Käytännön asioita

Vaikka mä kuinka yritin sitä välttää, niin niinhän siinä kuitenkin kävi: osa teistä lukijoista tippui mun muuttoauton kyydistä! Kiva kuitenkin tilastoista nähdä, että löydätte pikkuhiljaa perille, vaikkakin muutaman ylimääräisen mutkan kautta :). Jotta voisin helpottaa teidän tänne osaamista, ajattelin tehdä muutaman lukijan pyynnöstä vielä tällaisen koosteen, miten pysytte jatkossakin hyvin mukana!

Sivupalkista löytyy ikkuna blogini facebook-sivulle; sinne postaukseni päivittyvät automaattisesti. Fb-ikkunan alapuolelta löydät Blogilista-painikkeen ja sen alapuolelta Bloglovin’-painikkeen. Molempia painamalla pääsee seuraamaan blogiani näiden palvelujen kautta (molemmat toimivat vihdoinkin moitteettomasti!).
Googlen käyttäjäraatia täällä ei tosiaan ole, koska se on poistumassa käytöstä kokonaan. Suosittelenkin siis toista seuraamistapaa sen tilalle: mene Bloggerin hallintapaneeliisi ja siellä lukemistoon (lukemani blogit). Paina sivun alalaidasta ”lisää”, syötä URL-riville blogini osoite: http://www.allyouneediswhite.bellablogit.fi ja paina lue. Bloggerin blogistani tulee tänään käyttöön automaattinen ohjaus tänne Bellan puolelle, mutta suosittelen toki käyttämään suoraan tätä uutta osoitettani.

Kommentoinnista olen poistanut pakolliset nimen ja sähköpostiosoitteen, mutta jos olette ne kertaalleen tänne kommentoidessanne syöttäneet, ovat ne jo jääneet selaimen muistiin. Toivoisin nimittäin kovasti tunnistavani teidät jatkossakin, aina se ei ole helppoa koska on monia samannimisiä ihmisiä, joten joku tunnistettava nimimerkki olisi kiva! Ja koska täällä ei näy avatar-kuvat kuten Bloggerissa, on tunnistaminen aika haastavaa, mutta eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa :)
Miltä teistä tuo kommentointi täällä tuntuu, onko helppoa? Omasta mielestäni täällä tuo kommentointisysteemi on paljon kivempi ja sujuvampi kuin Bloggerissa!

Pienen pientä muokkausta blogiin on vielä lähiaikoina tulossa, mutta täällä en voi tehdä sitä itse. Tällaiset hommat hoitaa meidän tehokas Bella-tiimi, jonka ansiosta me bloggaajat voimme keskittyä täysillä bloggaamiseen!
Blogini ulkoasu tulee pysymään aika lailla tällaisena, tämän olen itse halunnut ja Bella-tiimi ystävällisesti minulle toteuttanut. Olette varmasti jo muistakin Bella-blogeista huomanneet, että olemme saaneet toteuttaa täällä Bellassa ihan samat tutut blogien ulkoasut kuin Bloggerissakin, mahtavaa eikö totta!
Oliko teillä vielä jotain mielen päällä, blogini luettavuuteen/kommentointiin liittyen? Voin laittaa toiveita eteenpäin, jos koen tarpeelliseksi, mutta huomioittehan, että nämä asiat tapahtuvat sitten hieman viiveellä :).
Postauksen teksti on vielä toistaiseksi näin leveällä alueella. Jos tämä häiritsee, niin kannattaa lukea postauksia tuossa perusnäkymässä eli siten, että osoiterivillä lukee ainoastaan allyouneediswhite.bellablogit.fi eikä siten, että tuon perässä on vielä postauksen nimi. Perusnäkymän saa esiin klikkaamalla blogini yläbanneria. Tämä on siis nyt ensiapuna siihen saakka, kunnes saan palstan hieman kapeammaksi. Kovin paljon kapeammaksi se ei ole muuttumassa, sillä en pidä siitä että sivua joutuu lukiessaan jatkuvasti rullaamaan alaspäin.

Mutta tämmöistä tänä sunnuntaina! Kertokaa ihmeessä, jos on jotain mielen päällä. Tai sitten voi vain nauttia sunnuntaista ja herkutella vaikka täytetyillä appelsiineilla! Muuttohässäkkä alkaa olla taaksejäänyttä elämää ja nyt voi taas sataprosenttisesti keskittyä postauksiin! Ihanaa päivää kaikille! :)

Comments

 1. Oi mutsi mutsi
  6.5.2012 / 09:40

  Heh, mä sellasta aloin kyseleen et näkyyköhän mun nimimerkissä linkki blogiini kun oon bellalaisia. Ois kiva et näkyis ja laitan nyt tän kommentin, sit katon toimiiko!

  • 6.5.2012 / 16:46

   kiva et sait toimimaan! luulen että minäkin :)

 2. Hanna
  6.5.2012 / 09:50

  Mäkin tykkään tästä kommentointisysteemistä täällä!
  Kivaa päivää sulle! :)

 3. 6.5.2012 / 10:25

  Hyvin on ainakin täällä seuraaminen alkanut uusilla tiedoilla, vaihtelin osoitetta jo heti alussa eri paikkoihin. No problem siis! :) Olisi kiva saada vielä mahdollisuus tilata jatkokommentit samoin kuin Bloggerin puolella, mutta välttääkseni teidän taakkaa, laitoin siitä ihan itse palautteen Bella-blogeihin. :) Ja hei, jos sinua ihana S ja muitakin sisustajia ja kodinhengettäriä kiinnostaa, blogissani olisi arvonta, jossa voi voittaa Method Powergreen tuotepaketin. Ihania pesuaineita, voin vilpittömästi suositella. :)

  • 6.5.2012 / 16:53

   hyvä, aktiivinen lukija :))
   tulen ehdottomasti ottamaan osaa arvontaasi, kunhan tästä ennätän, kiitos tiedosta!

 4. 6.5.2012 / 10:29

  Oikeastaan tämä leveä pohja on aika kiva, kun mahtuu todella suuria kuvia. :) Mutta ymmärrän kyllä, että haluat vähän kapeammaksi blogin, samaa muokkaus minullekin tehtiin.

  • 6.5.2012 / 16:54

   no se on kyllä hyvä puoli, mutta nyt tänään jo palasimme tähän normaaliin näkymään täällä munkin blogissa :)

 5. 6.5.2012 / 10:58

  Heippa! Mä oon ainakin pysyny muuttoauton kyydissä. Eihän nyt suosikkiblogia auta päästä karkaamaan käsistä! Kiva kun muutto on sujunu näin hyvin ja asiat rullaa! Hyvältä näyttää täälläkin. Ja tämä kommenttiboxi on tosi hyvä ja ennenkaikkea selkeä!

  • 6.5.2012 / 16:55

   hienoa! kiitos ihanasta kommentistasi J ja kiva että täytit muitakin tietoja itsestäsi, niin tiedän kuka J siellä kirjoittelee :)

 6. Äippä
  6.5.2012 / 11:31

  Moi, hyvin pysyn perässäsi :)
  Onpa komeat koko sivun hedelmäkuvat, namss.
  Musta tää toimii hyvin!
  t. Äippä

 7. 6.5.2012 / 11:50

  Ahaa, nyt selkisi, ettei ulkoasu suinkaan ole muuttunut! Ajattelin, että olet poistanut sivupalkin, sillä klikkailen Bloggerin lukemistosta aina uuden postauksen auki, eli näkyy vain tuo postaus, ei mitään muuta. Mutta tosiaan, kun klikkasin otsikkobanneria niin blogi näytti taas tutulta itseltään. :D

  • 6.5.2012 / 16:56

   voi en suinkaan! ja tänään näkymää muokattiin niin, ettei sivupalkki koskaan katoa, ehdottomasti parempi ja lukijaystävällisempi näin eikö totta :)

 8. -I-
  6.5.2012 / 12:28

  Mun mielestä tämä uusi pohja on kaikin puolin hyvä ja selkeä. Lukeminen on helppoa, kuvat isoja ja kommentointi vaivatonta. Itse muutin listoihini blogisi uuden osoitteen heti, joten ei mitään ongelmaa muuttokuormassa mukana pysymisessä :)

  Nyt on mun blogi auki, tervetuloa! Totutteluahan tämä vielä vaatii, uusi juttu kun on mulle, mutta eiköhän kaikki aikanaan selkiydy :)

  http://lifeanddecoration1.blogspot.com/

  Aurinkoista sunnuntaita sulle!

 9. 6.5.2012 / 12:37

  Kyllähän tänne osaava löytää. Käyttäjäkuvien puuttuminen on kyllä erittäin harmillista, sillä niiden perusteella tunnistaa paljon nopeammin tutut bloggaajat.Lleveä ulkoasu on tyylikäs, mutta ei niin luettava.
  Mutta nuohan ovat vain sivuseikkoja loistavan sisällön taustalla.

  • 6.5.2012 / 17:10

   hyvä hyvä! joo noita kuvia toivoisin minäkin, mut en usko että ne onnistuu muille kuin minulle.. vai onko sulla parempaa tietoa asiasta? ulkoasu muokkaantui tänään jo normaaliksi eli sellaiseksi, että sivupalkki näkyy koko ajan. tykkään tästä ja tämä on mielestäni myös lukijaystävällisempi :)
   kiva että kommentoit!

 10. -aNo
  6.5.2012 / 12:58

  Mä meinasin jo lopettaa kommentoinnin vallan, koska tässä on tää sähköposti juttu :/

  • 6.5.2012 / 17:12

   no olipa hyvä että sen pakollisuuden poistin :)
   mutta ei huolta, tuo meiliosoite tulee vain ja ainoastaan mun tietoon enkä mä sitä mihinkään käytä :D. mut siis onnistuu ilmankin.

 11. M
  6.5.2012 / 13:39

  Mukana ollaan ja bloglovinin kautta asiat on sujuneet tosi hyvin. En muista muutinko itse, vai menikö automaattisesti. Minä taas rakastan leveitä blogipohjia, niitä on mukavampi lukea ja kuvat näyttävät paremmilta, joten toivottavasti ei paljoa kapene :) Sulla on btw ihanat herkut siellä, tuli ihan vesi kielelle, nams! ps. mun pitää varmaan keksiä uus nicki, sillä oon huomannut että meitä ”ämmiä” onkin aika monta…

  • 6.5.2012 / 17:15

   joo laitoin blogloviniin meiliä ja pyysin vanhan blogin poistoa. vanhat seuraajat siirtyivät siis automaattisesti seuraamaan tätä uuden osoitteen blogia :)
   blogipohja kapeni vain sen verran, että sivupalkki on aina näkyvissä, sehän on ehdottoman hyvä asia!
   joo en kyllä tiedä kuka M tämän nyt lähetti, niin monta teitä on eikä sinulla ollut mitään blogia kommentissasi :), mut kiitos kuitenkin kun kommentoit!

 12. SariW
  6.5.2012 / 14:19

  Heippa! Minä olen mukana lukemassa täällä edelleen. Olen jo toista vuotta seurannut mukavaa blogiasi. Eli miten pystyn ”ilmoittautumaan” vakkarilukijaksi???

  • 6.5.2012 / 17:17

   kiva, tosi mukava kuulla että niinkin pitkään olet pysynyt mukana :) kiitos siitä! no tälläkin tapaa ilmoittauduit vakkarilukijaksi ;). voit valita mitä kautta haluat seurata, postauksessa tavat ilmoitin. tai sitten voit vain tulla tänne suoraan, ilman mitään seurantapalveluita, jokainen voi itse valita :)

 13. Niina ja 4 kisua
  6.5.2012 / 14:20

  Hyvin on täälläkin päästy muuttokuorman mukana, helpot sivut käyttää ;D

 14. Marika
  6.5.2012 / 15:26

  Mun mielestä tämä uusi kommentointisysteemi on tosi kätevä ja muutenkin olen kokenut tämän uuden blogipohjan tosi käteväksi.

  Kohta jännäämään Suomen peliä, uskoisin, että nyt on jo paljon kovempi vastus kuin perjantaina.

 15. 6.5.2012 / 15:39

  Semmosen jutun tuossa huomasin, että kun mie seuraan blogeja (tätäkin :) ) tuolla Googlen syötteenlukijassa, osa kuvista näkyy siellä valtavan kokoisina. Tulin sitten tänne blogin puolelle katsomaan, kuvat oli normaaleja.

 16. Jenna
  6.5.2012 / 15:45

  Mukana ollaan edelleen, tämä uusi pohja on oikein kiva minun mielestä :) mielestäni tämä leveämpi sivu on parempi, kun itsellä ainakin on suht iso näyttö niin lukeminen on mukavampaa!

  • 6.5.2012 / 17:21

   kiva juttu Jenna! tänään sivu muuttui tuollaiseksi normaaliksi että sivupalkki on aina näkyvissä, mä tykkään, toivottavasti sinäkin!

 17. J
  6.5.2012 / 16:07

  Mä mietin samaa kuin M yllä :) Aika monta samannimistä tullut ja täällä ei näy nuo profiili-kuvat, niin varmaan hankalampi tunnistaa. Mut tunnistathan sä varmaan et kuka täällä kirjoittaa? :) Jännä muuten et vaikka en oo kirjautunu omaan profiiliin niin tuossa yllä näkyy silti valmiina mun spostiosoite ja nimi. Mut hyvä niin, et ei tarvii joka kerta uudelleen niitä kirjoittaa :) Mukavaa sunnuntain jatkoa sinne, nyt jännäämään peliä! Mies lähti vielä hakemaan kisastudioon herrrkkuja kaupasta :)

  • 6.5.2012 / 17:25

   juu tiedän kuka olet, koska näen sähköpostiosoitteesi ;)
   kun olet kerran tänne kommentoinut, niin seuraavalla kerralla kaikki tiedot on valmiina (siis ne mitkä ilmoitit jo ekalla kerralla :D)
   kiitos samoin! vähä latistaa tunnelmaa tuo selostaja, ku ei oo Antsa, mut aina ei saa mitä haluaa… :/

 18. 7.5.2012 / 00:05

  Edelleen mukana menossa ja aion olla tulevaisuudessakin, vähän vain kesti hitaalla seurata perässä tänne uuteen osoitteeseen. :)

 19. 7.5.2012 / 02:40

  Ihanat herkut. Mitä täytettä appelsiineissa on? :p ihan tuli vesi kielelle. Mä oon vähä pöhkö näiden koneiden kanssa, niin en osaa oikeen varmaan lisätä tätä jonnekkin (paikkaan missä pitäisi ehkä olla)? mutta ulkomuistista tänne klikkailen, ei se osoitteessa kun loppu vain muuttunut. :) harmi kun en vaan nyt omassa blogissa nää päivitettynä sun juttuja.. tulee mieleen aina aamulla ”ainiin!! täytyy käydä kattoo….!” :D

  • 7.5.2012 / 08:52

   niissä on sellasta rahkaa ja ohjeen löydät kun klikkaat tuota postauksen linkkiä (eli sanoja ”täytetyillä appelsiineilla”) :)
   niin mulla ei oo koskaan ollu käytössä sitä sivupalkkihommaa, joten en oikein tiedä… sun täytyy vaan päivittää siihen listaan tää mun uusi blogiosoite, niin taas näet :) tai sitten jos olet fb:ssa, voit siellä tykätä mun sivuista ja näet postaukset sitä kautta.

   • 7.5.2012 / 15:33

    en huomannutkaan linkkiä ohjeeseen, jee :p ja täytyypä lisätä osote omaan blogiin niin pääsen paremmin seurailemaan.

 20. 7.5.2012 / 11:03

  Mukana edelleen lueskelemassa ja ihailemassa kauniita kuvia!

  Oi,näyttääpä herkullisilta nuo täytetyt appelsiinit,nam!

  :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.