Uusi valaisin vielä kerran

 

Tuutista ulos vielä muutamat kuvat ku nää on kerran otettu ;)

Kuten jo aiemmassa postauksessani kerroin, mies asensi valaisimen paikoilleen viime perjantaina. 
Ja arvatkaas mitä? Ensimmäistä kertaa piiiiiitkään aikaan aloin epäröidä, kun näin jonkin hankintani paikoillaan. Alussa tuntui, että sopiiko se sittenkään tuohon, onko liian massiivinen tms, meninkö tekemään virheostoksen… Valaisimen asentaja hoki painokkaasti et sopii, sopii. Varmaan kauhistutti ajatus, että sen paikka muuttuu… Nimittäin valaisimen asennettuaan ilmoitti, että tuo on tuossa sitten ainakin viis vuotta! ;)

Ajattelin itsekseni, että asia vaatii vain totuttelua… 1,5 vuotta totuttu katsomaan Soleroa ruokailutilassa ja nyt siinä on ihan erilainen valaisin. Ja kun palasimme hemmottelulomalta, huomasin olleeni oikeassa. Silmä oli tottunut ja ihastuin uuteen ruokailutilan näkymään sydänjuuriani myöten!

Mikä onni että päädyin valkoiseen, näin kookkaana musta olisi varmasti ollut silmissäni liian radikaali. Valkoinen vaikuttaa kevyemmältä ja ilmavammalta.
Solero tosiaan muutti tämän valaisimen kotiuduttua toiseen paikkaan, siitä näette kuvia jonain toisena päivänä.

Vielä on muutamia kauniita synttärikukkasia jäljellä:

Aamuauringon säteitä tältä aamulta:

Kivat keskiviikkoillan jatkot!

Comments

  1. Soihtu
    15.3.2012 / 22:57

    >Juu, huoneen korkeus selvästi hämää, jotenkin ei yhtään aattele että tuossa olis neljä metriä korkeutta…

  2. Soihtu
    15.3.2012 / 23:00

    >…ja kun katsoin tuota kuvaa vielä ajatuksella niin tajusin, että lamppu toimii samalla näköharhalla kuin kuu: mitä ylempänä taivaan kannella se möllöttää, sitä pienemmältä se näyttää. Ja kun se tulee lähemmäs taivaanra taa, se muuttuu isommaksi ja isommaksi… Niin kuin tuo teidän lamppu, jos se laskeutuis kohti pöydän pintaa. :)

  3. HannaKoo
    16.3.2012 / 08:25

    >Tuo valkoinen sopii kyllä niin hyvin tuohon teidän ruokailutilaan :) Sulautuu niin hyvin ympäristöön, että hyvä jos sitä edes huomaa, siis sillain hyvällä tavalla :)

  4. S
    16.3.2012 / 09:20

    >kiitos Hanna, niin mustakin :)

  5. S
    16.3.2012 / 09:32

    >hyvä havainto! tuo on kyllä tosi kookas valaisin :)

  6. Anonymous
    18.3.2012 / 11:50

    >Kiitos vinkeistä, täytyy tutustua :) ja oliskin kiva jos jossain vaiheessa teet ihan oman postauksen ihanista pöytävalaisimista <3-A-

  7. S
    18.3.2012 / 14:09

    >kiva ja kyllä teen :)

  8. Minna
    15.4.2012 / 18:19

    >Eksyin blogiisi sattumalta. Tosi kiva blogi sinulla! Huvittuneena huomaisin, että meillä on samanlainen maku sisustamisessa. Meiltäkin löytyy Kartellin Fly valaisin valkoisena valkoisen ruokapöydän päältä. Ruokailutilan seinävalaisimetkin ovat samat, kuten myös Bestån kaappi. Pentikin pallovalaisimiakin kodistamme löytyy, mutta meillä ne ovat makuhuoneessa lukuvaloina.

  9. Päivi
    20.1.2014 / 09:30

    Olen ostamassa kyseistä Leonardo-valaisinta ja päädyin googletuksen avulla sivullesi. Mitä kokoa tuo sinun lamppusi on? Olen kahden eri lamppukoon välillä seilannut :).

    • 20.1.2014 / 09:37

      Hei Päivi!
      Tämä valaisin ei ole Leonardo-valaisin, vaan kyseessä on Kartellin FL/Y. Valitettavasti en siis osaa auttaa :/.

  10. Tiinu
    2.4.2014 / 15:22

    Ihana valkoinen, valoisa koti teillä! Puntaroin nyt oman vastaavan valaisimen asennuskorkeutta, kun minusta valaisin ei kanssa voi korkeassa tilassa ja ison kokonsa takia olla liiana matalalla. Paljonko teijän valaisin on korkealla ruokapöydän pinnasta?

      • Nimetön
        2.4.2014 / 19:52

        siis tuo mitta on pöydän päältä valaisimen alareunaanko?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.