Herkuttelupaketin voitti…

 

… Laura!
Hello, tämä on mielestäni lifestyleblogi, jossa kirjoitat mukavista kotijutuista, sisustusinspiksistä, kissoista ja jo tuossa blogin yläpalkissa olevat värisävyt saavat minut lukijana iloiselle mielelle, kuva on raikas ja puoleensavetävä.

Aurinkoista kevättä :)
t.Laura

Laitatko Laura yhteystietosi minulle, niin saan paketin tällä viikolla matkaan.


Kiitos kivasta kommentista sekä Lauralle että teille kaikille muillekin! Oli erittäin mielenkiintoista lukea teidän kuvailuja blogistani, itse sitä hiukan sokeutuu omalle blogilleen :). Itsekin luokittelisin sisustusblogina vajaa kaksi vuotta sitten alkaneen blogini nykyisellään sisustuspainotteiseksi lifestyleblogiksi
Hyvien ja hyödyllisten ideoiden lisäksi sain kommenteistanne rutkasti hyvää mieltä, kiitos siitäkin! 


Mukavaa maanantai-iltaa! Se ois sekä Satuhäät että Täydelliset naiset, kyllä meitä hemmotellaan! :))

Comments

  1. dibsukka
    12.3.2012 / 20:42

    >Kiitos kun muistutit Täydellisistä naisista:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.