Lampaantaljat

 

Lampaantalja-arvoitus on ratkennut!
Kyllä lampaantaljat meidän neideille kelpaa, mutta vain lyhytkarvaiset taljat. Siinä se juju! Enhän mä hokannu, vaikka kaikilla mahdollisilla tavoilla yritettiin vuosien mittaan viestiä, että me ei tykätä tästä pitkäkarvaisesta taljasta!

 

Käytettiin evvk-asentoja ja -ilmeitä…

 

Nukkuma-alustaksi kelpuutettiin lähes mikä tahansa muu…

Entisessä kodissa jo yritettiin vihjaista, että tällainen lyhytkarvainen talja on kyllä ihan mukiinmenevä!

Mutta täällä nykyisessä kodissa se vasta saatiin menemään perille… Yhteistyöllä!

Toisen murmelin jalka toisen murmelin tyynynä ♥
Se on muuten harvinaista herkkua, että tämä kaksikko näin lähekkäin nukkuu ;)

Aina ei tarvi olla niin tehokas, joten lokoisaa aamua/päivää! Taidan napata peiton tähän sohvalle ja laiskotella hetken :P Onneks nää kaks kaveria ei koskaan vastusta moisia mielitekoja ;)

Comments

  1. Anonymous
    14.4.2012 / 09:11

    >suloisia kissoja sinulla ;D.uteliaana kyselen oletko käyttänyt kilpailuissa kisujasi kannatan ovat niin hellusia ja kauniita ,ja vielä sitä kehtaan kysyä et oletko toimittaja tai kirjoitatko paljon muuhunkin kuin tänne sinulla kun on niin mukaansa tempaava tapa kirjoittaa mistä vaan olen monelle kehunut tapaasi kirjoittaa en ole ennen kommentoinut mut nyt sitten sain sen tehtyä.teillä kaikki on niin kaunista ja hyvällä maulla laitettu olette varmaan onnellisia ,mitä näistä jutuista käy ilmi niin olet tosi sydämmellinen ja vähästä tyytyväinen ja iloinen miehesi saa olla kiitollinen kun teillä on niin kauniisti kaikki laitettu ja on varmaan ite kans kova tekemään sen eteen.kiitos että saamme lukea ja nähdä näitä iloisia asioita hyvää viikonloppua :)ritu

  2. S
    14.4.2012 / 09:32

    >hei Ritu! olipa mukava kun kirjoitit! mutta tiedätkö, kun noin kirjoittaa tällaiselle ihmiselle kuin minä niin itkuhan siitä meinas tulla, ilosta ja liikutuksesta :D. suuret kiitokset siis, lämmitti sydäntä kyllä kovasti! tämän kommenttisi muistan kauan :)kisut on kyllä söpöläisiä, en ole käyttänyt kilpailuissa, en usko että siitä tulisi mitään muuta kuin naurua :D. pelkkä ajatuskin saa nauramaan, heh! mut kiitos vain, kyllä neidit ylpistyy tämmösistä kommenteista ;).en ole toimittaja enkä kirjoita muuta kuin tätä blogia, kiva ammatti olisi varmasti! oon kuullu muiltakin et toimittajan työ ois mulle sopiva, mut eihän sitä ikinä tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan :)kiitokset myös kehuista kotiamme kohtaan! ja erityisesti siitä olen onnellinen, et minusta on välittyny blogin kautta tuollainen kuva. tuli tunne että olen todellakin antanut palan itsestäni tähän blogiin :)mun tämä viesti sinulle on täynnä kiitosta, mut kiitos vielä kerran ja ihanaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.