Onnenaiheita

 

Välillä meinaa iskeä epätoivo kun miettii tulevaa kesää ja siihen liittyvää loputonta tehtävälistaa… Mutta päätin, että yritän olla ajattelematta niin pitkälle ja nautin tästä keväästä, näistä jokaisesta (räntäsade)päivästä. Sillä elämässä on kuitenkin erittäin tärkeää osata iloita niistä kaikkein pienimmistäkin asioista, niistä ihan yksinkertaisista jutuista, joita usein pitää itsestäänselvyytenä. Ne keskellä arkea mieleen tupsahtavat pikkuasiat tuottavat suuresti iloa, jos niitä pysähtyy miettimään. Aina ei todellakaan tarvitse tavoitella kuuta taivaalta kokeakseen onnenhetkiä.Tässä muutamia pieniä onnenhetkiä kuluneelta viikolta kuvituksenaan meidän neitien tuunailemia tulppaaneja…

* se ilo, kun kesken tylsähköjen arkiaskareiden tai pitkän työpäivän muistan että digiboxilla katsomista odottaa yksi lempisarjan jakso
* kun yritän vielä nukkua ja tyynyn vieressä (osittain sen päällä) häärää halipulainen ja naamaansa mun kasvoihin puskeva kissa… Käännyn selin kissaan ja kuulen miten se lähtee mun niskan takaa pois, kohti jalkopäätä. Mutta se käykin vain kääntymässä siellä, ei viitsi astella yli vaan hienovaraisesti kiertää ”nukkuvan” mamin toiselle puolelle päästäkseen taas lähelle kasvoja :D. Ja puskemisshow alkaa ihan alusta! Naurattaa, kaappaan kattimatin kainaloon ja hän on ikionnellinen, minun tavoin.
* tällaisen tulppaanin näkeminen; tulppaanin, josta on haukattu pää pois:* ruokaa laittaessani avaan maustelaatikon ja näen siellä avatun nonparillipurkin: sen minkä mies on viime kuussa ostanut leipoakseen mulle synttäriherkkuja
* se keväinen ja aina silloin tällöin kuuluva ääni kun lumet sulaa ja pikkulinnut laulaa
* kun saa illalla nukahtaa sohvalle kesken tv:n katselun, tietäen ettei aamulla tarvitse herätä kellonsoittoon vaan voi nukkua siinä sohvalla vaikka kello kahteen ja kömpiä sitten unisena sänkyyn* kissojen reaktiot kun sulattaa heille suurta herkkua katkarapuja tai kun avaa pursotinkermavaahtopurkin korkin :D. Se kuullaan ja kaukaa eikä silloin meinaa kuulkaas raitahaalarit päällä pysyä!
* positiivinen palaute blogin lukijalta: erittäin sydämellinen ja vilpitön palaute lähes vieraalle ihmiselle, sellainen kertoo totisesti paljon myös antajastaan! Sellaisen sain viimeksi eilen ja tulin siitä suunnattoman iloiseksi, kiitos Ritu
Nykypäivänä törmää turhan usein ihmisiin, jotka ajattelevat, että toiselle hyvän sanominen on heiltä itseltään jotenkin pois. Valitettavaa ja surullista. Hyvän palautteen antamisesta päinvastoin saa ja paljon! Ja nimenomaan molemmat osapuolet; sekä sen antaja että vastaanottaja!

 

Kiitokset teille blogini lukijat kun käytte täällä ja usein haluatte/jaksatte/ehditte jättää vielä kommentinkin, arvostan niitä suuresti!
Kiitokset myös kaikille niille, jotka ette halua/jaksa/ehdi/osaa kommentteja jättää, mutta kuitenkin seurailette mukana :)

Nyt niistä pienistä onnenhetkistä nauttimaan, niitä on joka puolella kun vain osaa katsoa!


Comments

 1. Anonymous
  15.4.2012 / 12:07

  >Ihania onnenaiheita, sai hymyn huulille täälläkin <3 Usein se onni on juuri pienissä, arkisissa asioissa, mitä ei aina kiireen keskellä välttämättä muista.Onnellista sunnuntaita! :)-I-

 2. Mape
  15.4.2012 / 12:18

  >Joka päivä käyn lukemassa uusimmat tekstisi, mutta aina en kommenttia ehdi jättää. Kiitos kuitenkin ihanasta, positiivisesta ja inspiroivasta blogista =)

 3. Malina
  15.4.2012 / 12:20

  >Hei! Rakastan kuvia!Talo on kaunis! Valkoinen pitsi tuoli vielä istuu mielessäni, unelma.mukava sunnuntai!

 4. Niina
  15.4.2012 / 12:28

  >Ihana postaus! <3 Mukavaa sunnuntaita ja paljon onnenhetkiä tulevalle viikolle!:)

 5. Anonymous
  15.4.2012 / 13:27

  >Hei!Sanoihisi ei ole lisättävää, tuli hyvä mieli. Viimeksi tänään olen surrut läheiselleni tapahtunutt erittäin ikävää asiaa ja mietin, kuinka onnellinen itse saa olla ihan pienistäkin arjen asioista, ne kun vaan muistaisi joka päivä.T.SM

 6. Anonymous
  15.4.2012 / 13:58

  >Tosi kiva postaus :) Sitä ei aina huomaakkaan kuinka paljon niitä onnenhetkiä tosiaan päivässä onkaan. Mun koira saa mut iloiseksi joka päivä, ja onnelliseksi siitä, että se on mun eikä kenenkään muun :) Hän haluaa kömpiä sängyn päätyyn ja katsella ulos, välillä useita tunteja. Se vasta hellyyttävä näky onkin :) On myös kiva arki iltaisin ja viikonloppuisin katsella telkkarista elokuvia, käydä ajelulla ym. Joskus unohtaa mitä kaikkea mahtavaa onkaan saanut kokea ystävien ja perheen kanssa. On kiva muistella menneitä mukavia hetkiä aina myöhemmin :))Parhaimmat päikkärit saa koira kaikussa! Kivaa kevättä! (:-aNo

 7. tii^
  15.4.2012 / 14:24

  >Meillä kissat kuulee kun avaa kinkkupaketin tai ei tarvi aina edes avata riittää kun ottaa sen jääkaapista käteen,silloin tullaan ja vauhilla keittiöön josko muutama kinkkuviipale heille irtoaisi ja kyllähän aina maistiaisia irtoaa :) Meillä kissat on muuten hyvin samanlaisissa haalareissa kun teidänkin kisut, Ihania! :)

 8. Ginger
  15.4.2012 / 14:42

  >Ihana postaus! <3 Todella mukavia asioita olit listannut, ihania arjen pieniä onnenaiheita. Ne saivat hyvälle mielelle, niinkuin blogisi yleensäkin. Erityisesti kissapostaukset saavat aina hymyilemään. :) Mukavaa sunnuntaita! :)

 9. Anttis
  15.4.2012 / 14:45

  >Ihana postaus :)

 10. IMAGE black and white
  15.4.2012 / 15:57

  >Ihana postaus. <3 Kattimateille haleja ja rapsuja. Toivottavasti ne kiusaa mamia tarpeeksi myös tänään. :)

 11. Anonymous
  15.4.2012 / 16:18

  >Hei! Nyt tarttis apuja! :D Askon Garda-sohva harkinnassa, Askon sivuilla sitä esitellään luonnonvalkoisena. Mutta mutta: metallijalat vai puiset?? Nojatuolina meillä on olohuoneessa Ikean Stockholm-sarjan lepotuoli, jossa tammiset jalat. Toisaalta taas viereisessä keittiössä ruokaryhmässä metallijalkaiset tuolit… :/ Kiitos jo etukäteen mielipiteestäsi… :)Aliisa

 12. Pilvi
  15.4.2012 / 16:48

  >Olipas kiva hyvänmielen postaus! Olenkin päättänyt – vaikka se onkin vähän jäyhälle suomalaiselle joskus vaikeaa – antaa esim. hyvästä asiakaspalvelusta kiitoksia. Ja joskus on kiva tuottaa hyvää mieltä vaikkapa työkaverille ja vilpittömästi kehua uutta vaatetta tai hiustyyliä :). Ja kaupanpäälle saa itsekin hyvän mielen!

 13. S
  15.4.2012 / 17:36

  >hmm.. aina riippuu ympäristöstä, miten parhaiten sinne istuu.. millainen lattia teillä on? metallijalat tuo sohvaan tietysti heti enemmän modernia vivahdetta kuin puiset… ehkä valitsisin samaan huoneeseen kuitenkin saman tyylin jalat eli sitten teidän tapauksessa puiset :)

 14. S
  15.4.2012 / 17:42

  >näinpä juuri! kiitos samoin :)

 15. S
  15.4.2012 / 17:43

  >eipä tietenkään aina ehdi kommentoida, eikä jaksakaan, ainakaan minä :)kiva kun käyt! <3

 16. S
  15.4.2012 / 17:44

  >kiitos kommentistasi Malina!käytät varmaan Google kääntäjää :)

 17. S
  15.4.2012 / 17:45

  >kiitos Niina ja ehdottomasti samaa sinnepäin myös :)

 18. S
  15.4.2012 / 17:47

  >olen pahoillani kurjista asioista :(kunpa tosiaan aina muistaisi ne pienetkin hyvät asiat ennen kuin jotain pitää tapahtua ne muistaakseen/niitä tarpeeksi arvostaakseen. ite oon onneks parin viime vuoden aikana oppinu aika hyväksi tässä, vastoinkäymisten kautta.

 19. S
  15.4.2012 / 17:49

  >kiva että pidit! koirasi kuulostaa ihanalta ja kultaiselta, on onnekas kun saa kuulua juuri sinun elämään :)kirjasit lisää munki mielestä oikein mukavia onnenhetkiä <3

 20. S
  15.4.2012 / 17:51

  >hehee meillä just sama!! :D leikkelepaketin rapina on musiikkia näidenkin miisujen korville!haalariterkkuja sinne! <3

 21. S
  15.4.2012 / 17:52

  >kiitos kovasti Ginger ihanasta kommentista :)) ja samoin sulle!

 22. S
  15.4.2012 / 17:52

  >:))

 23. S
  15.4.2012 / 17:53

  >toimitan ilolla perille! eiköhän ne kiusaa, ainakin viime yönä oli näin… ;)

 24. S
  15.4.2012 / 17:56

  >suomalaiset mainitsee hyvästä palvelusta aivan liian harvoin, mutta voi voi ku jotain menee pieleen niin siitähän kyllä kuulee ja kaikki! toooosi huono tapa, jota ite yritän karttaa. ulkomaalaiset jakaa kiitosta ihan eri tapaan.

 25. Malina
  15.4.2012 / 18:11

  >Kyllä! En tiedä kieltä, joten minun kommentti ei ehkä ole selvä, mutta nautin blogiisi ja Google Translator auttaa minua! ;)))Jeśli wolisz, mogę pisać w moim ojczystym języku – jestem Polką! ;) Pozdrawiam!

 26. Anonymous
  15.4.2012 / 18:25

  >Totta joka sana ;) Mä nautin kanssa kaikkien elämän kolhujen jälkeen , niin pienistä ihanista asioista. Elämä on niin kallis arvoinen että kaikesta pitää ottaa ilo irti ;D ja nauttia !! Tänään meinasin ottaa 2 kisua siksi aikaa että löytävät uuden kodin..mä olin ihan myyty…huoh… Mutta nyt he ovat toisessa kodissa ja tarvitaan kiireellisesti 2:lle n.1v.ikäiselle tyttökisulle HYVÄ koti!!sisäkissoina olleet ja tottuneet lapsiin,omistajalle puhkesi paha allergia :( Kisut nyt Helsingissä. Kaikki kuulolle !! T: Niina ja 4kisua.

 27. Anonymous
  15.4.2012 / 18:38

  >Lohduttavaa kuulla, että sielläkin saadaan herätä viiksien kutinaan naamalla. Sitten nuolastaan poskesta ja asetutaan rinnan päälle hyvään asentoon ja kun oikein kovasti kehrätään, niin kyllä se äiti siitä kohta nousee, vaikka klo sunnuntai aamuna 5.25, huoh <3-Nuppu-

 28. Anonymous
  15.4.2012 / 19:12

  >Ihan alkoi hymyilyttää kun tätä luki. Sun tekstistä ihan huokuu rakkaus kisuja kohtaan <3 Mukavaa sunnuntaita, täällä on mustikkapiirakka uunissa tulossa… :) -Ansku*

 29. Marika
  15.4.2012 / 19:28

  >Ihana postaus:)) Itse asiakaspalvelussa töissä olleena annan usein hyvää palautetta hyvästä palvelusta kun tiedän miten harvoin sitä saa ja tuottaa toiselle hyvän mielen :) Kisut tuo kyllä päivittäin ilon aiheita:) Nytkin mulla on tässä yksi karvakerä sylissä kehräämässä <3 Kisut ja muutkin eläimet ovat niin aitoja ja tuottavat hyvää mieltä.

 30. S
  15.4.2012 / 21:13

  >tosi mukava kuulla ja erittäin kätevää :))äidinkielelläsi kirjoittamastasi lauseesta ymmärsin vain sen, että olet puolalainen. loput kertoi Google Translator :DWitam na moim blogu kilku! :)Czy możemy zrobić to dobrze… :D

 31. S
  15.4.2012 / 21:15

  >you can also write in English if you want :) or use the translator, it's quite funny :D

 32. S
  15.4.2012 / 21:17

  >oikein Niina, niin sitä pitää! :)voi voi, toivottavasti kisuille löytyy rakastava koti ja ennen kaikkea että pääsevät samaan kotiin <3

 33. S
  15.4.2012 / 21:20

  >kyllä vain! nyt molempina viikonlopun aamuina kissat on ympäröiny mut vähän ennen kuutta… harmitti koska ois vielä hetken saanu nukkua ennen töihinnousua :D nuorempi kehrää niin äänekkäästi ettei siinä oikein nuku muuten ku tulpat korvissa… joo ja molemmat nuolee naamaa, varsinkin leukaa. nuoremmalla on niin karhea kieli että se hiukan jopa sattuu :D. ja sit ku hän oikein intoutuu niin saattaa pikkaisen myös puraista :D arvaappa herääkö viimeistään siihen leukanäykkäisyyn :DD good morning!

 34. S
  15.4.2012 / 21:22

  >voi kiva, kyllähän nuo murmelit niin rakkaita on et sydän pakahtuu! <3oi mustikkapiirakka on niin herkullista, namnam ja mukavaa uutta alkavaa viikkoa :)

 35. S
  15.4.2012 / 21:24

  >juuri noin! se on niin pieni vaiva, mutta sillä on suuri vaikutus: saattaa jopa pelastaa kyseisen ihmisen työpäivän :)voi karvakerille sinne silityksiä ja paljon <3 eläimet on kyllä ihania elämän iloja ja valoja :)

 36. Leena
  15.4.2012 / 21:34

  >Mua taas kosketti sun alkukommentti:Välillä meinaa iskeä epätoivo kun miettii tulevaa kesää ja siihen liittyvää loputonta tehtävälistaa…Se kuvaa niin hyvin omaa fiilistä… Talo ollut SISÄLTÄ valmis marraskuussa, mutta se KAIKKI ulkohomma + pihan laitto… HUUUUH…

 37. S
  15.4.2012 / 21:44

  >voih, ymmärrän niin hyvin ja tiedän tunteen! mut ei kannata miettiä kokonaisuutta, vaan osissa edelleen ;). ja pitää muistaa lomaillakin, mikään ei valmistu hetkessä ja miksi pitäisikään. voidaan myös ajatella niin, että oma talo on yksi onnenaihe, ei itsestäänselvyys :)

 38. Malina
  15.4.2012 / 22:25

  >Yes! That's a very good idea! ;) I know that, it was very funny hihih ;)) By the way.. I love Your blog, and Your chair, and Your house.. I love all of that! <3 Have a good night! .. and see You soon ;)))

 39. Jaana
  15.4.2012 / 23:54

  >Kiva postaus! Näin se vaan menee, että niistä hyvistä asioista osaa olla kiitollinen vasta sitten, kun tapahtuu jotain ei-niin-hyvää. Nimimerkillä käsi kipsissä..Me katsellaan neiti 8veen kanssa usein sun kisukuvia. Neiti antoi toiselle kisulle nimen Nuolupallo. Joo, älä kysy miksi!!! =D Tää meidän villitiikeri kuulee kans illalla, kun iskä ottaa iltapalaa ja herkkukinkku saattais olla tiedossa.. viimestään leivänpaahtimen naksahdus saa kisulin liikkeelle ja selälleen keittiön mstolle. On ne vaan niin mainioita!

 40. S
  16.4.2012 / 14:13

  >pöh, kipsi on kurja, toiv. et kauan joudu pitämään.kamalan nimen anto meiän murmelille :DDterkut neidille ja pikkutiikerille <3

 41. S
  16.4.2012 / 14:15

  >yes, because the translator doesn't always translate correctly… ;)thank you so much for your lovely words, I appreciate them!

 42. Satu
  16.4.2012 / 15:53

  >Toivotaan, että aurinkoisia päiviä on tulossa enemmän noiden räntäsadepäivien jälkeen. Kevät tuntuu niin ihanalta aurinkoisina päivinä :)Me yritetään työpaikalla muistaa kiittää ja kehua toisiamme, me suomalaiset teemme sitä aivan liian vähän. Helppo tapa saada sekä kohteliaisuuden antaja että vastaanottaja hyvälle mielelle.

 43. S
  16.4.2012 / 16:12

  >tänään on ainakin täällä ollut ihana aurinkoinen päivä <3tosi hyvä toimintaperiaate teillä töissä, hienoa, niin sitä pitää!

 44. Outi-Hyypiön elämää
  16.4.2012 / 18:29

  >♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ Ihania. Kun muistais itsekkin olla onnellinen, siitä mitä on.

 45. Anonymous
  16.4.2012 / 19:08

  >Niin totta! Kunpa kaikki osaisivat nauttia ja olla onnellisia myös pienistä asioista, niistahän se onni koostuu! Itselläni on elämässä ollut turhankin paljon todella suuria vastoinkäymisiä, mutta silti tai juuri niiden vuoksi nautin joka solullani pienista ilon lähteistä. Kiitos kauniista ja positiivisesta blogista! <3T. Triplamama

 46. Anonymous
  16.4.2012 / 19:25

  >kiva et ilahduit totta joka sana -ritu-):

 47. S
  16.4.2012 / 20:00

  >on vain inhimillistä, ettei sitä aina joka hetki muista/osaa täydellisesti arvostaa. olemmehan vain ihmisiä :) aika ajoin on kuitenkin kiva pysähtyä miettimään. ja nauttimaan :)

 48. S
  16.4.2012 / 20:01

  >ilahduin ja kovasti! :)

 49. S
  16.4.2012 / 20:04

  >niinpä, kunpa vain! maailma ois niin paljon parempi paikka kaikille :)hienoa, että olet osannut kääntää vastoinkäymiset vahvuuksiksi, tiedän ettei se ole niin helppoa miltä saattaa kuulostaa!kiitos sinulle että annat blogilleni aikaasi :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.