Uusi viikko

 

Aurinkoista huomenta!
Täällä on upea ilma, pilvetön taivas ja aurinko paistelee, mieli on iloinen ja keväinen :)
Ajattelin, että uusi viikko olisi kiva aloittaa kevyesti kauniilla makuuhuonekuvilla ettette pääse kyllästymään mun synttärijuttuihin :D. Lukijatoivetta jo tulikin pientä hemmottelulomaamme koskien, joten yritän ehtiä siitä tekemään jutun huomiseksi tai viimeistään ylihuomiseksi.


Mutta nyt näihin kuviin! Mulla on pientä makuuhuoneprojektia tässä suunnitteilla, yritin näistä kuvista etsiä pientä vinkkiä ja inspistä…

Taidan kuitenkin kysyä vielä teidänkin mielipidettä asiaan, mutta teen siitä sitten ihan oman postauksensa. 

Tämä Ikean sängynpääty on kätevä, kun siinä on samalla säilytystilaakin. Spotit katossa seinän vieressä on myös sellainen yksityiskohta, mistä pidän tosi paljon; valon heijastukset toimii kauniina päätyseinäelementtinä!

Tässä nämä yöpöytävalaisimet ihastuttaa suuresti, todella kauniit! Tietääkö joku mitkä valaisimet on kyseessä?

Kuvat täältä, täältä ja täältä

Tänään on muuten vielä mahdollisuus osallistua arvontaan, joka päättyy klo 18.
Arvontapostaukseni löydät tästä.


Mukavaa alkanutta viikkoa!

Comments

 1. Anonymous
  12.3.2012 / 11:35

  >Moi, otin käyttöön netAnttilasta tilaamani Anno luxus Mozart -pussilakanat. Jo oli rapina ja kahina, kun meni nukkumaan, heh, aivan kun olisi kääriytynyt paperiin :) (oikeesti puuvillasatiiniin) No kyllä ne siitä pehmenivät (ja kurttaantuivatkin) mutta miehenikin sanoi, että kyllähän ne vähän rapisi :)t. Äippä (ps. olipas tärkeä ilmoitusasia..)

 2. Inanaa
  12.3.2012 / 12:02

  >Mä olen vakavasti haaveillut tuosta Ikean sängynpäädystä. :)

 3. Sabuska
  12.3.2012 / 18:43

  >Meillä on toi sängynpääty ollut jo kaks vuotta ja tykätty ollaan tosi paljon, ihan sattumalta vielä siihen törmäsin Iksussa aikoinaan kun halusin päädyn ja sellasen päädyn jonka päälle voi laittaa jotain :-)

 4. S
  12.3.2012 / 20:27

  >paperiin :D joo tiedän kyllä tunteen… meillä on tällä hetkellä yhdet sellaiset hiukan karheat ja kahisevat pussilakanat, aika usein ne kyllä on kaapissa ;D mut täytyy käyttää kohta taas, jospa ne siitä pikkuhiljaa käytön ja pesujen myötä pehmentyisivät :)

 5. S
  12.3.2012 / 20:27

  >ei hullumpi haave :)

 6. S
  12.3.2012 / 20:28

  >se vaikuttaa kyllä tosi kätevältä ja käytännölliseltä, kivan näköinenkin vielä :)

 7. Saila
  13.3.2012 / 23:28

  >Me ostettiin neljä vuotta sitten meiän ikean malm-sänky. Minä oisin tahtonu tuon kuvassa olevan jossa hyvin tuota säilytystilaa, mutta mies sai tällä kertaa tahtonsa läpi. No sepä saa ite nyt imuroida sängyn aluset, jotka on malmissa niiiin epäkäytännölliset ku meinaa imurillakaan mahtua…Ihania makkari-inspiksiä! Mielenkiinnolla odotan tulevaa ;)

 8. S
  14.3.2012 / 09:14

  >oon oppinu et sillon ku mies saa tahtonsa läpi, se päätös osoittautuu huonoksi ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.