoksu on aivan ihana, ei liian äklö vaan juuri sopivan makean hunajainen ja mansikkainen. (Eräänä iltana mies tuli kotiin ja kysyi toiveikkaasti, olenko tehnyt lättyjä, tuoksui kuulemma mansikkahillo :D. En, se on mun kasvonaamio…)


Sokeri, hunaja, kärsimyskukka & argaaniöljy pehmentää ja hoitaa ihoa. Kuorinta antaa uuden, nuoremmalta näyttävän ihon kimaltelevilla hunaja- ja sokeriruokokiteillä.

Äsken sain seurata olohuoneen ikkunasta kahden oravan aamupäiväshowta takapihallamme :). Otin kuviakin ja laitan näytille, kunhan ehdin ne koneelle purkaa ja jos niistä saa jotain selvää. Oli kyllä hauskalla ja ehtiväisellä kaksikolla selvästi kevättä rinnassa!

Comments

 1. Janina
  6.3.2012 / 11:42

  >Oliskohan tässä vastaus minunkin iho-ongelmiin. Ihoa kiristää, ja meikkiä en voi laittaa kun iho on todella kuiva ja puuteri oikein korostaa sitä. Inhottavaa. Mikään rasva ei tunnu auttavan kuin ihan hetkellisesti. Minkä hintaisia nuo Hennesin maskit on?

 2. S
  6.3.2012 / 12:08

  >eikö ookki inhottava tunne!! nuo maskit maksoi 0,95 €/kpl, ei ollenkaan paha!

 3. Miiiaa
  6.3.2012 / 20:32

  >Pitää kyllä ehdottomasti testata :) Ihania sellaiset tuotteet, jotka tuoksuvat aidosti hedelmille tai kinuskille, suklaalle.. Nam, nam.. Melkein maistoin Tigin hoitoainetta, joka tuoksui niin taivaallisen hyvältä kinuskilta :D

 4. S
  6.3.2012 / 23:22

  >älä muuta sano, ne on niin herkkuja! tosin H&M:n suklaanaamio oli vain aluksi herkku, sit vartin päästä jo niin äklö et pahaa teki :/. tän sugar scrubin kans ei tullu ollenkaan sellaista oloa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.