Hemmottelulomalla

 

Kerropas tuosta hemmottelulomasta! Itsekin sellaisen tarpeessa.. :)


Näin kirjoitti anonyymi, joten tässä sekä hänelle että mahdollisesti muillekin kiinnostuneille muutama kuva viime viikonlopulta. Ihan koko aikaa en kamera kädessä kulkenut, lähinnä huoneeseemme saavuttuamme kuvia otin.
Mietimme etukäteen myöskin kylpylälomavaihtoehtoa, mutta päätin sitten että haluan yhdistää viikonloppuun myös shoppailun, joten kylpylä jäi pois laskuista. Kylpylälomalla kun on se vaara, ettei sieltä kylpylästä kaiken maailman hoitojen parista malta poistua mihinkään ;)


Niinpä varasimme Oulun keskustasta kivan, hieman paremman luokan superior-huoneen saunalla ja poreammeella varustettuna. Hemmottelupakettiin kuului myös kuohari, suklaata ja kolmen ruokalajin illallinen.

Joku oli lisäksi pyytänyt huoneeseen pientä synttärirekvisiittaa (ja se joku en ollut minä ;))

Oli niin ihana tulla kaupoilta hotellille rauhoittumaan ja hieman lepäilemään. Mulla hajos molemmista kengistä pohjat ostoksilla ollessamme :D, joten aikamoisen tehokasta shoppailua tais olla. Vanhat kengät jäi liikkeeseen tuhottavaksi ja uudet lähti tilalle.
Lämpimissä poreissa ja saunassa rentoutui ihanasti suklaata ja kuohuviiniä nautiskellen.

Ehkä pieni miinus tulee tästä suihkusysteemistä… Suihkussa ollessaan täytyi siis seistä ammeessa :D (onneksi kotona ei ole näin…)

Sitten hiukan valmistautumista iltaan ja illalliselle Toreroon.
Meidän menuun kuului pehmeä savupaprikakeitto yrttileivällä, kanaa miekassa kahdelle ja lämmin suklaakakku vaniljajäätelöllä. Tuon jälkeen jaksoimme juuri ja juuri kävellä lähiravintolaan ystäviämme tapaamaan, terkkuja vain heille: Olo on jo helpottanut! :D

Ruokakuvista tuli liian tummia, mutta olkoon.


Sunnuntaiaamuna saimme nauttia runsaasta ja monipuolisesta aamiaisesta auringonpaisteisessa Oulussa. Tosin olo ei ollut niin levännyt kuin olisin halunnut: taas ne tyynyt!!! Eikä vika ole minussa, sillä mieskin moitti niitä. Aivan kuin jauhosäkit nyt jo kolmannessa hotellissa puolen vuoden sisällä… Ei se auta tästä lähin ku ottaa omat tyynyt mukaan!
Aamiaisen jälkeen vielä saunomista ja pienet päikkärit, sillä meillä oli myöhäisempi check-out. Sitten kotia kohti murmeleiden luo <3

Tällainen pieni hemmotteluviikonloppu meillä!
Kiinnostaako teitä lueskella näistä minilomistamme jatkossakin?

Comments

 1. Eve
  13.3.2012 / 11:07

  >Itseäni ainakin kiinnostaisi kovasti lueskella vastaavia postauksia jatkossakin. Usein ollaan poikaystävän kanssa mietittyä jonkunlaiselle hemmottelulomalle lähtöä, mutta aikataulut eivät vielä ole antaneet periksi sen suhteen.. ehkäpä vielä tässä kevään tullen :)

 2. mapela
  13.3.2012 / 11:13

  >Ihana kuulla minilomastanne =) Meilläkin on miehen kanssa tapana tehdä samaa. Joskun menemme Tukholmaan (kuten pari viikkoa sitten teimme) ja joskus jäämme ihan tänne koto-suomeen. Minun suosikki -kaupunkini tähän mennessä on ollut Vaasa <3Olisi mukava kuulla enemmänkin tehoshoppailuistasi ;-)

 3. Anonymous
  13.3.2012 / 11:21

  >Kuulosti ihanalta hemmottelulomalta! Ota seuraavaksi oma tyyny mukaan :)-I-

 4. Helene
  13.3.2012 / 11:28

  >Kyllä kiinnostaa lukea jatkossakin, nämä ovat tosi hyviä! Jos tämän blogin suola on kissat niin nämä postaukset ovat se sokeri. ;oD

 5. Pilvi
  13.3.2012 / 12:21

  >Voi, teillä on ollut ihanaa ja olet saanut kunnon hemmottelua!Meidän pieni elämämme järkkyi torstaina, kun tämä profiilikuvan rakas Olivia-kissa kuoli aivan yllättäen – vain seitsemän vuotiaana…. Ilmeisesti sai jonkun sairaskohtauksen omassa lempipaikassaan, ulkohäkissä :'(. Olivian kuolinsyy selvitetään Evirassa. "Äiskällä", "isillä" ja Pikku-Killillä on kova ikävä täällä kotona!!! Rutista lujaa kisujasi, koskaan ei voi tietää, milloin on viimeinen kerta!

 6. S
  13.3.2012 / 12:28

  >voi kamalaa!!!!!! purskahdin heti itkuun :(((oon niin tosi tosi pahoillani ja otan osaa teidän suureen suruun <3voi Pilvi, tiedän tasan tarkkaan miltä tuntuu menettää rakas karvainen perheenjäsen, se on niin tuskallista ettei sanat riitä kertomaan. ja se ikävä :'( paljon voimia teille ja kerrothan mullekin (vaikka sähköpostitse) tuloksista, jos vain jaksat. ootte mun ajatuksissa! nuku hyvin kaunis Olivia <3

 7. Pilvi
  13.3.2012 / 12:35

  >Kiitos sinulle myötäelämisestä! Kamalaa, kun sekunnin murto-osan luulee näkevänsä kissan jossakin vilahtavan… Ilman muuta kerron tuloksista, jospa se hyödyttäisi muita kissanomistajia.

 8. S
  13.3.2012 / 12:47

  >voi että :( ajatukseen tottuminen vie oman aikansa.<3

 9. Jenni
  13.3.2012 / 13:05

  >Vaasan hotelli näytti tunnelmallisemmalta ja hienommalta, mutta tässä taas ruokakuvat oli herrrkullisen näköisiä! Lisää näitä postauksia ehdottomasti aina kun mahdollista :)

 10. Anonymous
  13.3.2012 / 13:32

  >Täältä myös Pilvin perheelle osanotto!! Aivan kamalaa, kun oma rakas pikkuinen lähtee noin yllättäen :`(( Oikein paljon voimia ja jaksamista teille!!-I-

 11. Kaisa
  13.3.2012 / 13:37

  >Ihanalta hemmottelulta näyttää! Eipä ole tullut tehtyä miehen kanssa tuommoisia reissuja useinkaan, kun ei raski rakkaita karvakuonokoiriamme jättää kotiin ;)Oottekin lomailleet samoilla seuduilla kuin itse asustan, loistavaa :)

 12. S
  13.3.2012 / 14:20

  >ok :) toivottavasti kevään aikana pääsette yhdessä lomailemaan!

 13. S
  13.3.2012 / 14:23

  >kuulostaa kivalta! tuollainen irtiotto on aina mukava, ei se ihmeitä vaadi ja meilläkin oli tätä hemmottelua nyt lähinnä mun synttäreiden vuoksi. usein riittää ihan normihuone kotikaupungin ulkopuolelta :). tosin nyt ollaan kovasti tykästytty Ouluun, joten siellä on vuoden aikana tullu käytyä varmaan nelisen kertaa :Pshoppailin enimmäkseen meikkejä ja tosiaan sit ne kengät, mut ostin myös yhden superihanan jutun, jonka voin esitellä :))

 14. S
  13.3.2012 / 14:23

  >täytyy ottaa! näyttää olevan melkeinpä poikkeus et hotellissa ois hyvät tyynyt :/

 15. S
  13.3.2012 / 14:24

  >mukava kuulla Helene :)hyvin sanottu :D

 16. S
  13.3.2012 / 14:26

  >tää hotelli oli taas enemmän mun makuun, modernimpi :)mut sehän on huippua kokea erilaisia! kiva että tykkäät lukea näistä jutuista Jenni :)

 17. S
  13.3.2012 / 14:29

  >joo tiedän tunteen… meidän kissat on yleensä aina hoidossa mun vanhemmilla ku ollaan jossain, vaikka oltaisiin pois vain yksi yö, mut tällä kertaa mun vanhemmat oli reissussa myös, joten miehen vanhemmat kävi meillä kotona kissoja hoitamassa :). toimi erinomaisesti noinkin ja kissa kun on kissa, se on aina mieluiten omassa kotonaan kuin hoidossa :)Oulu on tosi kiva kaupunki, mun velikin asuu Oulussa :)

 18. Fanni Pauliina
  13.3.2012 / 16:04

  >Voi että oon kade! Ihanasta viikonlopusta ootte saaneet nauttia <3

 19. Hetkiä
  13.3.2012 / 16:23

  >Löysin blogisi nyt ja liityin lukijaksi heti. Kotinne ja sisustuksenne ovat juuri makuuni, ihanat<3 Kiva juttu myös minilomasta, ja ehdottomasti kiinnostaa kuulla jatkossakin. Niistä saa hyviä ideoita itslle napattua.Mukavaa kevättä!http://khetkia.blogspot.com/

 20. Pilvi
  13.3.2012 / 21:45

  >Kiitos myös I:lle :')!

 21. Mia -Willa Oliviasta
  13.3.2012 / 22:02

  >Täällä olis kyllä yks joka tarvis vähän enemmän kuin miniloman;)Tuo teidän loma näytti ja kuulosta ihanalta! Oulu on mukava kaupunki, asuin siellä 7 vuotta.

 22. Eija
  13.3.2012 / 22:07

  >Millaiset tyynyt teillä kotona on? :) Onko ne jotain laadukkaampaa merkkiä?

 23. Sari
  13.3.2012 / 22:10

  >Kyllä kiinnostaa!!!Kiva loma ollut – ihanaa :)

 24. M
  13.3.2012 / 23:42

  >Kiinnostaa! Ihanalta vaikutti miniloma. Oulun mukulakivet on kuluttaneet multakin muutamat kengät (ja korot) rikki ja puhki :/ Miten minusta tuntuu että jossain luki kerran suositus, et ottakaa omat tyynyt hotelliin mukaan, hahah! en kyllä muista missä, mutta aina on ollut se mielessä kun hotelliin on menty :D Vaikka minä kyllä nukun ilman tyynyäki ihan hyvin! :)

 25. Anonymous
  14.3.2012 / 00:10

  >Oi, hyvältä kuulostaa! Meillä oli viime viikko lomaa ja oltiin 4 yötä kylpylässä, kyllä teki hyvää ja arjesta onnistui irtautua kokonaan. :) Hemmottelulomat välillä tulee tarpeeseen!!

 26. Anonymous
  14.3.2012 / 00:15

  >Tiedän todellakin tunteen. Meidän kissaherra kuoli tammikuussa 10-vuotiaana ja olenkin siitä täällä kertonut. Sairastui myös aivan yllättäen ja oli pakko lopulta antaa mennä kissojen taivaaseen. :( Osanotto suruusi <3 Lemmikki on perheenjäsen siinä missä muutkin ja suru yhtä sanaton kuin menettäisi jonkun ihmisen. Voimia!

 27. S
  14.3.2012 / 08:58

  >totta, oon ihan samaa mieltä että suru on verrattavissa ihmisen menetykseen :'(.

 28. S
  14.3.2012 / 08:58

  >:))

 29. S
  14.3.2012 / 09:00

  >kiitos sinulle ihanasta kommentista ja lämpimästi tervetuloa blogini pariin :))

 30. S
  14.3.2012 / 09:03

  >:DOulu on kyllä tosi kiva, jotenki semmonen kotoinen kaupunki :)

 31. S
  14.3.2012 / 09:04

  >kiva juttu :)

 32. S
  14.3.2012 / 09:08

  >no sellaiset aika muhkeat ja superpehmeät, joihin ei jää mitään kuoppaa kun nostaa päänsä ylös :D ne mukautuu pään mukaan ja joka puolelta ovat yhtä pehmeät, kuitenkin kevyet :)nämä nykyiset tyynyt ostin Jyskistä 1,5 vuotta sitten, hinta oli 10 eur/kpl eli tosi edulliset. tyynythän pitäis uusia parin vuoden välein, joten kohta ostoksille :)). peitot meillä on Hoie of Scandinavia -merkkiset, aivan unelmat!!! tuolla merkillä on tosi kalliita ja sitten vähän huokeampia vaihtoehtoja, meidän peitot ei ollu kalleimmasta päästä ja silti tosi unelmat <3

 33. S
  14.3.2012 / 09:11

  >haha, enpä oo ikinä tuollaista suositusta nähny :Dmut mun täytyy alkaa kyllä tekemään niin, ei voi näköjään luottaa siihen et löytyis hyvä tyyny vaikka huone maksais kuinka paljon :/mä tykkään yöllä puoliunissani käännellä ja möyhiä tyynyä ja jos se on huono tyyny, mä herään aina :D ja sitten vielä kaikista pahin on se aamuinen niska-/pääkipu :/

 34. S
  14.3.2012 / 09:11

  >voi luxusta ja ihan varmasti arki unohtui! itseään pitää hemmotella säännöllisesti, elämä on liian lyhyt :))

 35. Anonymous
  16.3.2012 / 00:23

  >Heips! Mua alkoi kiinnostaa nuo peitot. Oon nähnyt sen merkkisiä ainakin Jyskissä. Viitsitkö katsoa tuotelapusta, että lukeeko siinä joku malli/merkki? Kiitos :)T. Se, joka ehdotti tätä postausta

 36. S
  16.3.2012 / 09:23

  >joo siis sieltä Jyskistä ne on ostettu, Hoie of Scandinavia oli merkki. valkoiset, tosi kuohkeat peitot! kohta 2 vuotta käytössä ja pysyneet tosi hyvinä :). maksoi muistaakseni noin 40 eur/kpl.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.