Finnish Design Shopshopshopping!

 

Huomasin eilen Facebookissa Finnish Design Shopin tarjouksen:

-20% kaikista tilauksista 17.-19.4.2012. Edun voit lunastaa käyttämällä kampanjakoodia ”huhti2012”. Etu koskee vain uusia tilauksia eikä sitä voi käyttää jo alennettuihin tuotteisiin.


 Olen ostanut kaikki FDS:sta tilaamani tuotteet jollain alekoodilla ja niinpä aion hyödyntää tämänkin :P. Edelleen on muuten se tarjous, että kun ostaa vähintään 100 eurolla, ei tarvitse maksaa toimituskuluja.

Aloin himoitsemaan mm. keväisen raikasta makuuhuonetta tämän kappaleen ja kuvan yhteisvaikutuksesta!:

Tuuleta talvi pois nurkista. Vaihda lakanat aivan uusiin, hanki vihdoin se himoitsemasi matto ja päästä valo sisään verhojen välistä. Ihastu keväisiin kuoseihin, löydä uusi lempiväri ja nauti harppauksin pitenevistä päivistä. Kevät on jo täällä!Vaikka eilen täällä satoikin jotain lumen ja rännän sekoitusta ja tänä aamuna ikkunoista avautuu erittäin kaunis valkoinen talvimaisema, on se kevät jo aivan nurkan takana. Nämä lumet sulaa hetkessä, ei masennuta ihmiset!

Kokosin tähän muutaman minun tämänhetkisen lempparituotteen FDS:lta. Sellaisia tuotteita, jotka voisin jonain päivänä hankkia. Jokaisen tuotteen kohdalla on mainoslinkki, joka vie suoraan Finnish Design Shopin sivulle, kyseisen tuotteen luo :)

Upean muotoinen Florentine-maljakko, Eva Solo:

Tämä maljakko ei kyllä tyhjänä pääse ollenkaan oikeuksiinsa, mutta onneksi on blogit! Käytössä sitä voi käydä ihastelemassa vaikka Rouva M:n blogissa.
En ole koskaan ollut mikään Marimekko-fani, en koe että kyseisellä tuotemerkillä hinta ja laatu kohtaavat, mutta nämä tyynynpäälliset miellyttävät silmääni kovasti (tuotemerkistä viis):

Louis Poulsenin Panthellaa ei sovi unohtaa (nyt sen saisikin aika tuntuvalla alella!):
Eikä myöskään Le Klintiä, jonka olen maininnut ensimmäisiä kertoja blogissakin jo yli vuosi sitten… Vielä mietin kahden koon välillä: 172A vai 172B, tarvitsen kokotietoja enkä löytänyt niitä FDS:n sivuilta :/

Mut on se upea! Kaunotar!

Kivaa keskiviikkoa!
Ja kiitokset edellisen postauksen kommenteista <3

Comments

 1. Anonymous
  18.4.2012 / 10:34

  >Moi!Voi, siellä olisi vaikka mitä ihanaa!Kokotiedot valaisimesta on mainittu pienellä printillä alhaalla, A: Halkaisija 33 cm, korkeus 30 cm ja B: Halkaisija 44 cm, korkeus 40 cm. Oli pakko hyödyntää ale itsekin :)T. SM

 2. S
  18.4.2012 / 12:06

  >hello! en osaa käyttää silmiäni!kiitos siis kun ystävällisesti infosit mua :D (sokaistuin Le Klintin kauneudesta!)ja kyllä, vaikka mitä ihanuuksia ois tarjolla :P mitäs tilasit jos saa udella? :)

 3. Anonymous
  18.4.2012 / 12:11

  >Hayn keskikokoisen tarjotinpöydän ja saman valmistajan kirjatukia. Tuo Le Klintkin houkuttaisia kovasti, mutta odotan vielä :)

 4. S
  18.4.2012 / 12:24

  >oi, kuulostaa superhyvältä! mäki ajattelin et tilaan myöhemmin sitten vielä jotain, mulla on pari muutakin alekoodia tonne jemmassa ;). ei viitsi kerralla kaikkea haalia ettei tuu huono omatunto :)

 5. Anonymous
  18.4.2012 / 13:50

  >Kivoja valintoja sulla! Ja aleprossakin on ihan kiva :)Kyllä sieltä jotain lähtee meillekin tästä alesta :) Ajattelin Normann Copenhagen:n Sumo-jakkaraa ja Tablo-pöytää, mustina molemmat. Myös Artek:n tarjoiluvaunua olen halunnut jo pitkään, mutta tänne vanhaan kotiin se ei mahdu. Täytyy katsoa, jos uuteen kotiin mahtuisi, onneksi FDS:lla on suht usein kuitenkin näitä ihan tuntuviakin tarjouksia.Meillä on tuota Bottnaa kolmen tyynynpäällisen, yhden taulun ja kolmen lautasen verran, tykkään kovasti kuosista! Mitä muuten olet mieltä, kun olen aatellut, josko uuden kodin työhuoneeseen laitettaisi yhdelle seinälle sitä mustavalkoista "koukero"tapettia, jota teillä on ollut keittiön välitilassa ja samaan huoneeseen nuo bottna-tyynyt ja taulu -eikö passaakin aika kivasti kuviot yhteen? Ainakin tekemässäni kollaasissa näytti ihan kivalta yhdistelmältä:) Työhuoneesta siis on tulossa musta-valkoinen väritykseltään.Sitten hei jos saan kysyä sulta kameravinkkiä: meillä on nyt HP:N pieni digikamera, mutta jotenkin en tykkää kuvien laadusta, ovat usein aika pimeitä (tosin varmaan johtuu suureksi osaksi myös käyttäjän taidoista ;)). Meillä on ollut lainassa Canonin kamera, jolla otin myös kuvat sulle lähetettäväksi silloin. Sillä ainakin munkin taidoillani tuli jo ihan onnistuneita ja kirkkaita kuvia. Osaisitko suositella tällaiselle täysin harrastelijalle sopivaa kameraa, jolla saisi kirkkaita kuvia ja olisi helppo käyttää? En siis etsi mitään ammattitason vehjettä vaan ihan sellaista suht edeullista, jolla saisi kuitenkin kotikäyttöön hyviä kuvia. Canon taitaa merkkina olla hyvä, mutta osaisitko sanoa jotain tarkempaa tyyppinimeä esim. Canonilta?Mukavaa keskiviikkoa sulle :)-I-

 6. Anonymous
  18.4.2012 / 14:52

  >Voi, Kaiku on ihana! En tiedä mikä on noissa koivunrungoissa, olen niitä kuvannut kesällä mökillä yhdessä juhannusruusujen kanssa… Ja valokuvia sitten suurentanut. Four-maljakko on ostoslistallani ja juuri kuvan värisenä. Bottna on myös aivan ihana!Tässähän alkoi hinkumaan nyt todella noita Kaiku-pussilakanoita! Servettejä löytyy ja keittiöpyyhe juuri ko kuosilla…. Tuo myyntiteksti on kyllä niin nappiin osuva, että taitaa alkaa kotonakin kyseinen tuuletus =DSaila

 7. S
  18.4.2012 / 15:55

  >joo -20% jo tuntuu jossain, kannattaakin tilata enemmän niin saa enemmän alea ;Djoo onneks näyttää tulevan muutaman kerran vuodessa näitä alekoodeja!kyllä sopii mielestäni hyvin Bottna-kuosi sen tapetin kans, molemmissa mustaa koukeroa valkoisella pohjalla :). noilla valinnoilla ei voi tulla kuin UPEA työhuone!mulla on järkkärin lisäks Canon Powershot S95 (siitä on nyt tullut uudempi malli, muistaakseni S100), jota voin suositella lämpimästi! se on digikamera, mutta säätöjäkin löytyy aika paljon. helppokäyttöinen ja mistä erityisesti siinä pidän, on se että objektiivi on erittäin valovoimainen! Rajala Pro Shopista sillon sen tilasin, sai huomattavasti edullisemmin kuin jostain liikkeestä :)tuo Powershot S100 näytti olevan nyt tarjouksessa Rajala Pro Shopissa 399 € (norm. 499 €). edullisemmista en osaa sanoa, oon kuvannu niin kauan jo tuolla et oon ihan pihalla mitä muita on tarjolla :D

 8. S
  18.4.2012 / 15:59

  >Kaiku on todella ihana <3 niin kesäinen ja raikas, huoleton ja piristävä :)). pidän erittäin paljon myös Kaivo-vuodevaatteista :Pkoivut on niin kauniita kesällä, vihreää nurtsia ja mustavalkoinen runko, oi oi <3. talvellakin kyllä ihastelen niitä kodin ikkunoista avautuvassa valkoisessa talvimaisemassa :)kaikki porukalla tuulettamaan! :D

 9. Anonymous
  18.4.2012 / 17:16

  >Kiva, että sunkin mielestä sopivat bottna ja tapetti yhteen :) Arvaappa vaan, kuinka jo sormet syhyäis päästä sisutamaan uutta kotia…Kiitti kameravinkistä! Täytyykin ehdottomasti laittaa harkintaan ja käydä tuolla Rajala Pro Shopin sivuilla! Tuskin paljon tuota halvempaa edes kannattaa ottaa, kyllä se varmaan sitten jo alkaa laadussakin vaikuttamaan. -I-

 10. S
  18.4.2012 / 19:52

  >joo tiedän tunteen ;)eipä kestä, kiva jos olin avuksi!

 11. Jenna
  19.4.2012 / 07:52

  >Minä huolin marimekosta ainoastaan Bottnan, unikko menee lautasliinoissa sitten :) mutta tuo panthella oi! <3

 12. Anonymous
  19.4.2012 / 16:42

  >Heips!Mihin tuon kampanjakoodin saa syötettyä? En löydä semmoista kohtaa ja ostoskoriin tulee tuotteen täysi hinta. Terv:Kokkolainen

 13. S
  19.4.2012 / 18:33

  >joo yllättävän pitkälle piti mennä, ennen kuin koodin pystyi syöttämään! eli eka pitää laittaa kaikki omat tiedot ja maksutapakin, sitten yhden sivun alalaidassa luki joku sellainen kohta kuin "kampanjakoodi" (en muista ihan sanatarkasti oliko se tuo…). siihen sitten kirjoitat huhti2012, niin se laski alen kassalla. toivottavasti onnistuu! :)

 14. S
  19.4.2012 / 18:34

  >Bottna on kyllä kovin kaunis :))

 15. Anonymous
  20.4.2012 / 22:57

  >Kiitos! Sain tilaukseni tehtyä. :) Saapas nähdä milloin Hayn sohvapöydät kotiutuvat. :)

 16. S
  21.4.2012 / 00:54

  >hyvähyvä! omasta kokemuksestani voin sanoa ettei niitä hirmuisen pitkään tarvi odotella :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.