Mitä värikkäämpi kattaus, sitä paremmat juhlat

Käytiin miehen kanssa eilen illalla kävelylenkillä upean aurinkoisessa illassa ja kotiin palatessamme kurkkasin postilaatikkoon: hyvä niin sillä siellä lojui päivän postien seassa mm. Iittalan kevään lahjakirja! Ja koska monet teistä varmasti tietääkin, millainen kattaus- ja Iittala-fani täällä kirjoittelee niin siinähän vierähti haaveillessa tovi…

Eräs lukija tässä taannoin pyytelikin kesäkattausvinkkejä; mm. Iittalan sivuilla kannattaa käydä silloin tällöin kurkkimassa, kivoja kuvia ja inspiraatiota! Lahjaideoitakin sieltä löytyy tilanteeseen kuin tilanteeseen, astioiden ja aterimien lisäksi mm. erikokoisia Aalto-maljakoita, Vitriini-rasioita, Kivi– tai Kastehelmi-kynttilälyhtyjä ja vaikka Toikan lintuja.
Mielestäni Iittalan tuotteet on erittäin onnistuneita lahjoja, koska niistä löytyy sekä kauniita koriste-esineitä että käytännöllisiä käyttöesineitä.

 Meiltä löytyy Iittalaa aika monessakin muodossa, astioista löytyy muutamia Teeman osasia ja viinilaseja useampia. Hinta-laatusuhde Iittalan astioissa on mielestäni mainio! Astiat on paitsi tyylikkäitä ja upeita muotoilultaan, myös kestäviä. Olen nyt lähes kaksi vuotta pessyt mm. Senta-viinilasisarjaa astianpesukoneessa eikä yksikään lasi ole mennyt rikki! (Muutama muu viinilasi kyllä on…)

Mitäs juhlia sitä keksis että pääsis kattamaan kauniisti ja ehkä vähän leipomaankin :P. Haaveilen ihanan leppoisista puutarhajuhlista, mutta ne ehkä vielä siirtyy tämän kesän yli. Kyllä: tämän kesän! Mulle toukokuu on jo vahvasti kesäkuukausi :))
Onkos teillä tiedossa kesäjuhlia?
Aurinkoista perjantaita ja alkavaa viikonloppua! 

Kuvat lainattu Iittala.

Comments

 1. Rags
  4.5.2012 / 10:12

  Taalla toinen Iittala fani!!! :-D

  • S - All You Need Is White
   4.5.2012 / 10:28

   jei kiva! mikäs tässä on fanitellessa ;)

 2. 4.5.2012 / 10:54

  Joo, tykkään tosta ylimmäisestä kattauksesta, se on niiin mun värinen. Hieno pose oli kisulla eilen, vähän semmonen, et no jos mä nyt vähän yritän.. =)

  Mulle toukokuu ei ole ainakaan tänä vuonna kesäkuukausi, meillä on +3C ja eilen satoi LUNTA!! Eikä todellakaan asuta Lapissa..

  • S - All You Need Is White
   4.5.2012 / 11:19

   se on kyllä aivan ihanan herkku ja kesäinen! <3
   välitän kisulaiselle terkut et jatkaa samaan malliin! :D
   mulle toukokuu on AINA kesäkuukausi, keleistä viis :) nytkin kuuluu niin upeaa linnunlaulua sisälle ja aurinko paistelee, vaikka asteita ei mielettömästi olekaan :). ulos nauttimaan siis! toiv. teillä ei enää lunta näy!

 3. 4.5.2012 / 11:13

  Iittalat on ihania!!Nyt oon niin ihastunu kastehelmiin!:)

  • S - All You Need Is White
   4.5.2012 / 11:21

   niin on! Kastehelmeen ihastuin minäkin jo hyvän aikaa sitten, ostin kakkulautasen ja yhden kynttilälyhdyn eli aika maltillisesti :D mut niistäkin on nautittu! se on niin kaunista ja herkkää, jopa nostalgista sarjaa :)

 4. Henna
  4.5.2012 / 14:33

  Krhm. Nättejä ovat. Mietin vain että miksiköhän huomio kiinnittyi lähinnä kaikkein eniten tuohon kakkuun :D
  Voi että tekisikin jo mieli mansikkakakkua tuoreista marjoista….

  • S - All You Need Is White
   4.5.2012 / 18:28

   joo se näyttää kyllä tooosi herkulliselta! mansikat on parhaita :))

 5. AnskuliP
  4.5.2012 / 16:44

  Mää muistan kastehelmet jo lapsuudesta, yhen kermakon olen saanu (ottanut!) äitiltä. :) Ostan mielellään laadukkaita ja kestäviä astioita. Ja lahjoina Iittalan tuotteet toimii aina. :)

  • S - All You Need Is White
   4.5.2012 / 18:29

   mä kans! Iittalan sivut on kyllä sellanen lahjaideapankki :)

  • S - All You Need Is White
   4.5.2012 / 18:29

   voi kiitos ja mukava että löysit tänne :)

 6. Vakkarilukija
  5.5.2012 / 11:20

  Hei yksi palaute tästä uudesta blogipohjasta, oisko mitenkään mahdollista saada kavennettua tätä artikkelisivun tekstiä? Näin leveällä olevaa tekstiä on ainakin itseni tosi hankala lukea kun ei näe koko riviä yhdellä silmäyksellä vaan joutuu liikuttelemaan silmiä. Esim. tämän kommenttiosion tekstin leveys olisi juuri sopiva!

  • S - All You Need Is White
   5.5.2012 / 12:10

   kiitos viestistäsi! pikavastaus tulee tässä kännyllä eli koitahan ensi hätään klikata sivun yläreunassa banneriani (bannerikuvan tai blogini nimen kohdalta), silloin palsta tulee ns. normaaliksi. mutta jos luet vain yhtä postausta, se on leveämpi.
   auttaako tämä yhtään? otan toiveesi kuitenkin huomioon, mutta itse en voi asiaa muuttaa (= Bella-tiimin tehtäviä).

   • S - All You Need Is White
    5.5.2012 / 12:12

    niin ja näin kapeaksi kuin kommenttilaatikko en tekstejäni valitettavasti halua, sivua joutuu rullata ihan liikaa.

    • Vakkarilukija
     5.5.2012 / 18:15

     Kiva kun vastailet näin nopeasti! :) Tuo etusivun leveys onkin oikein hyvä!

     Ihan mielenkiinnosta kyselen myös, että tiedätkö onko sulle tai muille bellalaisille tullut tästä samasta aiheesta muilta palautetta? Olin itse jokunen vuosi sitten mukana suunnittelemassa yhden lehden nettisivuja ja tehtiin siellä uudistuksen yhteydessä saman tyyppinen tekstin levennys -muutos nätimmän ulkonäön takia, ja siitä nousi nousi käyttäjien kesken heti niin iso huuto, että oli pakko nopeesti kaventaa takasin :)

     • S - All You Need Is White
      5.5.2012 / 18:34

      en usko että kukaan muu on vielä saanu tästä palautetta, tosin kaikilla tämä pohja ei ole näin leveäkään… mutta aion pyytää palstan kavennusta! Bella-tiimi varmasti hoitaa, mutta heillä on aika monta asiaa to do -listalla ennen tätä, toivottavasti jaksat odottaa :)
      haluaisin itse, että tämä näkymä olisi yhtä kapea kuin tuo ns. norminäkymä, jossa näkyy sivupalkki. eli että ei levenisi näin paljon kun kommenttiboxi on auki :)

      • Vakkarilukija
       11.5.2012 / 23:13

       Juu, totta kai jaksaa ootella! Oon jo ottanut tavaksi pienentää selainikkunan kokoa tekstin kaventamiseksi harhailevia silmiäni helpottamaan :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.