Nurkkaus

 

Oon viettäny tänään erittäin tehokasta vapaapäivää, oon ihan fiiliksissä! Sain käytyä läpi niitä varastossa olevia ja meille tarpeettomia tavaroita, nyt niitä on jaoteltuina ”myytävät” ja ”lahjoitettavat” -pinoihin, jei! Jotain on tänään jo lähtenyt uusiin koteihin ja huomenna lähtee lisää. Huomenna vien myöskin muutaman kassillisen tavaraa hyväntekeväisyyskirppiksille. Tällaisista asioista tulee kyllä niin hyvä mieli ja oon iloinen, et ehdin tehdä tämän ennen kesää (kesällä on ihan omat hulinansa). Silti todennäköisesti jotain jää vielä pihakirppistäkin varten, aikomuksena olisi sellainen taas ystäväporukalla kesällä järjestää. Ne on kivoja tapahtumia ne!

Vielä yksi sana sisustushaastetta eteenpäin tälle illalle!

Tein olohuoneessa pieniä muutoksia joulun jälkeen kun olimme siirtäneet punaiset sohvat sieltä pois. Erotin sohvapöytämme osat toisistaan siten, että matalampi jäi keskelle olohuonetta, mutta korkeampi päätyi nurkkaukseen sohvan jatkeeksi. Nyt on laskutasoa sohvan toisessakin päässä. Olohuoneen kauimmaisesta nurkkauksesta tuli myös mielestäni kiva näin kun pöydällä voi polttaa kynttilää tai pitää kukkia ja nyt viimeisimpänä Block löysi paikkansa täältä. Tuo valaisin onkin etsinyt sopivaa paikkaansa kodissamme jo hyvän aikaa (syksystä lähtien!). En oikein koskaan ollut tyytyväinen sen sijoituspaikkaan, mutta nyt tässä lehti-/kirjapinon päällä pidän siitä erittäin paljon.

Lehtipinossa on sellaisia lehtiä, jotka olen lukenut, mutta joita en halua kuitenkaan hävittää.
Kohta saakin taas perjantai-iltaiseen tapaan alkaa nauttimaan TVOF:sta uudessa paikassa sijaitsevan Blockin tunnelmavalaistuksessa!
Sitten ajoissa nukkumaan, että on aamulla pirteänä töissä. Työntäyteinen viikonloppu luvassa siis!

Comments

 1. Maija
  14.4.2012 / 07:29

  >Itsekin olen vasta käynyt sisällä kaapit läpi ja tulipa siitä hyvä ja kevyt olo, tiedän siis hyvin mistä puhut. Varasto odottaa meillä vielä läpikäymistä, ehkä tänä viikonloppuna. :)

 2. Anonymous
  14.4.2012 / 09:23

  >Toi näyttääki kivalta! Taidan tehdä omalle Blockille saman, kirjat esiin =))/Pirre

 3. Anonymous
  14.4.2012 / 10:57

  >Block sopii kyllä hyvin tuollasen kirja/lehtipinon päälle, on kuin tehty siihen tarkoitukseen :) Tykkään tuosta teidän sohvapöydästä, kun on noin monikäyttöinenkin, sen lisäksi, että on myös kaunis! Ja kaunis on ylemmän postauksen makkarikin! Joko olette tehneet päätösen tulevan makkarin seinäkuvasta?Kivaa lauantaita!-I-

 4. S
  14.4.2012 / 16:31

  >kuulostaa tutulta :)tsemppiä varastoprojektiin!

 5. S
  14.4.2012 / 16:32

  >kiva kuulla, ei kun tuumasta toimeen :)

 6. S
  14.4.2012 / 16:34

  >niin mustakin! sohvapöytä on kyllä kiva, tosin tuosta kuvakulmasta näyttää vähän hassulta ja korkealta, en vaan jaksanu ottaa uutta kuvaa ku näin kuvan vasta koneelle purettuani :Dkiitos kiva :)) ei olla vielä päätetty, aloin taas pähkäillä liikaa et onko se sittekään hyvä…kiitti samoin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.