Bellassa

Täällä ollaan! Oikein mukava että löysitte tänne Bellan puolelle (blogi näyttää ihan tutulta eikö vain ;)! Haluan toivottaa oikein lämpimästi tervetulleiksi sekä kaikki vanhat että uudetkin lukijat! Ja koska taustalla varmasti on niitä uudempiakin lukijoita, ajattelin, että tähän alkuun on paikallaan pieni blogiesittely.

Blogini sai alkunsa helteisenä heinäkuun päivänä vuonna 2010. Olimme vastikään muuttaneet tähän kotiimme ja sisustus oli melko alkutekijöissään. Koin blogin mieluisaksi kanavaksi purkaa sisustusinnokkuuttani ja uusi blogi oli myös luonnollinen jatkumo rakennusaikana kirjoittamalleni raksablogille. Blogi vei minut pian mennessään ja bloggaamista All you need is White -blogissa on takana pian kaksi vuotta.

Tänä aikana aihepiiri on laajentunut alun sisustuspainotteisista jutuista myös lifestyle-tyylisiin juttuihin. Tätä nykyä blogissani vilahteleekin monenlaista: luvassa on niin sisustusaihetta, arkipäivän juttuja, kissojen kuulumisia kuin ehkä pieniä ripauksia naisellista hömppääkin ;). Näin kesän nurkilla unohtamatta tietenkään piha- ja terassielämää! Monenlaista maan ja taivaan väliltä; omaa elämääni sivuavia juttuja. Suunnittelin kotimme käyttäen pohjana valkoista väriä, siitä blogi silloin aikoinaan sai nimensä. Valkoista meidän kodissa maustaa ripaukset mustaa ja harmaata sekä ajoittain vaihtuvat erilaiset tehostevärit.

Meidän kotia asuttavat minä, mieheni sekä kaksi raitaista kissaneitiämme, joille sattuu ja tapahtuu. Sanoin nuoremmalle neidille (= linssilude) et laittaa nyt posee kehiin ku ollaan eka kertaa uudessa osoitteessa, tämä irtosi:

Koska muuton myötä blogikotini on nyt hieman erilainen, ajattelin kertoa muutamista toiminnoista pääperiaatteet. Kysyä saa aina ilman muuta, jos jokin on epäselvää! Minut tavoittaa myös sähköpostiosoitteestani, osoite on sama kuin ennenkin ja se löytyy sivupalkista.

Facebookin kautta voi seurata aivan samaan tapaan kuin tähänkin asti, postaukset päivittyvät sinne edelleen. Blogilistalle ja Bloglovin’iin olen päivittänyt uuden osoitteeni, seuraaminen onnistuu klikkaamalla oikean sivupalkin harmaita laatikoita.

Oikeasta sivupalkista löydät Blogiarkistoni, jossa postaukset on jaoteltu vuosittain. Klikkaamalla esim. vuotta 2011, saat esiin kuukausilistan viime vuodesta. Kun klikkaat kuukautta, tulee esiin kaikki sen kuukauden postaukseni. Kätevä ja mielestäni erittäin siisti noin. Blogiarkiston alapuolelta löytyy tunnisteet, joiden avulla voit nopeasti etsiä itseäsi kiinnostavan aihepiirin postauksia. Hakusanaetsintää voit käyttää sivupalkin search-painikkeessa.

Blogin siirrosta johtuen joissain postauksissa saattaa vielä tekstit ja kuvat hieman heitellä. Joissain postauksissa löytyy vielä otsikosta ja postauksen alusta < -merkki, se kertoo vain siitä että postaus on siirretty toisesta paikasta tänne. Älkää antako näiden juttujen häiritä :)

Kommentointi onnistuu täällä toki yhtä hyvin kuin Bloggerissakin. Voit jättää kommentin joko klikkaamalla postauksen yläosasta löytyvää harmaata puhekuplaa tai sitten alaosan ”jätä kommentti” -kohtaa. Kommentoidessa kysytään nimimerkkiä, sähköpostiosoitetta ja web-sivua. Sähköpostiosoite näkyy vain minulle ja jos ei halua oikeaa sähköpostiosoitettaan kertoa, voi kohdan jättää myös tyhjäksi. Myöskin web-sivu -kohdan voi jättää tyhjäksi tai sitten kirjoittaa siihen oman bloginsa osoitteen, jos haluaa :)
Minulla on täälläkin käytössä kommenttien valvonta, koska saan viikottain useita kommentteja/kysymyksiä myös vanhempiin postauksiini ja näin minun onnistuu huomioida ne kaikki.

Aina vasta uuteen paikkaan muuttaneena olo saattaa alussa olla hieman orpo ja yksinäinenkin, joten toivon kaikesta sydämestäni saavani teistä tutuista ja uusistakin ihmisistä seuraa :). Tutustukaa kaikessa rauhassa uuteen portaaliin ja viihtykää! Niin ja minua saa moikata :)

Tästä on hyvä yhdessä jatkaa matkaa kohti kesää!

I’m so glad you found your way to my new blog address!
With all my heart: welcome! :)

Comments

  1. Mape
    3.5.2012 / 13:03

    Hauska tavata taas! =)

    • S - All You Need Is White
      3.5.2012 / 14:01

      todella hauska ja kiva :)

  2. 3.5.2012 / 13:52

    Täällä minä olen jo tutustumassa… ;)

    • S - All You Need Is White
      3.5.2012 / 14:01

      ihanaa, kiva juttu! :)

  3. 3.5.2012 / 13:54

    Blogger yskähti pari kertaa ennenkuin älysi tämän uuden osoitteen mutta nyt workkii! Jatketaan siis seurailua tälläkin puolella :)

    • S - All You Need Is White
      3.5.2012 / 14:02

      vanha kunnon Blogger <3
      kiva kuulla susta tälläkin puolella Nina :)

  4. 3.5.2012 / 13:58

    Ihanaa, täältähän sä löydyit yhtä hyvin kuten vanhassakin blogissa ♥ Ja todella ”kotoisalta” tuntui heti, kun tänne tuli. Ja iiik, kuinka suloiselta kisumirri näyttää kuvassa, niin pehmeä :D

    • S - All You Need Is White
      3.5.2012 / 14:03

      jee, ihanaa Janet et tulit käymään :)) mukava että näyttää kotoisalta! <3
      kisulainen on kyllä niin pehmeä pallero!

  5. 3.5.2012 / 14:03

    Kukkuluuruu, Inanaa se seurasi perässä tännekin! Terkkuja siis täältä ja kiehnäys herra R:ltä :)

    • S - All You Need Is White
      3.5.2012 / 14:05

      huippua että seurasitte! <3 terkkuja täältä kauneusunilla olevilta neideiltä :)

  6. Rags
    3.5.2012 / 14:06

    Aivain ihana tuo nuoremman neidin poseerauskuva!!! <3

    Taalla ollaan, paljon onnea uudelle blogille… (tai siis osoitteelle..) :-)

    • S - All You Need Is White
      3.5.2012 / 15:00

      heh, kuvia tuli lähes kymmenen, jokaisessa eri asento :D täytyy julkaista myöhemmin muut! muutama ilme oli vaan sellanen et joku ois voinu päätellä ettei kisu pitänyt muutosta. mutta koska asia ei niin ole, laitoin tuollaisen haaveilevan katseen kuvan: toiveikkaana katse kohti tulevaisuutta <3
      :D
      ja kiitos ihana Rags että seurasit tänne! <3

  7. Pilvi
    3.5.2012 / 14:16

    Mukana täälläkin, vaikka ei ole hetkeen tullut kommentoitua! Ihanaa kesänodotusta, me lähdetään hakemaan kohta esimakua siitä (kesästä) Toscanasta <3.

    • S - All You Need Is White
      3.5.2012 / 15:00

      kiva kuulla sinusta Pilvi! kiitos samoin sinulle, oi ihanaa mikä matka teillä on edessä! <3

  8. Marika
    3.5.2012 / 14:20

    Moro! Hyvin tuntuu toimivan! Kiva nähdä blogisi täällä uudessa paikassa, tästä on hyvä jatkaa!

    Ihana kisi:)

    • S - All You Need Is White
      3.5.2012 / 15:02

      moi ystäväiseni <3 kiva että tulit moikkaamaan! kisulainen uupui kuvaussessiosta niin et on tuhissu tuossa vieressä ja melko pitkään… nenä-ääniä ja kuorsausta ;D

  9. J
    3.5.2012 / 14:27

    testing testing :)
    Täällähän näyttää hyvälle!! Vaihdan tuon uuden osoitteen vanhan tilalle :)

    • S - All You Need Is White
      3.5.2012 / 15:03

      voi kiitos J, ihana et oot tuota mieltä :)) ja hyvä et näyttää hyvältä, kyllä tässä on töitä tän eteen tehtykin :D

  10. Hanna
    3.5.2012 / 14:56

    Mukana ollaan! Paljon onnea, hyvältä vaikuttaa edelleen! :)

    • S - All You Need Is White
      3.5.2012 / 15:04

      ihana kuulla Hanna! kiitos :) ja hyvä et vaikuttaa hyvältä, on tässä niiiiiiin paljon tän eteen rehkitty :D

  11. Hanna
    3.5.2012 / 15:22

    Jeee, hienolta näyttää! Onnea uuteen blogikotiin ystäväiseni! :)

    • S - All You Need Is White
      3.5.2012 / 16:05

      kiitos ihanalle ystävälle! <3

  12. Hennis
    3.5.2012 / 15:56

    Kivalta ja tutulta näyttää edelleen! Onnea uuteen blogikotiin! Kovasti toivon, että blogisi sama linja säilyy ja postauksissasi edelleen riittää luettavaa kuten tähänkin saakka. :)

    • S - All You Need Is White
      3.5.2012 / 16:07

      kiitos paljon Hennis! teen parhaani, en voi muuta kuin omana itsenäni täällä kirjoitella :)
      anna armoa tähän alkuun; uusi blogialusta vaatii totuttelua, joten aika paljon näyttää menevän tähän aikaa ja energiaa :D

  13. HannaKoo
    3.5.2012 / 16:25

    Hyvältä näyttää! Onnea ja menestystä blogille uudessa osoitteessa :)

    • S - All You Need Is White
      3.5.2012 / 17:34

      mahtava kuulla, kiitos paljon Hanna :))

  14. 3.5.2012 / 16:51

    Hyvinhän sulla muutto sujui:) Oikein paljon vielä Onnea uuteen osoitteeseen:)

    • S - All You Need Is White
      3.5.2012 / 17:34

      ihana että tulit käymään Soile! <3 kiitos kovasti :)

  15. Heidi
    3.5.2012 / 17:57

    Tsemppiä uuden blogisivuston kanssa! :) Uusi sivusto on päivitetty linkkeihin. Vaikken paljoa kommentoi niin edelleen käyn täällä usein lueskelemassa! :)
    -heidi

    • S - All You Need Is White
      3.5.2012 / 19:55

      kiitos Heidi! ja hyvä et laitoit sun sähköpostiosoitteen niin tiedän kuka Heidi :)
      mukava että seurailet ahkerasti <3

  16. U
    3.5.2012 / 18:23

    Onnittelut Bellan puolelle siirtymisestä! Lisäsin blogisi osoitteen kirjanmerkkipalkkiini kun muuten tulisi vanha osoite vaan muistista automaattisesti :) Mutta oli osoite mikä tahansa, niin täällä minäkin ramppaan lähes joka päivä :) Jään innolla odottamaan uusia ihania postauksia!

    • S - All You Need Is White
      3.5.2012 / 19:56

      kiitos sinulle U! hyvä että vaihdoit osoitteen niin ei mene päivitykset ohi :)
      tämä sivu on tehty rampattavaksi :D

  17. viivi
    3.5.2012 / 18:27

    Onnea uuteen blogiin! Rapsutuksia kisuille! Hienot kuvavalinnat!

    • S - All You Need Is White
      3.5.2012 / 19:57

      kiitos ihanainen Viivi! tänään sua muistin ku kallistin päätäni minipäikkäreillä siihen lahjoittamaasi tyynynpäälliseen :))
      kisut kiittää!

  18. 3.5.2012 / 18:57

    Oikein näyttää kotoisalta ja heti jo vaihdoinkin uuden osoitteesi kirjanmerkkeihini. Löysin vasta tosiaan nyt tänä keväänä blogisi ja ilman muuta jatkan seuraamista täällä Bellassa. Kahden raitapaitaisen kissan palvelijana ( se toinen siis estää Block-lampun hommamisen koska syö johtoja..) samaistun aikalailla etenkin kisuja koskeviin postauksiin! Tykkään kyllä myös sisustustyylistäsi, joten ei täällä ihan eläinrakkaudesta roikuta. Onnea siis uuteen kotiin ja ihanaa kevättä! T: Marja Mikkelistä

    • S - All You Need Is White
      3.5.2012 / 20:00

      ihana kuulla Marja! kiitos kovasti, aurinkoista kesän odottelua sinulle :)
      kisujuttua tulossa ihan lähipäivinä taas :)

  19. 3.5.2012 / 18:57

    Onnea muuton johdosta! Seuraan sua kuin hai laivaa, eli täällä ollaan =)

    • S - All You Need Is White
      3.5.2012 / 20:01

      aivan mahtava homma et seuraat, olemme jo kaukaa tuttuja! <3
      kiitos Hanna :)

  20. 3.5.2012 / 19:12

    Onnea vielä kerran! :) Ja paljon iloa ja hyvää mieltä blogin pitämiseen täällä uudessa kodissa! :) Seurailen innolla :)

    • S - All You Need Is White
      3.5.2012 / 20:01

      kiitos ystävällinen Piisku! iloa ja hyvää mieltä myös sinulle :))

  21. 3.5.2012 / 19:18

    Onnea ”uuteen kotiin” eli tanne uuteen Bella-sivustoon. :-)

    • S - All You Need Is White
      3.5.2012 / 20:02

      kiitos kovasti kiva Paula! :)

  22. *Mimi
    3.5.2012 / 19:39

    Alusta asti blogiasi lukeneena, siirryn mukanasi tietysti myös tänne Bellablogeihin :) Hih, ja näin jätin samalla lisäksi ihka ensimmäisen kommenttini ikinä!

    • S - All You Need Is White
      3.5.2012 / 20:03

      wau, sinä olet sitten seurannut kauan! kiitos kovasti ajastasi jota olet blogilleni ja jutuilleni antanut ja ihana että nyt päätit kirjoitella :)

  23. -I-
    3.5.2012 / 21:23

    Heissan, täällä ollaan ja sun juttuja seuraillaan, ihan sama, missä osoitteessa :) Mulla ei muuten onnistunut tuo, että olisin kirjoittanut sähköpostiosoitteeksi uudestaan nimimerkin, kolme kertaa yritin…herjasi vain, että virhe, sähköposti vaadittu.

    • S - All You Need Is White
      3.5.2012 / 22:18

      ihanaa ihanaa!! hei ihan totta puhut, huomasin saman tässä illalla, aiemmin se onnistui! kiitos tarkkanäköisyydestäsi, korjasin asian myös tekstiin :)
      kuitenkin vain minä näen sähköpostiosoitteet, joten ei tarvi pelätä (en käytä niitä mihinkään tarkoitukseen :D)

  24. 3.5.2012 / 21:40

    Onnea uuteen blogikotiin :)

    • S - All You Need Is White
      3.5.2012 / 22:18

      suuret kiitokset :)

  25. AnskuliP
    3.5.2012 / 21:45

    Hyvältä näyttää täälläkin! Joka päivä käyn kattomassa mitä kivaa blogistasi löytyy. Ja löytyyhän täältä! :) Täytyy kyllä sanua että kissasi ovat hauskoja tyyppejä; mainioita poseerauksia!

    • S - All You Need Is White
      3.5.2012 / 22:19

      onpa ihana kuulla Anskuli! mukava saada sinut seurailemaan tännekin :))
      kisut on niin vekkuleita että!

  26. Marita H
    3.5.2012 / 22:00

    Uuden portaalin kautta löysin blogisi – iloinen yllätys kerrassaan :). Heti lykkään kysymyksenkin: miten kauniit valkoiset tuolisi kestävät tummia, mahdollisesti väriä päästäviä vaatteita esimerkiksi farkkuja? Saavatko väriä ja jos saavat, niin onko vaikea puhdistaa? Valkoinen sisustus tuo kyllä ihanaa raikkautta ja ilmavuutta, onnittelut ihanasta kodista!

    • S - All You Need Is White
      3.5.2012 / 22:23

      hienoa, oikein mukava kuulla! olet ensimmäinen, joka ilmoitti löytäneensä tänne tänään Bellan ansiosta :))
      nuo tuolit on ollu kohta kaksi vuotta käytössä, ei oo pahempia värjäymiä vielä saaneet.. käytän sellasta ainetta mitä vähän suihkaisen liinaan ja pyyhkäisen. kohta täytyisikin käydä tuolit kunnolla läpi, jotain pientä jälkeä aina jää :) mut siis summa summarum; helppo puhdistaa.
      kiitos kauniista kommentistasi Marita!

  27. 4.5.2012 / 00:30

    Moikka!! täällä ollaan! ja todella kivalta näyttää, erittäin tutulta. Ja ei ollenkaan hankala käyttöinenkään. :) Nyt vaan innolla odottamaan uusia postauksia…. :)

    • S - All You Need Is White
      4.5.2012 / 09:18

      mahtavaa kuulla Jenna! kiva että jätit viestiä, kiitos :)

  28. 4.5.2012 / 07:16

    Tälläkin ollaan seuraamassa :) Onnea vielä hurjasti uudesta ”kodista” blogillesi <3

    • S - All You Need Is White
      4.5.2012 / 09:19

      hienoa Celina! kiitos paljon onnitteluista :)

  29. Tinsku
    4.5.2012 / 07:34

    Täällä ollaan, messissä aina vaan. =)

    • S - All You Need Is White
      4.5.2012 / 09:20

      tosi mukava juttu Tinsku, kiitos! :)

  30. Sanna
    4.5.2012 / 09:22

    Onnea uuteen blogikotiin! Heti kysymystä lykkään….mistä olette hankkineet nuo terassilla näkyvät valkoiset aurinkotuolit? Olen metsästämässä tyylikkäitä mutta kuitenkin käytännöllisiä tuoleja.

    Sanna

    • S - All You Need Is White
      4.5.2012 / 09:49

      kiitos Sanna! aurinkotuolit ostin viime kesänä Askosta :)

  31. Nuppu
    5.5.2012 / 11:41

    Ihana sivuprofiili ”Murmelilla” ja tassut aika valokuvauksellisesti aseteltu, kyllä hän hallitsee kameran edessä poseeramisen :)

    • S - All You Need Is White
      5.5.2012 / 16:13

      hih, eikö :) tassujen asettelu ei olekaan helpoimmasta päästä, ku pitää miettiä neljän tassun paikat ja asennot!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.