Keväisiä sävyjä kotiin

Kiirastorstain huomenta!
Jo aurinkoiseen päivään heräämään tottuneena hiukan kirpaisi, kun ikkunoista avautuikin vitivalkoinen talvimaisema :D Ja lunta sen kuin satelee! Hetken harmitti, ettei varattukaan sitä Euroopan kaupunkilomaa pääsiäisviikonlopuksi… Pienenä lohtuna valikoin tähän postaukseen ihanan aurinkoisia kuvia, jotka otin viime viikonloppuna.

Reilu viikko sitten tein kivan hankinnan kotiin, pääsiäistä ja kevättä silmälläpitäen. Huomaatteko kuvasta mikä se on?


Aurinko hieman häikäisi 8), mutta ostin nämä pöytätabletit kivan limen vihreän sävyssä! Oon tykästyny nyt tällaisiin vinyylitabletteihin: pysyvät loistavasti paikoillaan, eivät rypisty ja helppo pitää puhtaana! Samaa materiaaliahan on myös ne mun Pentikin tabletit.


Meidän tämän pääsiäisen sävyt käy ilmi toisen kuvan Aalto-kulhon suklaamunista: pastellinsävyistä keltaista, limeä ja vaaleanpunaista! Aalto-maljakon neilikatkin ovat saaneet seuraa ja nyt on maljakossakin nuo sävyt edustettuina. Voin ottaa myöhemmin kuvia.

Miehet on kyllä joskus niin suloisen hauskoja mitä tulee sisustusjuttuihin: kun vaihdoin nuo tabletit ruokapöydälle viikonloppuna, mieskin tuumas innostuneena et tulipas raikkaan näköistä! :D
En tiedä oliko oikeasti innostunut vai oliko sitä vain mun mieliksi, kivalta tuntui kuitenkin :)
Täytyypä muistaa kehaista jotain autotallissa ;D


Voi että mä oon oottanu tätä pääsiäislomaa, saan nauttia jopa viisipäiväisestä sellaisesta!

Tänään illalla vielä yhdet sisustuskutsut, mut ei niitä ehkä lasketa työksi ;). Odotan jo huomista, sillä ei olla miehen kans koko viikon aikana nähty toisiamme kuin muutaman kerran vilaukselta, niin ristiin on menny aikataulut. Myöskin siitä syystä vietämme koko pääsiäisen kotona. Kaikenlaista kotipuuhastelua ja vieraitakin saamme hieman kauempaa.
Viime pääsiäisestä muistelen, että meinas tulla aika pitkäksi kaikkien niiden pyhien takia, siispä tälle pääsiäiselle olen kehitellyt jotain pientä kivaa puuhaa joka päivälle!
Miten te aiotte viettää pääsiäisen?

Oikein mukavaa pääsiäisen aloitusta toivottelen teille!
Ja te jotka aiotte reissata pidemmälle, olkaahan varovaisia; voi olla muutama muukin tien päällä :)

Comments

 1. Aino
  5.4.2012 / 09:55

  >Ihanan raikas pääsiäisväritys! Väreistä saa energiaa!

 2. Anonymous
  5.4.2012 / 10:12

  >Pirtsakka ja raikas pääsiäisväritys ja kauniit tabletit! Samapa kai se, innostuko mies oikeesti vai sanoiko vain sulle mieliksi -harva mies edes huomaa tollasia juttuja :)Rentouttavia ja nautinnollisia vapaapäiviä!-I-

 3. mapela
  5.4.2012 / 10:40

  >Aivan ihanan värisiä ja aurinkoisia kuvia! =)Vähänkö mua hymyilytti tämä:"Miehet on kyllä joskus niin suloisen hauskoja mitä tulee sisustusjuttuihin: kun vaihdoin nuo tabletit ruokapöydälle viikonloppuna, mieskin tuumas innostuneena et tulipas raikkaan näköistä! :DEn tiedä oliko oikeasti innostunut vai oliko sitä vain mun mieliksi, kivalta tuntui kuitenkin :)Täytyypä muistaa kehaista jotain autotallissa ;D"Mä jos yrittäisin edes aloittaa lauseen sanoilla "Tosi kiva toi sun hallitunkki" tms, ei varmaan miehen pokka pitäisi…Minäkin olen yrittänyt keksiä jotain ohjelmaa pääsiäisen pyhien jokaiselle päivälle.

 4. Anonymous
  5.4.2012 / 11:16

  >Ompa tosiaan kauniin raikasta ;) Mukavaa pääsiäistä!T.SM

 5. Anonymous
  5.4.2012 / 12:10

  >Oletteko aikonut hankkia lapsia?

 6. S
  5.4.2012 / 12:45

  >totta, niin saa :))

 7. S
  5.4.2012 / 12:46

  >kiitos paljon :). mies huomas ku otin kuvia samalla :D kamera paljasti!kiitos, samoin sulle :)

 8. S
  5.4.2012 / 12:47

  >kiitos :)hei ihan sama täällä et mies kyllä repeis ku menisin sinne jotain kehumaan ja varmaan pettäis pokka mulla itelläkin :D

 9. S
  5.4.2012 / 12:48

  >hih, kiitos! samoin sinulle :))

 10. S
  5.4.2012 / 12:57

  >voi elämä, mitä tähän muuta sanois :Djulkaisin tämän siksi, et musta täällä kommenttiboxissa vois ollakin yks tällainen pääsiäiskevennys :Dmutta jos ihan vakavasti otetaan niin tähän kyllä viimeistään vedän yksityisyyteni/-syytemme rajan. en tiedä sinusta, mutta meidän piireissä ollaan sen verran hienotunteisia ettei tuollaista kysytä ihmisiltä, koska se on tungettelevaa ja suorastaan typerää eikä se kuulu yhtään kenellekään, aikooko joku hankkia lapsia vai ei. se on täysin jokaisen oma asia eikä sitä voi kukaan mitenkään arvostella. ei ole olemassa mitään yhtä tapaa/kaavaa, miten jokaisen tulisi elämänsä elää. jokainen elää sellaista elämää kuin tahtoo, loppujen lopuksi olet omasta elämästäsi vain itsellesi ns. tilivelvollinen.lisäksi mun mielestä lapsia saadaan, ei hankita. mutta en usko että tarkoitit kysymykselläsi mitään pahaa, kuitenkin kannattaa muistaa että tahdikkuus on hyve.

 11. AnskuliP
  5.4.2012 / 13:08

  >Ihanaa nyt alko kauan ootettu pääsiäisloma! Vietänki muutaman päivän veljeni perheen luona sielä Keski-Pohjanmaalla (itseasiassa samassa kaupungissa missä asustat ;)) Suunnitelmia ei oo oikeestaan muuta kun kummipojan kanssa oleilua. Pitää nollata akut että jaksaa sitte seuraavan rupeaman ennen kesälomaa.. ;) Oikeen aurinkoista Pääsiäistä sulle ja läheisellesi! ps. kylläpä nuo neilikat on ihania!

 12. S
  5.4.2012 / 13:11

  >jee, hyvää lomaa!!! ja tervetuloa tänne, kannattaa käydä lauantai-iltana pääsiäiskokkoja ihastelemassa :))kiitos paljon!

 13. Anonymous
  5.4.2012 / 13:26

  >Ha! Bongasin heti ekasta kuvasta :) Vaikka ihanasti siinä kyllä häikäsee just pöytään kevätaurinko. Ja noi neilikat on kyllä niin kauniit, että taidanpa tietää, mitä kauppareissulla nappaan mukaani! Ja noi edellisen postauksen kattimatikaiset <3 aina yhtä suloiset! Rauhallista pääsiäistä! ps. pääsiäiskokot onkin multa ihan unohtunu :( Pienenä oltiin aina mökillä ja poltettiin talven jäljiltä siivottuja risuja ja oksia rannassa.. Pitääpä elvyttää tämäkin perinne!-tintti

 14. J
  5.4.2012 / 13:41

  >Ihanan näköistä! Joo pitäiskö lähteä autotalliin kehumaan sisustusta ;) Hih!Meillä mies kyllä yleensä aina huomaa jos oon jotain uutta laittanu, viimeks vaihdoin verhot yhteen huoneeseen ni heti huomas. Huomaiskohan tuo jos veisin nuo painot ja puntit tuolta yhdestä nurkasta autotalliin ;D Ei taida onnistua :)Mukavaa pääsiäistä ♥

 15. Sirutuuli
  5.4.2012 / 14:54

  >Eipä tarvi paljon miettiä, miten pyhät käyttää. Töissä menee lauantai ja sunnuntai :) eikä edes haittaa :)

 16. Reetta
  5.4.2012 / 15:17

  >Oi miten kauniita ja keväisiä kuvia ja ihanaa pientä pääsiäistunnelmaa. Kyllä se kesä vielä tulee ihan varmasti vaikka tuo lumentulo hieman meinaa asiaa kyllä masentaakin..

 17. Anonymous
  5.4.2012 / 15:24

  >Hei!Mistä ostit nuo limet tabletit?

 18. S
  5.4.2012 / 15:45

  >Kärkkäiseltä :)Noble House -merkkiset.

 19. S
  5.4.2012 / 15:48

  >tarkkasilmäinen! :)tosi kestäviä on neilikat, jos vertaa esim. tulppaaneihin! niitä saa myös useissa herkullisissa sävyissä. kiva että huomioit kisutkin :Dkiitos samoin sinne! pääsiäiskokot on ihania, täytyy lauantaina ehdottomasti käydä niitä kattelemassa :)

 20. S
  5.4.2012 / 15:49

  >kiitos J! kyllä munki mies on aina huomannu oma-alotteisesti ku oon jotain uutta hankkinu, joskus ne kommentit on vaan niin hupaisia :))kiitos, kivaa pääsiäistä teidänkin perheelle! ♥

 21. S
  5.4.2012 / 15:50

  >se on hyvä ettei haittaa :)) itekki oon monia pääsiäisiä töiden merkeissä viettäny :)

 22. S
  5.4.2012 / 15:50

  >voi kiitos Reetta! toki kesä tulee, mä en oo yhtään edes huolissani :D

 23. suvi m
  5.4.2012 / 16:21

  >Rentouttavaa pääsiäistä sinne! :) Mankku oli ostanut meille myös noita samoja suklaamunia. Ihastelin, että ovatpa nättejä. Sopivat sisustukseen. ;) Paitsi ei ne taida kauan lautasella pysyä… ;D

 24. Katrinsessa
  5.4.2012 / 19:29

  >Uih, onpas ihania nuo neilikat! Ja tabletitkin, itse tykkään kaitaliinoista ehkä eniten, mutta voisi harkita välillä tyylinvaihtoa asiassa :D Ja hei, onhan se keittiö sun miehenkin keittiö, vaikka oletkin sisutuspäällikkönä:) Eli ei sun tarvi ehkä ihan autotalliin saakka mennä, kehut vaikka sitä ihteään, toimii meillä aina ;D

 25. Saska
  5.4.2012 / 20:23

  >Onpas ne pirteän väriset, passais aika kivasti meilläkin uusiin verhoihin. Meillä on tiedossa kotoilua ja kyläluutailua sopivassa suhteessa, aion muutaman sisustusprojektin toteuttaa :) Rauhaisaa pääsiäistä!

 26. Eve
  5.4.2012 / 20:55

  >Tosi raikkaan näköistä teillä kotona. Tulee ihan kevät fiilis noista kuvista vaikka tännekin vasta eilen tuli taas lisää lunta. Rentouttavaa ja mukavaa pääsiäistä! :)

 27. Sabuska
  5.4.2012 / 21:14

  >Vinyylitabletit vois jopa meillä menestyä.. Jos tosiaan on helppo puhdistaa. Ostin Askosta noita suorakaiteen muotoisia meidän uutta pöytää ajatellen ja meillä on ollut niitä Anttilassakin myytäviä pyöreitä, jotka sitten ajan kanssa likaantuu eikä saa enää puhtaaksi :-/

 28. S
  5.4.2012 / 21:50

  >kiitos Suvi, sitä samaa teille :))oi Mankkuhan valitsi hyvin! nuo meidän suklaamunat on jo pistelty poskeen :P tänään kävin kaupassa ja oisin ostanu parit pussit lisää ni ei ollu enää juuri mitään, lähes tyhjät hyllyt!ostin sit pääsiäispatukoita, tosi nameja :D

 29. S
  5.4.2012 / 21:52

  >eikö! kaitaliinat on kyllä kivat, mut mä en tykkää mistään kankaisesta pöydän päällä, ne on jotenki aina rutussa tai suttusia tms. tottakai keittiö on miehenkin, mut mä täällä kuitenkin sisustan ja teen hankinnat :D. luulen et hän ois enemmän mielissään jos kehuisin jotain autotalliin liittyvää, on niin usein siellä vallitsevaa järjestystään esitellyt :). ja miestä kehun muutenkin :)

 30. S
  5.4.2012 / 21:54

  >joo ihanan pirtsakat kyllä :)kuulostaa ihanalta pääsiäisenvietolta! sisustusprojektit on aina superkivoja :) kiitti samoin!

 31. S
  5.4.2012 / 21:55

  >kiitos Eve! mukava et näyttää raikkaalta, sellaiselta haluankin kotini näyttävän :))kiitos samoin!

 32. S
  5.4.2012 / 21:57

  >on helppo; tiskialtaaseen vaan ja ainetta ja harjaa ni taas on puhdas!Ikean ne pyöreät muovitabletit likaantuu meillä herkemmin, tai jos tulee jotain isompaa tahraa ni ei saa pois… tosin eipä ne juuri mitään maksakaan ja aina Ikeassa tulee napattua parit vaihtarit mukaan :D

 33. AnskuliP
  6.4.2012 / 08:28

  >Juu lauantaina meen jo Kalajoelle, kokkoja on sielläkin :)

 34. S
  6.4.2012 / 08:39

  >tottakai on, niitä on pitkin maakuntaa :)

 35. AnskuliP
  6.4.2012 / 14:37

  >Lapsena sitä jaksettiin olla monta tuntia pääsiäiskokoilla, nyt vanhemmiten riittää "kokkokierros":). Nykyään kun asun Oulun seuvulla niin siellä ei ymmärtääkseni kokkoja poltella (ainakaan siinä määrin kun Keski-Pohjanmaalla) Ihanaa kun tuo aurinkokin paistaa :)

 36. S
  6.4.2012 / 15:00

  >joo sama täällä! tosin taidetaan huomenna käydä vain yhdellä kokolla ja syömässä makkarat, tietysti ;) aurinko kyllä pelasti tämän päivän!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.