Valaisin

 

Muutama ihminen ehti jo kyselemään Soleron perään nyt kun ruokailutilaa valaisee Kartellin FL/YSolero muutti olohuoneeseen:

Sopii mielestäni tänne hyvin! Kivan ilmava; kevyt ja koukeroinen :)

Yritin rajata kuvaa ettei sohvalla sikinsokin olevat tyynyt ja torkkupeitot pistäisi niin kovasti silmään ;D.

Sikinsokin ne yleensä on, harvemmin ojennuksessa… Sikinsokin olevalle sohvalle on kiva sukeltaa, tuumii meidän lisäksi myös kissat. Torkkupeittoläjässä tulee makoisimmat kuorsaukset unet!

Comments

 1. Anonymous
  24.3.2012 / 11:50

  >Tosi kivasti passaa Solero tuohon -huomaamaton, ja kaunis!Meilläkään ei kauaa sohvatyynyt pysy ojennuksessa. Torkkupeiton kun jalkojen päälle meillä laitat, menee pari minuuttia ja kaks karvakaveria makaa jalkojen päällä :) Toinen neideistä vielä kuorsaakin, välillä joutuu laittamaan telkkarin ääntä suuremmalla, että kuulee kuorsauksen yli ;DMukavaa lauantaita!-I-

 2. S
  24.3.2012 / 13:32

  >kiitos I!heh, meillä kans vanhemman neidin silmissä on suorastaan maaginen näky ku vetää torkkupeiton päälle, heti kyllä sen jälkeen saa neidin syliin :). meillä nuorempi neiti tuhisee ku nukkuu sikeästi, tai kuuluu sellasta hassua nenä-ääntä :D

 3. Marika
  24.3.2012 / 14:41

  >Meilläkin vanhempi kisu kuorsaa tai oikeastaan vinkuu/tuhisee nukkuessaan ja ollaan jo epäilty astmaa sun muuta mutta ehkäpä se kuuluu vaan asiaan. Ei kuitenkaan hereillä ollessaan vingu hengitys. Nuorempi kisu muuten täytti eilen 8 v. Juhlistimme tätä suurta päivää maustamattomalla ja paistetulla kanan fileellä ja juhlakalu kehräsi sangen tyytyväisenä:)Solero on upea ja sopii erittäin hyvin olohuoneeseen!

 4. Anonymous
  24.3.2012 / 15:14

  >Hyvältä näyttää, ihan kuin uusi valaisin !=)-aNo

 5. Jenna
  24.3.2012 / 15:23

  >haha!! mä niiiin tiedän mitä tarkottaa toi hassu nenä-ääni ! <3 :D mein kissalla sama!

 6. S
  24.3.2012 / 23:53

  >voi kiitti, kivasti sanottu ja tottahan se on! :)

 7. S
  24.3.2012 / 23:54

  >:D joskus se ärsyttää ku yrittää ite nukkua vieressä, silloin täytyy herättää kissa :D

 8. S
  24.3.2012 / 23:55

  >varmaankin kuuluu asiaan :)voi sylin täydeltä onnea kaunokaiselle <3

 9. Sari
  25.3.2012 / 02:28

  >Hyvältä näyttää valaisin nyt teidän olohuoneessa!!

 10. S
  25.3.2012 / 11:09

  >kiitti Sari, niin munkin silmissä :)

 11. Anonymous
  10.4.2012 / 14:06

  >Ei nyt onnistu ollenkaan :D tekniikan ihmelapsi täälä säätää :D saatkohan nyt miljoona viestiä joissa yritän kysyä teidän katosta, et onko se melamiinikalvolla pinnotettu?ronja

 12. S
  10.4.2012 / 14:08

  >vain yksi viesti tuli :) katto on konesaumakatto.

 13. Anonymous
  10.4.2012 / 16:16

  >hih! :D sain niiiiin hyvät naurut :D nauran täällä itsekseni vieläki, ku tosiaan säädin jotain ihmettä täs koneen kans ja se aina tilttas, kun olin lähettämässä viestiä, enkä sit tienny tuliko ne vai ei. näköjään siis ei, mutta kun en jaksanu kirjottaa enää nii pitkästi ja lyhensin joka yrityskerralla viestiä, niin sit tuosta, joka viimein tuli perille, niin unohtu ihan oleellinen, että tarkotin siis sisäkattoa enkä ulkokattoa :D Koitampa nyt siis selittää vähän pitemmästi :) kun mun olis päätettävä meidän kotiin tuleva katto ihan lähiaikoina ja katoin et toi teidän katto on tosi kivan näkönen… en vaan äkkiselaamalla löytäny täältä blogista muuta tietoa kuin, että se on E.T Listojen mdf-paneelia. Nii olisin kyselly, et muistatko mitään tarkempia tietoja siittä, leveyttä ja sitä onko se melamiinikalvolla pinnotettu, kun mää oon ihan sekasten näitten kaikkien vaihtoehtojen kans :) aattelin, et kun meille on tulossa kans suurimmaks osaks valkoset seinät niin, pitäs olla katto joka ei oo kellertävä ja tuo teidän ei ainakaan kuvissa näytä siltä :) nii saisin hyvää vinkkiä jos muistaisit tarkempaa tietoa.ronja

 14. S
  10.4.2012 / 16:33

  >:D juu eli tuolta tosiaan tilattiin kattopaneelit ihan sen takia, et he myi meidän kotiin sopivaa pituutta (vältyttiin suurelta hukkamäärältä). ihan listavalkoinen eli puusepänvalkoinen on kyseessä, melko lailla kaikki kokovalkoiset kattopaneelit on listavalkoista. muuten listat näyttäis ihan karseen keltaisilta katon rinnalla :D. toki teettämällä saa ihan omasta maalikoodistakin tehtyä kattopaneelia, mut sit kannattaa teettää myös listat et ovat samaa sävyä. seinien maalisävy kannattaa päättää vasta, kun katto ja listat on selvillä, valitset niihin sopivan valkoisen.paneelin leveys muistaakseni 16cm, muuta en osaa sanoa. saat parhaiten vastauksia kun soitat valmistajalle :)

 15. Anonymous
  10.4.2012 / 21:01

  >ok, kiitos :) täytyy siis vaan päättää otanko sellasen pinnotetun vai maalatun paneelin ja tosiaan päättää seinämaali vasta sitten, ku nää on paikoillaan niin sittehän sen parhaiten näkee :)ronja

 16. S
  11.4.2012 / 09:23

  >tsemppiä päätöksiin! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.