WC-ideoita

Parilla lukijalla oli jokin aika sitten wc-suunnittelu ajankohtaista, en tiedä onko vielä, sillä en ehtinyt tätä heti silloin toteuttamaan, mutta ehkä näistä ainakin joku muu löytää ideoita! Ajattelin toteuttaa tämän postauksen käyttäen asuntomessuilla viime vuosina nappaamiani kuvia; asuntomessuilta saan aina itse erilaisia ideoita ja inspiraatiota. Varautukaa siis melkoiseen kuvatulvaan (jonka kuvat ei ole parasta A-luokkaa, sillä asuntomessuilla se kuvien napsiminen on aina vähän niin ja näin…)! Kuvien kohteita en muista, mutta kirjoitan aina kuvan yläpuolelle miltä asuntomessuilta kuvat on.

Hämeenlinnan asuntomessut 2007:


Tämä ritilä on ihanan persoonallinen yksityiskohta, joka tuo wc-tilaan kodikkuutta ja lämpöä, tunnelmallisuuttakin, heh!

Tämä ja tämän alapuolella oleva kuva ovat wc:stä, joka sijaitsi talossa, josta voisi sanoa meidän talokuumeen kunnolla alkaneen! Tästä aion kertoa teille pitemmästi jonain toisena päivänä :)


Vaasan asuntomessut 2008:

Kauan suunnittelin meille tällaista mustavalkoista vessaa ja hiukan kyllä harmittaa, ettei sitä tullutkaan toteutettua. Mutta ehkä vielä jonain päivänä :)


Kulmikkaat altaat tason päällä on mun makuun!

Multa kysytään joskus voiko tapettia laittaa wc:n taustaseinälle. Kyllä ihan helposti voi tai riippuu aina tietysti hieman perheestä ja perheenjäsenten tavoista, mutta meillä wc:n tapettiseinästä ei ole ollut mitään haittaa/ongelmaa.


Valkeakosken asuntomessut 2009:


Tällainen hana löytyy myös meidän pääwc:stä (Il Bagno Alessi Dot by Oras):

Räväkkä taustaseinä toimii upeana katseenvangitsijana!

Tässä viehättää kovasti tämä seinä ja seinäkaapit:

Tämä Askon peili toimii erittäin hyvin yhdistettynä Miss Lacyyn; tulevat kauniisti esiin ja pääsevät oikeuksiinsa kokovalkoisessa ympäristössä. 

 

Eikös vain ollutkin monenlaista ja varmasti jotain lähes jokaisen makuun! Jotta tämä postaus ei nyt paisuisi ihan mahdottoman pitkäksi, luvassa on vielä toinen wc-kuvapostaus, jossa vilahtelee kuvia Kuopion ja Kokkolan asuntomessuilta.

Nyt toivottelen teille ihanaa ja aurinkoista viikkoa! Vaikuttaa siltä, että tällä viikolla saa viettää kunnolla aikaa terassilla :)

 

Comments

 1. 7.5.2012 / 09:41

  WOW! tuo Askon peili on UPEA!

 2. 7.5.2012 / 09:44

  Kivoja vessakuvia! Ovat todellakin luvanneet ihanan lämpimää, kesää jo niin odotellessa! :)

 3. Kaisa
  7.5.2012 / 10:14

  Ihania WC-kuvia :)

 4. 7.5.2012 / 11:25

  Meidän vessakuvia just päivittelin mun blogiini. Tapettia en uskaltanut seinälle laittaa, mutta meidän seinä on pysynyt tosi hyvänä (ainakin tämän reilu 4kk), vaikka onkin vain maalattu :) Harvoin näkyy suomalaisessa sisustuksessa wc-tiloja ilman seinäkaakeleita, ja meillä sukulaiset ovatkin meidän ratkaisua hämmästelleet… Itse olen ollut toooodella tyytyväinen :) Tuleepahan edulliseksi muuttaa mieltänsä, jos seiniä kyllästyy katsomaan :’D

  • 7.5.2012 / 13:34

   oi, tuunpas katsomaan, kuulostaa hyvältä! meidän tapettiseinäkin kestänyt täysin moitteettomasti kohta kahden vuoden asumisen :). ja totta, laatat ei oo todellakaan ainoa vaihtoehto! ehkä vain se perinteisin ja onneksi nykyään saa myös upeita erilaisia laattojakin.

  • 7.5.2012 / 13:35

   voi Janet <3 en vielä nähnyt mikä se on, mutta kuulosti ihanalta! ei se määrä mitään, vaan sen tunnustuksen antaja. kiitos sulle ihana blogiystävä, et usko kuinka oikeaan aikaan tämä tuli! <3

 5. -I-
  7.5.2012 / 13:08

  Olipas kauniita vessoja! Erityisesti toiseksi, kolmanneksi ja neljänneksi viimeiset kuvat miellyttivät silmää. Tuollanen tason päälle aseteltava allas on tosi näyttävä, mutta lyhyenä ihmisenä mietin, että miten alas tason pitäsi jäädä, että vielä ylettyy pesemään käsiään iman lapsille tarkoitettua jakkaraa :D

  Aurinkoista maanantaita sullekin!

  • 7.5.2012 / 14:33

   meillä on sun kans niin samanlainen maku :) oon mäki lyhyt ja ongelmitta onnistuu käsienpesu :D. wc-tasothan on suht matalalla, ei siten miten keittiössä.
   ja kiitos <3

 6. 7.5.2012 / 15:31

  Oon haaveillut iät ja ajat tuosta askon peilistä <3 aivan upea. Ja tuo tuoli <3 mutta tuo tuoli on hiukkasen liian kallis mulle :D

 7. 7.5.2012 / 16:27

  Olipas todella inspiroivia kuvia! Se Askon peili teki minuunkin vaikutuksen! Itse tässä juuri vähän huolissani odottelen tulevaa putkiremonttia, jonka yhteydessä voi tulla ilmeisen kalliiksi pitää kiinni omasta tyylistään..

  • 7.5.2012 / 17:22

   voi miten kiva että löysit inspiraatiota! ajattelin toteutella näitä samaan tyyliin sopivin väliajoin muistakin tiloista, mm. saunoista ja makuuhuoneista :)
   hih, mukavia suunnitteluhetkiä sinulle! :)

 8. Johanna
  7.5.2012 / 18:02

  Hei, kauniita vessoja on. Tuosta tapetista tuli mieleen et en kyl enään normi paperitapettia vessaani laittaisi.. Vanhassa talossa oli ja kun lapsilla tuli oksennustauti joskus vahingossa se oksennus meni sitten myös tapetille ja tapetti pilalla..

  • 7.5.2012 / 21:56

   voih :D yääh! meidän vessan tapetti ei oo ihan mitään ohutta paperitapettia, kestää pyyhkimistä melkoisen hyvin, olen testannut :)

   • Johanna
    8.5.2012 / 18:50

    Juu.. Kyl se pyyhkimistä kesti suht hyvin.. Mut oli vaalea tapetti ja oksennus oli semmosta oranssin väristä ja värjäsi sit pysyvästi ne jäljet seinään. Uudessa talossa jo yksi oksennus mennyt pitkin seiniä, onneksi laskuitutapetti Oli helppo putsata

 9. Äippä
  7.5.2012 / 20:18

  Minuun teki vaikutuksen seinä-wc. Kätevä varmaan :)
  t. Äippä

  • 7.5.2012 / 21:58

   meidän toisessa vessassa on kans seinämallin wc-istuin, tosi huippu ja hyvä myös siivotessa! oisin laittanu molempiin vessoihin, mut mies vastusti… nyt ollaan molemmat sitä mieltä et seuraavaan taloon pelkkiä seinämalleja :)

 10. Susa
  7.5.2012 / 21:42

  Voi kiitän tuhannesti puuritilä ideasta. Meillä viime jouluna valmistunut koti jossa samannäköistä minimosaa kuin ritilä kuvassa ja seinäpytyn takaosan yläosa on vaatinut jotain mutta aiemmin en ole keksinyt että mitä.
  Nyt tiedän, ihanaa..

  • 7.5.2012 / 21:59

   ole hyvä vain! ihan mahtava juttu että löytyi idea :)) kuulostaa oikein hyvältä tuo suunnitelmasi!

 11. -aNo
  7.5.2012 / 23:10

  Tosi kiva toi puuritilä :)
  Itekki pidän kulmikkaista altaista, on niin jykevän näkösiä!

  Kiva jos saadaan postaus siitä mistä saitte ideoita kodin rakentamiseen :-P

  • 8.5.2012 / 07:48

   juu postaus on jo lähes valmis, oon alottanu sitä jo kuukausia sitten. pientä viilausta vielä niin tulee tuutista ulos :))

 12. Tuuli
  8.5.2012 / 08:51

  Ihana postaus! Ja juuri ne 3 asuntomessua, joissa itsekin on tullut oltua! Kävimme Vaasan asuntomessuilla mökiltä käsin, muutoin se olisi ikävä kyllä jäänyt väliin. Kotoa liian pitkä matka.

  Noissa oli sellaisia,joita en nykymakuuni enää ottaisi. Ja paljon, joista kelpuuttaisin itselleni aina jotain osia =D Kokonaisuudessaan ottaisin sen ”orkideavessan”! Se oli mielettömän kaunis ja RAIKAS! Taisin itsekin napsia siitä kuvia…

  Näitä sisustusjuttuja tulee mietittyä oman, kolmannen rakennettavan talon tiimoilta, mutta myös ostajan näkökulmasta kun on joutunut miettimään mitä materiaaleja myytävään taloon. Ja myös mitä itse haluaisin ostettavalta, uudelta omakotitalolta. Itse en haluaisi tapettia vessaan! Halvan oloinen ratkaisu mielestäni. Jokainen vessoja ja pesuhuoneita laatoittanut tietää, mitä se laatoittaminen maksaa vesieristeiden lisäksi. Osaan siis arvostaa tyylikkäitä ja ajattomia laattoja. Tapetti ei kuulu niihin, niin hyvältä kuin se voikin näyttää. Ensimmäisen talomme aikoihin ei ollut näin muodissa tämä todella suuri seinälaattakoko. Tykkään itse siitä paljon. Sitä toteutimme toisessa talossa ja toteutamme myös omassa. Olen päässyt mm ”mosaiikin yli” ;)

  • 8.5.2012 / 10:03

   kiva että tykkäsit Tuuli! kyllä huomaa selvästi, miten erilaisia asuntomessusisustukset oli 5 vuotta sitten, nykyhetkeen verrattuna :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.