Suloisesti kesäistä

 Kuten lupailin, tässä vielä toinen annos näitä Ikean inspiraatiokuvia tälle torstaille! Ihania kuvia, sellaisia herttaisen kevyitä ja suloisia!

Näistä kaikista eniten mieleeni on tämä viimeinen kuva! Tässä kuvassa näkyy muuten myös Ikean Ofelia-torkkupeitto, josta olen saanut muutamia kysymyksiä.

Sitten kysyisin sellaista pienenpientä muotoseikkaa, johon ois kiva saada lukijoiden mielipide! Eli missä mieluiten näkisitte lainattujen kuvien lähteen: kuvia ennen (kuten aamuisessa postauksessani) vai kuvien lopussa (kuten tässä postauksessani)?


Kuvat lainattu Ikea Livet Hemma. Photographer Patric Johansson / Stylist Anna Mårselius & Stylist Saša Antić.

Comments

 1. Hanna
  10.5.2012 / 18:19

  Kauniita kesäkuvia! Tuo makuuhuonekuva, jossa tyynyt/peitot leijuu, on aika hauska!

   • Hanna
    10.5.2012 / 21:07

    Mä en vastannut siihen, kun en osannut päättää. :D Usein näkee, että lainauslinkki on kuvien jälkeen, mutta jotenkin tuo, että linkki olikin ennen kuvia, oli mukavan erilaista, joten valitsen varmaan sen. :) Siitä näkee heti ennen kuvien katsomista, että mistä kuvat ovat. :)

    • 10.5.2012 / 22:03

     :D ahaa! Bloggerissa mulla oli aina kuvien jälkeen lähteet pienemmällä kuin normiteksti, mut nyt täällä en voi käyttää kuin tätä yhtä tekstikokoa. mietin myös et jos laittaisin lähdelinkin tuohon tekstin loppuun, nimimerkkini jälkeen vasemmalle… tosin tekstin alussakin se on ihan kiva, mut ku kaikissa vanhemmissa postauksissakin se on vasta kuvien jälkeen… hmm molemmissa puolensa :)

 2. -MariKa-
  10.5.2012 / 21:44

  Vihreää ja valkoista :) Mun mieleen! Mutta taas on Ikean kuvissa liikaa tavaraa :( Onhan nuo tavarat suloisia ja kukkia mun mielestä ei voi koskaan olla liikaa (varsinkaan meillä, kun täytyy aika tarkoin miettiä mitä kukkia ostaa, ettei ne päädy heti parempiin suihin), mutta mä en vaan itse osaa pitää tavaroita noin paljon esillä.

  Kuvien lähteet olis mun mielestä kiva lukea ennen kuvia.

  • 10.5.2012 / 22:16

   en muuten kiinnittäny huomiota tuohon tavaramäärään ollenkaan, oho! en mäkään itse pidä kyllä noin paljon tavaraa esillä, ainakaan omasta mielestäni :)
   kiitos mielipiteestäsi, täytyy miettiä asiaa vielä! kaikissa vanhemmissa postauksissa lähdelinkki on kuvien jälkeen, täytyy miettiä haluanko muuttaa sitä yhtäkkiä! (se on niin tarkkaa kato :D)

 3. Henna
  10.5.2012 / 21:47

  Lopussa on parempi. Kun tuijottelee kuvia, niin ehtii jo unohtaa mitä siellä alussa luki : D Ja toisaalta jos vaikka kiinnostuu tuotteista tms ja lopussa on kuvien lähde (tai vaikkapa linkki johonkin verkkokauppaan tai ihan vaan kotisivulle tms) niin olisi vain helppo klikata siitä,eikä rullailla ylös.

 4. Pia
  11.5.2012 / 07:38

  Hei!
  Minustakin lopussa on parempi, jos joku kuva herätti mielenkiinnon lopusta olevasta linkistä on helppo siirtyä sivuille katsomaan lisää, näin siis minä :) Ihanan valkoisia ja puhtaan oloisia nuo makkarikuvat. Olen miettinyt, että toimiskohan tuplapeitto päiväpeitteenä, jotenkin olisi niin ihanan muhkea ja houkuttelevan näköinen.
  Pia

  • 11.5.2012 / 08:34

   kiitos mielipiteestäsi! näin aion sitten jatkaakin eli merkkaan lähteen loppuun :)
   tuplapeitto on ihanan näköinen päiväpeitteenä, itse pidän varsinkin sellaisesta vitivalkoisesta ja muhkeasta! ja varmasti toimis ihan normipeittokin vaakasuuntaisesti :)

 5. Heli
  11.5.2012 / 07:46

  Ihania kuvia! Kuvien lopussa ehdottomasti! Kun on nähnyt kuvan, ei tarvitse turhaan rullailla ylös lukeakseen tekstin. Paljon selkeämpi niin!

  • 11.5.2012 / 08:35

   kuulostaa järkevältä! halusin juurikin lukijan kannan tähän etten pelkistä ulkonäköseikoista päätöstä tee :) joten kuvien lopussa se tulee olemaan, lukijaystävällisempi niin!

 6. Kaisa
  11.5.2012 / 08:12

  Ihania kuvia, oikein tuli sellainen rauhallinen fiilis kuvia katsellessa :)
  Mun mielestä kuvien lopussa olisi parempi, niin näkee sen sitten kun kuvan on katsonut eikä tartte etsiä kuvan lähdettä enää hakemalla ylöspäin.

  • 11.5.2012 / 08:36

   sama mulla :). joo tämä vaihtoehto sai selvän enemmistön kannatusta, joten kuvien loppuun laitan lähteen tästä eteenpäinkin.

 7. 11.5.2012 / 08:55

  Minä tykkäisin että kuvan jälkeen, ite käytän samaa omassa blogissani eli kuvan jälkeen selostus mitä kuvassa oli. Tosin joskus saattaa kyllä sekin vaihdella. Mut jotenkin tuntuu et on parempi kun ensin näkee kuvan ja vasta jälkeen päin sepustu.
  Minä ostin viime viikolla ikeasta kivan torkkupeiton, mutta nyt jo kissa raapaisi sitä ja kaksi lankaa jo repsottaa, arvaa vain et harmittaako. Onko teillä raitahaalarit (ihan lemppari kissoille ja sopii niin hyvin) tuhonnut jotain tavaraa, peittoa, mattoa…? Muistaisin lukeneeni että jotain mattoja on kynsitty.

  Muistanko oikein aikaisemmasta postauksesta, että tänne Bellan puolelle ei saanut tallennettua näitä nimimerkkejä? No ehkä sähköpostiosoitteen avulla muistat kommentoijat :)

  • 11.5.2012 / 09:10

   kuvien jälkeen mulla on lähteet ollu tähänkin asti, joten siihen palaan :)
   kyllä muistaakseni meidänkin Ofelia-torkusta lankoja repsottaa, ei se oo niin tarkkaa ja on se meidän torkku jo muutaman vuoden ollu käytössäkin. kisut ku makoilee sen päällä ja venyttelevät niin vahingossa tarttuu kynnet kankaaseen…
   meillä nuorempi neiti tuhos yhden maton entisessä kodissa, sellanen materiaali mihin kynnet ihan uppos ja hän ei voinu vastustaa jatkaa sitä siitä vielä hieman pidemmälle ;D. meillä on nyt samaa matskua oleva matto khh:ssa eikä sille oo käyny kuinkaan! eli oli maton laadussakin vikaa, kun niin helposti hajosi.
   ainakaan toistaiseksi lukijoilla ei ole tänne ns. kirjautumismahdollisuutta, mut jos oot kerran kommentoinu, selain muistaa sun tiedot ja ens kerralla ne on automaattisesti valmiina noilla riveillä.
   Hannoja on melkoisen monta täällä, mut muistan tosiaan (ainakin lähes aina :D) sähköpostista et kuka Hanna on kyseessä :)

 8. S-
  11.5.2012 / 09:55

  Linkki kuvan lopussa on ehdottomasti selkeämpi ja käytännöllisempi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.