Keittiö ja taulu

Iloinen sunnuntaitervehdys!
Haluan käydä tämän sisustushaasteen loppuun täällä Bloggerin puolella ja koska viimeisiä päiviä täällä viedään niin ei muuta kuin haastetta eteenpäin!


Kattaus
-sanasta postailinkin jo pääsiäisen aikoihin, koko postauksen löydät tästä linkistä.
Nyt sitten vuorossa sanat keittiö ja taulu/taulut. Tällä kertaa hieman enemmän kuin vain yksi kuva, seuraa nimittäin kunnon kuvapläjäys! 
Keittiökierroksen alkajaisiksi saa ottaa suklaata (ja saa syödä missä haluaa vaikka onkin näin v a l k o i n e n  koti)Keittiön ikkunoista tulee usein sisään aamuauringon säteet, aivan kuten tänäkin aamuna. 
Tässä valaisimessa palaa aina valo niinä iltoina, kun tulen myöhään kotiin.

Tosin nyt tuon Pentikin valaisimen tilalla on eräs Ikean valaisin, sillä oon alkanu kyllästymään noihin pallolampunjalkoihin… Oon ehkä nähny niitä liikaa eri paikoissa :/

Keittiön tasolla (sen pistorasiaryhmän edessä, jota ei juuri tällä hetkellä käytetä) on pieni taulu.


Oon miettiny et välitilaan ois kiva saada jotain pientä muutosta kesäksi, mutta en ole vielä päättänyt mitä se voisi olla… Tuon kivan lauseen jättäisin kuitenkin muutoksen alle, että voisin ottaa sen taas halutessani näkyviin. Tämä tarratekstihän pääsi välitilaan viime kesän alussa.

Keittiön pienkodinkoneet ym. vaihtaa meillä aika usein paikkaa, sillä en ole vieläkään löytänyt niille sitä yhtä ja ainoaa hyvää sijoituspaikkaa… Ja vaikka me ei miehen kanssa kahvia juodakaan, en halua säilyttää kahvinkeitintä missään kaapissa (vie turhan paljon säilytystilaa!).

Tämä vuodenaika on niin upea, kun päivänvaloa riittää ja riittää! Koti on mielestäni päivänvalolla kauneimmillaan. Tosin on ne pimeät illatkin ihania, niin kodikkaita… Kaikella on siis puolensa tässäkin asiassa :)


Kaunista sunnuntaita!

Comments

 1. Anonymous
  29.4.2012 / 11:25

  >Teidän keittiökuvia katsellessa silmä lepää -niin rauhallisen, kauniin, valoisan ja raikkaan näköistä <3 Ja ikkunoista avautuva maisema on kuin taulu itsessään!Aurinkoista sunnuntaita!-I-

 2. Tibs
  29.4.2012 / 12:39

  >Aivan ihana toi keittion kaappien ja tyotason valiin jaava tila teilla! Niin osuva teksti ja todella upean nakoinen ratkaisu! Yksinkertaisesti kaunista!Mukavaa sunnuntaita ja terkut helteisesta Budapestista!Tibs

 3. Anonymous
  29.4.2012 / 12:56

  >Nyt on tosiaan niin kaunista ja aurinkoista, ettei sisällä malta oikein ollakkaan. Tulin vain ruuan tekemään välillä. Orvokkeja istuteltu ja pihaa haravoitu, kahviteltu ulkona. Sitten jaksaa taas huomenna töissä :) Edellisen postauksen koivumaisema on kuin maisematapettia. Ihana tuo kissa-aiheinen taulu. Meillä on ulko-oven pielessä kyltti "Varokaa iloista koiraa",t. Äippä

 4. Inanaa
  29.4.2012 / 13:12

  >Teidän keittiöstä tahdon silleen mallia ottaa, kun se on hyvällä tavalla yksinkertainen. Näyttää vaan niin hyvältä, kun tasoilla ei ole liikaa tavaraa. Ja ihanasti laitettu nuo hedelmät tuollaiseen pystyssä olevaan maljaan, oikein ihanan näkönen. :)

 5. S
  29.4.2012 / 14:38

  >oi ihanaa, kiva kuulla noita adjektiiveja käytettävän meidän kodista ylipäätään, kiitos I! <3 samoin sulle :)

 6. S
  29.4.2012 / 14:39

  >voi kiitos paljon, olipa ilahduttava viesti! :) terkkuja täältä Keski-Pohjanmaan auringosta 8)

 7. S
  29.4.2012 / 14:40

  >ilma on kyllä upea! oon istuskellu terassilla, lueskellu lehtiä ja blogeja varjossa :)rapsutuksia sinne iloiselle koiralle!

 8. S
  29.4.2012 / 14:41

  >joskus tuntuu et haluisin tasoille jopa vähemmän tavaraa kuin mitä siellä on :D. kiitos sulle kivasta kommentista :))

 9. Jenna
  30.4.2012 / 05:31

  >aivan ihana keittiö. Ja tuo välitilan lasi <3Mulla on muuten haaste sulle mun blogissa (silläkin uhalla että sulla niitä varmasti on vino pino! ;) )

 10. Anonymous
  30.4.2012 / 07:49

  >Tuo taulun aforismi pitää niin paikkansa :) Meillä juhlitaan huomenna vanhemman "kullannuppusen" pyöreitä eli ohjelmassa 10v-synttärit. Eikä muuten mikä tahansa synttäripäivä kun sattui Vappuun ;)Päivän ohjelmasta ja tarjonnasta ollaan jo käyty "keskusteluja" mitä sankari päivältä toivoo..:DHauskaa Wappua ihanalle blogille ja sen kirjoittajalle.

 11. Anonymous
  30.4.2012 / 07:50

  >Unohtui nimimerkki-Nuppu-

 12. S
  30.4.2012 / 09:22

  >kiitos ihana Jenna! kiitos haasteesta, tuunpas katsomaan :)) eikä missään nimessä se määrä, vaan haasteen antajahan siinä se kiva juttu on! <3

 13. S
  30.4.2012 / 09:24

  >niin pitää! kun mun karkuri oli poissa, piti piilottaa tuo taulu :(. voi onnea paljon teidän suloiselle kisulle <3 meidän vanhempi neiti tulee syksyllä perässä :)ja kiitos kovasti, ihanaa vappua teillekin!

 14. Anonymous
  2.5.2012 / 11:15

  >Kysyisin, että onko keittiön välitilan lasi kiinnitetty jotenkin kiskoille tms? Siis että saako sen helposti pois, jotta pääsee/pääsisi vaihtamaan taakse kuvaa/tapettia/tekstiä? Meille on nimittäin tulossa välitilaan myös lasi, enkä ole vielä ehtinyt perehtyä kiinnityssysteemiin (siis että onko muita vaihtoehtoja, kuin kiinnittää silikonilla).Aurinkoista toukokuuta teille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.