Matto

 

Nyt jatketaan taas sisustuskuvahaasteella ja siirryttiinkin jo kolmanteen läpyskään, jossa ensimmäinen sana on matto.

Meiltä löytyy mattoja kaikista muista huoneista, paitsi keittiöstä ja ruokailutilasta. En ole koskaan kaivannut mattoa ruokapöydän alle murujen alustaksi. Nykyisessä kodissa siihen auttaa varmasti lattialämmitys; ei kaipaa mattoa koska lattia jalkojen alla on lämmin :)
Lähes kaikki meiltä löytyvät matot on nukkamattoja jo pelkästään siitäkin syystä, että ne on ainoita mattoja, joita meidän kissakaksikko ei rökitä… Eteisessä ja kodinhoitohuoneessa on erilaiset matot ja niihin teroitellaan kynsiä säännöllisesti, siihen materiaaliin vaan uppoaa varpaat kynsineen niin mukavasti et ihan pakko pikkasen raapaista! Raapaisusta lähtee myös mukava ääni, josta meillä saadaan nauttia aika lailla päivittäin (erityisesti nuoremman neidin toimesta) :D
Nukkamatot kelpaa myös kivaksi nukkuma-alustaksi ja kyllä ne myös ihan kivalta ja pehmoisilta näyttää! Yhden maton hankintaa tässä suunnittelen, sillä yhdestä makuuhuoneesta puuttuu tällä hetkellä matto. Eräs Iskun matto on aika ajoin mielessä, ehkä se sieltä siis ;)

Comments

  1. Satu
    4.4.2012 / 11:29

    >Nukkamatot toimivat meilläkin, niissä kun ei erotu koiran karvat :) Pitääkin ensi kuussa suunnistaa pikku pitäjän markkinoille tsekkaamaan, löytyisikä VM-Carpetin mattoja tänäkin vuonna törkeän halvalla. Myyvät "kakkoslaatua", mutta tähän päivään mennessä en nykyisestä matosta ole keksinyt, mikä siitä kakkoslaatuisen oikein tekee :D

  2. S
    4.4.2012 / 12:36

    >hei tuo markkinavinkki oli loistava! täälläkin on varmaan pian tulossa kevätmarkkinat, joten jätänpä maton hankinnan kunnes nään valikoiman siellä :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.