Olohuone ja sohva

Sisustuskuvahaaste vetelee viimeisiään, tänään ruksataan yli sanat olohuone ja sohva. Samassa postauksessaan, koska kuuluvat niin luontevasti yhteen.


Halusimme olohuoneeseemme ison divaanisohvan, jossa mahtuu useampi ihminen istumaan ja ainakin pari ihmistä helposti rentoilemaan :). En halunnut erillisiä sohvia, koska silloin väistämättä toinen niistä olisi sijoittunut jollain tapaa ikkunan eteen ja ikkunanäkymän peittämistä haluan välttää viimeiseen asti. Pidän myöskin siitä, että sohvalta käsin voi katsella ulos.

Tällä nykyisellä kokoonpanollamme ei ainakaan ole ollut mitään ongelmia; sohvalle mahtuu helposti kaksi aikuista ja kaksi kissaa vähän rennommastikin, miten nyt vain haluaakaan olla (tai miten mahtuu kissojen väliin asettautumaan!). Monet leffaillat on tässä vietetty ja oikeastaan tänäkin viikonloppuna voisi olla leffailta paikallaan! 


Ihanaa kun alkaa näkyä päivä päivältä kesäisempiä maisemia sisälle kotiin; sinistä taivasta ja vehreyttä, erityisesti koivun rungot on mieleeni!
Tällainen näky oli tänään olohuoneessa sillä välin ku me miehen kans pestiin ja puunattiin terassi kesäkuntoon: 


Selkeesti tyypit odottaa kesäolohuoneen valmistumista! Hyvä ettei kuorsaus kuulunu ulos asti tuolta sohvan nurkasta…

Meidän perheessä saa kainalopaikasta joskus ihan tosissaan pitää kiinni, sinne on nimittäin muutamakin halukas…
Eikä ihme, kainalopaikka on paras paikka! Sen taitaa tämä ilmekin jo kertoa: 


Tilasin tälle lauantaille aurinkoa ja sitähän saimme. Oli tosi mukava pestä terassia auringon lämmittäessä, ensimmäisen kauniin perhosenkin näin! Nautittiin terassilla myös ensimmäiset simat & munkit :)
Kuvia näette jonain toisena päivänä. Nyt lähden laittautumaan, sillä kun mies kotiutuu moottoripyöräilemästä, lähdemme illan viettoon!

Ihanaa lauantai-iltaa teillekin!

Comments

 1. Miia - Oma Koti Valkoinen
  28.4.2012 / 16:33

  >Minkä merkkinen tuo teidän ihana kattovalaisin olikaan? En nyt äkkiseltään löytänyt tietoa vanhoista postauksistasi. :)

 2. S
  28.4.2012 / 16:50

  >moi Miia! se on Solero-kruunu (Valaisin Grönlund) :)

 3. Anonymous
  28.4.2012 / 17:34

  >Voi, niin tuttu näky meilläkin :) Meillä taitaa olla sanmankokoinen sohva kuin teillä, ainoastaan divaaniosa taitaa olla vähän pidempi. Silti välillä miehelle nauran, ettei meille kahdelle välillä oikein ole sohvalla tilaa, kun neidit levittäytyvät ;D Ihanat nuo kaksi viimeistä kuvaa <3Ihanaa tosiaan, kun ikkuinoista alkaa jo avautua keväisempi maisema! Ja tuo Solero sopii teitin olkkariin kuin nenä päähän!Mukavaa illanviettoa teille!-I-

 4. Anonymous
  28.4.2012 / 19:17

  >Teillä on tainnu olla rento päivä :) Vaikkaki terassilla vähän töitä teitteki, mut silti! Kissoillanne rakastava ja huolehtiva mami, ja isukki jonka kaikkuun on ihana levähtää :) Ihana Lauantai ilta siis.-aNo

 5. Torkkuja
  28.4.2012 / 20:26

  >Teillä on aivan ihana koti. <3 Kuvasta välittyy mukava tunnelma.

 6. Anonymous
  28.4.2012 / 22:51

  >Hyvän näköinen sohva. Onko se mistä? Olemme suunnitelleet hieman samanlaista…meillä talo (pitäisi:)) valmistua kesällä ja nyt uskaltaa jo ruveta mielessä sisustaan:)teillä on kyllä kaunis ja hyvin sisutettu koti.

 7. S
  29.4.2012 / 09:31

  >tuo divaaniosa näyttää muuten noissa kuvissa aika lyhyeltä, se on oikeasti yli metrin, ehkä 130cm. sohvan kokonaisleveys puolestaan on lähes neljä metriä.kiitos, kiva kuulla et Solero passaa olkkariin hyvin, niin munkin mielestä :)rentoa sunnuntaita sinne!

 8. S
  29.4.2012 / 09:33

  >joo ihan rento kotipuuhastelupäivä, tänään jatkuu kaikenmoisilla pikkupuuhasteluilla :). kiitos paljon <3, oli niin ihanasti kirjoitettu!

 9. S
  29.4.2012 / 09:33

  >voi kiitos, kultaisesti sanottu! <3

 10. S
  29.4.2012 / 09:36

  >sohva on Maskusta, se on tuollainen mustanharmaa :) (hiukan vaaleampi kuin mitä tämän postauksen kuvissa).no sehän on sitten ihan pian eli kovaa kyytiä saa jo mielikuvasisustella! voimia raksailun viimeisille viikoille :))ja kiitos kehuista!

 11. Sandra
  29.4.2012 / 11:02

  >Tykkään niin tuosta teidän ikkunanurkkauksesta <3 En ihmettele, ettet halua sitä peittää :)

 12. S
  29.4.2012 / 11:45

  >oi kiitos Sandra! se on kyllä parhaimpia puolia kodissamme, jos ei jopa paras :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.