Makuuhuone

 

 

Tämän huoneen ei alunperin pitänyt muodostua meidän makuuhuoneeksi, mutta reilun vuoden asumisen jälkeen halusin kokeilla, miltä tuntuu herätä tuon kauniin ruusun vierestä :). Aikaisen aamuauringon säteet ajavat meidät kuitenkin pian takaisin alkuperäiseen makuuhuoneeseemme.
Odotan innolla milloin koittaa se päivä, kun on tarpeeksi aikaa vaihtaa näiden huoneiden paikkoja ja pääsen taas sisustelemaan sydämeni kyllyydestä :)). Monenlaista ideaa mielessä! Aion toteuttaa muutoksen tälläkin kertaa jo olemassaolevilla tavaroillamme/huonekaluillamme (tosin yksi matto meiltä uupuu, joten sen ostan kun sopivan löydän). Tästä ruusuhuoneesta tulee sitten uusi rentoiluhuone ja ehkä tänne muuttaa myös miehen tietokone pöytineen ;).

Leppoisaa lauantaita!

Comments

 1. Heli
  14.4.2012 / 11:10

  >Ihastuttava ruusu! Kyllä tuon viereltä kelpaa varmasti heräillä :)

 2. Anonymous
  14.4.2012 / 11:41

  >Hei! Löysin blogisi jokin aika sitten ja olen kahlannut pikkuhiljaa vanhoja postauksiasi läpi. Tykkään kovasti tyylistäsi kirjoittaa ja sisustaa, teillä on todella kaunis koti. Se mikä tuo minut tänne aina uudestaan on nuo teidän ihanat kattimatikaiset. Nyt laitan kommettia ihan siksi kun tuossa edellisessä postauksessa esittelit Block-lampun. Olen himoinnut sitä meille jo vuosia, mutta ongelman aiheuttaa meidän kaksi karvakerää, jonka palvelijoiksi ollaan ajauduttu. Poikakissa nimittäin on kova puremaan johtoja vaikkei mikään pentu enää olekaan! Ollaan jouduttu ostamaan useita kännykän latureita, uusi Playstationin ohjain sekä johtoja modeemiin…:( Nykyään on kaikki johdot suojattu tai piilotettu. Mutta miten voi piilottaa Block-lampun johdon, joka on osa lampun ideaa, siinäpä pulma? Ideoita otetaan mielellään vastaan! Löytyy muuten täältäkin Sisusta rennosti ja Olohuoneet-kirjat, ei vaan meinaa löytyä sellaisia huonekaluja yms. juttuja paikallisilta kirppareilta.Mukavaa viikonloppua ja silityksiä kissoille.T: Marja Mikkelistä

 3. Anonymous
  14.4.2012 / 14:53

  >Pikku vinkki nuihin auringonsäteisiin; laita pimennysrullaverho ikkunaan niin kyllä kummasti huone pimenee ja ei auringon säteet paista sisälle, sen jälkeen on itsekin nukkunut paremmin ja kesälläkin pidempään kun ei aurinkö pääse paistamaan:)-Miia

 4. S
  14.4.2012 / 16:42

  >kiitos Heli! niin kelpaa :)

 5. S
  14.4.2012 / 16:46

  >hei Marja! kiva että oot löytäny tänne ja mukava että pidät blogistani :) kiitos kehuistasi!voi mikähän tuohon johtojen puremiseen auttaisi… osaisikohan joku lukija antaa vinkkiä? meidän kissat ei oo koskaan purru johtoja, joten musta ei nyt taida olla apua, harmi :/. kissojen tapauksessa ei myöskään oikein auta nostaa valaisinta johonkin korkealle :Dtoivotaan että joku osaa auttaa!kiitos samoin sinulle ja silitykset menee perille :)

 6. S
  14.4.2012 / 16:49

  >joo se varmaan ratkaisis ongelman, mut en nyt ainakaan vielä tuohon ratkaisuun päädy :)

 7. Anonymous
  16.4.2012 / 13:34

  >mikä toi ruusu on.. tai siis onko se taulu vai mikä? :D todella hieno! mistä olet sen hankkinut? :)

 8. S
  16.4.2012 / 13:56

  >se on tapetti :) tilasin jostain nettiputiikista, olikohan ruotsalainen… tekivät sitten tapetin meidän seinän mittojen mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.