500 euroa – mitä ostaisin?

 

Sain tämän haasteen (kylläkin jo viikkoja sitten) Oonalta ja Petteriltä Rintsikka-blogista, kiitos! (Käykäähän muuten tutustumassa kyseiseen blogiin, jos ette sitä vielä ole tehneet!)

Haasteeseen kuuluu tuhlata 500 euroa sisustamiseen, ou jee!
Noh, ensimmäisenä mun mieleen tupsahti tietenkin Louis Poulsenin iki-ihana Panthella.
Mutta koska se veis koko budjetin (kivulias auts), niin kehittelin jotain muuta!

Jotain sellaista, jonka haluaisin nähdä omassa kodissanikin jonain päivänä ;)

Mutta, ensimmäisenä tulee noottia! Nimittäin kaikille niille bloggaajille, jotka ovat esitelleet blogeissaan Missoni-ihanuuksia, hyihyi! Nyt tänä keväänä se on nimittäin jotenkin tartutettu muhunkin, joten ei muuta kuin vahinko kiertämään…
Eniten mua houkuttaa jotku oikein räväkät värit, oi NAM!
Mustavalkoisia tyynyjä meiltä nimittäin löytyy jo muutamia…
Niinpä mun mieleen tupsahti ensimmäisenä valkoisen Kivik-sohvan ja Missoni Home -tyynyjen herkullinen yhdistelmä!

Mielelläni valitsisin tuota siksak-kuvioista Missonia, sävyinä vois olla turkoosia ja/tai pinkkiä. Kukkatyynykin on kyllä ihanan pirtsakka!
Herkullisen kaunista, mutta niin kallista… Tosin tuo sohva meiltä jo löytyy, että eihän sitä tarvis ostaa kuin pari tyynynpäällistä :P

Joko teidän kodista löytyy Missonin tuotteita?

Ihanaa viikkoa jokaiselle! Musta tuntuu vahvasti siltä, että tällä viikolla menen Ikeaan ;)

Comments

 1. Malina
  16.4.2012 / 11:24

  >If someone give me today 500 euro, I'm pretty sure I'll spend it in Ikea! I just love it!! Kivik is on my wish list ;) It is so simple, so white and so fantastic! :)Have a nice day ;)

 2. Anonymous
  16.4.2012 / 12:06

  >Ei löydy, mutta kotiuttaisin mielelläni jonkun noista värikkäistä tyynyistä. T.SM

 3. Anonymous
  16.4.2012 / 12:13

  >Kukkatyyny on kaunis ja passais hienosti valkoisen sohvan kanssa. Kunnon kontrastia! Mä käyttäisin 500 e kaikkeen pikkusälään, jota on kertynyt ostoslistalle ihan kiitettävästi. Esim. tyynynpäällisiä, pari mattoa, maljakko, yöpöydät jne. Tällä hetkellä meilllä on muuten ne Ikean pienet Lack-hyllyt, joita yhdessä postauksessa suunnittelit ;)Näin kevään tullen itsekin kaipaan valkoisen rinnalle jotain räväkkää ja pirteää. Oranssi houkuttelee nyt eniten!-MariKa-

 4. miituu
  16.4.2012 / 12:30

  >Moikka! Eipä löydy Missonia, eikä ainakaan toistaiseksi ilmestykään meille.Olen nimittäin saanut siitä jo kylläisyysannoksen,niin paljon sitä esitellään siellä täällä.Alkuhuuman koin minäkin, mutta nyt mieli jo toppuuttelee :)Mukavaa päivänjatkoa!

 5. Iisa
  16.4.2012 / 12:32

  >Heh. Ei ole, ei, mutta kovasti voisin pari pyyhettä kotiuttaa :)

 6. S
  16.4.2012 / 14:19

  >sounds good! and that's true; Ikea has plenty of nice stuff! I bought that white Kivik sofa last autumn, it's perfect :) hope you'll get it some day, too!sunny greetings from Finland! :)

 7. S
  16.4.2012 / 14:20

  >minä myös, minä myös :))

 8. S
  16.4.2012 / 14:24

  >totta! mut rakastan tuota siksakkia :)mullakin on ostoslistalla vähän kaikenlaista, mut ostelen pikkuhiljaa ja yritän pitäytyä vain välttämättömimmissä. oon tässä myyny kivasti meille tarpeetonta tavaraa pois ja ajattelin palkita itseni ostamalla uudet yöpöydänvalaisimet :)tuosta tulikin mieleeni et pitääpäs postailla lähiaikoina uusimmista makuuhuonesuunnitelmista, nyt tuntuu et on oikea ja täydellinen versio mielessä ;)

 9. S
  16.4.2012 / 14:27

  >tiäkkö, mulle kävi just päinvastoin! sillon ku Missonia alko ekoja kertoja näkymään vähän siellä sun täällä, blogeissa jne. olin ihan kypsänä siihen! joka paikassa niitä kuoseja ja Missonin nimi vilahteli tämän tästä. nyt ku vuosia on kulunut, alan tosissani tykästyä siihen siksakkityynynpäälliseen :D. joten kun aikaa on kulunut näinkin paljon, uskaltaisin väittää että kyseessä olisi hyvin harkittu ostos enkä pääsisi kyllästymään, koska sen vaiheen ohitin jo ;) ja alkuhuumakin meni jo vuosia sitten!

 10. S
  16.4.2012 / 14:29

  >no sanos muuta, vielä ne pyyhkeetkin :P

 11. Malina
  16.4.2012 / 15:32

  >Oh thank you! :) I hope I'll buy it in this year ;) Could you tell me, how often you have to change and wash cover? I know you have a cat.. I have a dog – Husky.. and I'm afraid a little..Hugs!

 12. S
  16.4.2012 / 16:08

  >well I haven't washed it even once! the sofa is not in our livingroom, it's in an other room/not in use daily, so I suppose that protects it a little bit. however, we do have a white Ektorp divan sofa also, that is in our livingroom and has been in use almost 2 years! never been washed :D. in our house it's mainly dust that I need to get rid of and I can do that without washing you know :)of course it's a bit different with dogs than cats… but you can always throw a blanket etc. on it to cover the most of it ;)

 13. Malina
  16.4.2012 / 17:20

  >I'm afraid I'll have to decide on a different colour than white :( Blanket will not change anything – my dog is crazy!! ;) I have to think about it before I decide. Anyway, thank you for the information :)))

 14. Anna
  16.4.2012 / 17:38

  >Heippa,mä olen niin sisustus-uuno, etten ole tollasesta Missionista kuullutkaan :D Mutta noi raitatyynyt on kivan näköisiä. Semmosta halusin kysyä, että miten teillä on Ikean sohvat kestäneet aikaa, siis oletko ollut laatuun tyytyväinen? Onko tyynyt pitäneet muotonsa jne. Meillä on mahdollisesti sohvan hankinta edessä, ja just toi Kivik olisi hyvän mallinen ja pestävän päällisen mahdollisuus houkuttaa myös.Oon muuten lueskellut blogiasi jo vuoden verran mutten ole ennen kommentoinut. Etsin aikoinani netistä vinkkejä millä valkoisen sävyllä seinät kannattaisi maalata, eksyin tänne ja jäin koukkuun :) Sulla on kauniita kuvia ja mukavan positiivinen tunnelma näissä postauksissa. Ja kisut on söpöjä! Meillä oli kotona ihan samannäköinen raitapaita silloin kun olin yläasteikäinen.

 15. S
  16.4.2012 / 19:51

  >okay, you know the best :)and you're more than welcome!

 16. S
  16.4.2012 / 19:58

  >Missoni Home avasikin vasta ensimmäisen myymälänsä Helsinkiin, olikohan helmikuussa… muuten kyseistä merkkiä on ollut lähinnä jälleenmyyvillä liikkeillä valikoimissaan (suurimmissa kaupungeissa). et ole ollenkaan uuno :)meillä on Ikean Kivik-sohva ja Ektorp-divaani, divaani ollut muutosta asti eli kohta kaksi vuotta enkä voi moittia. mm. appiukon lempipaikka meillä ollessaan ;). noin kuukausi sitten katoin et selkänojatyyny ja istuinosa siitä kohdalta, mihin suurin paino kohdistuu oli painunut lysyyn.. mut sit ku tamppasin niitä ulkona pölyistä puhtaaksi ja laitoin takaisin, oli taas kuin uusi!! muhkeus siis palautui takaisin :)Kivik ei oo menny miksikään, on ollut meillä syksystä asti, mut siinä kyllä kääntelen niitä selkänojatyynyjä et kuluisivat mahdollisimman monesta kohdasta :). en mitenkään voi kyllä moittia laatua, hinta ja laatu kohtaavat erinomaisesti.kiva että nyt jätit kommenttia Anna! mukava kuulla että olet viihtynyt blogini parissa noinkin pitkään, kiitos siitä! :)

 17. Malina
  16.4.2012 / 20:02

  >Wow :) Thank You!! :)))I always come here with great pleasure :)))

 18. Anonymous
  16.4.2012 / 21:15

  >Meillä on pari punasävyistä missonia ja tykkään kovasti! Sitä mustavalkoista olen myös kuolannut, mutten vielä ole ostanut. Valkoisen harmajan Suvilla on ihana harmaansävyinen missoni näkynyt monesti sohvalla ja kotiuttaisin sen värisen heti, jos olisi saatavilla!-I-

 19. S
  16.4.2012 / 21:19

  >mä ajattelin et mustavalkoisena en taida ostaa ku on tosiaan jo muitakin mustavalkoisia päällisiä :). muistaakseni se Suvin päällinen on mustavalkoinen, se vain kuvissa näyttää harmaan sävyiseltä :)

 20. S
  16.4.2012 / 21:23

  >nice to hear that!

 21. Sari
  16.4.2012 / 21:32

  >Moi!Mulla on Missonin pyyhkeitä pari erilaista settiä (kylpy + 2xkäsi) sekä ehkä oranssiin taipuva siksak-tyyny. Ihania, tosi laadukkaita enkä vaihtais pois! Nyt mielessä hankkisinko reissusta jtn lisää :) Missoni Home todellakin avasi ensimmäisen Euroopan myymälänsä Helsinkiin. Ohi olen kerran kävellyt, joku päivä sisään asti kunhan kerkiän.

 22. S
  16.4.2012 / 21:55

  >kiva kuulla et oot tyytyväinen tuotteisiin! voi kun menet myymälään käymään niin nauti ja muista et minäkin haluisin olla siellä :D

 23. Fusion House
  16.4.2012 / 23:42

  >Super blog:))

 24. Mape
  17.4.2012 / 07:17

  >Panthella <3Minäkin olen hurahtanut pikkuhiljaa noihin Missoneihin, mutta yhtään en (vielä) omista…

 25. Celina
  17.4.2012 / 10:49

  >Käytiin viime lauantaina siellä Missonin liikkeessä Boulevardilla pyörimässä ja vaikka ne eivät ihan omaa tyyliä olekkaan, niin silti niin ihanan raikkaita kuoseja ja värejä!

 26. S
  17.4.2012 / 10:50

  >well thank you :)

 27. S
  17.4.2012 / 10:51

  >mikäs niihin on hurahtaessa ;)

 28. S
  17.4.2012 / 10:56

  >oih, lucky you! :))

 29. SaMie
  26.6.2012 / 08:19

  Moikka!

  Oon uusi lukija, ja oon nyt tässä kevään aikana lueskellu sun blogia alusta tähän saakka.
  Tuli mieleen semmonen kysymys tosta Kivikistä, että onkohan teillä kellastuneet ne sohvan sisustyynyt yhtään? Meillä on ollut Kivikkejä viime joulukuusta asti, vaihdoin muutama viikko sitten uudet päälliset, ja huomasin, että sisustyynyt ovat paikoitellen hieman kellastuneet :(
  Ikeasta sanottiin, että se on ihan normaalia, mutta olisi silti kiva kuulla vielä joltain toiseltakin omistajalta, että on käynyt samoin..
  Kiitos vastauksesta! :)

  Btw, ihana blogi ja osaat kirjoittaa todella mukaansa tempaavasti!

  • 26.6.2012 / 10:27

   moi ja kiva että jätit viestiä! mukava että olet löytänyt täältä lukemista, mahtava kuulla ja kiitos sulle!
   en oo kyllä huomannu et ne ois kellastuneet… tosin en oo koskaan edes päällisiä vaihtanu mut kävin kurkkaamassa enkä huomannu mitään ihmeellistä. näkyykö se kellastuminen sitten kankaan/päällisen läpi?

   • SaMie
    26.6.2012 / 13:04

    Ei näy päällisen läpi, joten sinänsä asia ei ole häiritsevä :) En vaan ole ennen tavannut sohvakalusteissa tällaista seikkaa, niin rupesi ihmetyttämään.

    Noo, täytyy varmaan jokusen aikaa tarkkailla asiaa, ja katsoa kellastuuko nuo tyynyt lisää, vai jääkö kellastuminen tuohon :)

    Hyvää päivänjatkoa!

    • 26.6.2012 / 13:05

     niin just. kiitos samoin sinulle :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.