Katseet terassille

 Näillä keleillä ei huvittais olla sisällä, joten onneksi mulla on huomisesta alkaen kolme vapaapäivää! Saan nauttia ulkona olemisesta ja tarkoituksena ois laitella hiukan terassiakin. Hain eilen varastosta pienen pöydän, joka oli tosi kiva löytö Ikean poistopisteestä jokunen viikko sitten. Pöytä päätyi nyt aluksi polyrottinkisohvaryhmän yhteyteen, otan kuvia tännekin lähipäivinä!

Odotamme kuumeisesti pehmusteitamme, kesäkuun alkupuolella meidän pitäis ne saada (vieläkin on siis väliaikaiset pehmusteet käytössä, mutta en viitsi niitä edes esille ottaa, koska ovat sen verran epäsopivat).

Pehmusteita odotellessa pikkutyynyt mahdollistavat pieniä terassilekotteluhetkiä silloin tällöin (jos vain ehtii):

Päikkäreiltä herännyt… Känkkäränkkää havaittavissa..? Ei sentäs, ei noin kiltillä kissalla <3. (Tuossa näkyy muuten tuo terassilauta, josta on ruuvi irronnut talven aikana. Ajattelin vain ilmoittaa että tietoisia olemme! ennen kuin joku anonyymi ehtii huolestua… ;)) Tosiaan kolme vapaapäivää häämöttää ihan nurkan takana, mutta miten ihmeessä ne vapaapäivät on aina niin täynnä ohjelmaa? Onko muillakin? Huomennakin monenmoista asiaa hoidettavana (onneksi päivän katkaisee ihanan ystävän tapaaminen!) ja jossain välissä pitäis ehtiä kotihommiakin tekemään! Ensimmäisenä mun to do -listalla ois maalauksia: pihavajan maalaus ja talon nurkkalistojen maalaus, jotta mies voi nikkaroida ne paikoilleen. Maalaustauoilla aion kyllä laitella terassia ja hieman nautiskellakin, ainakin vartin ;D. Mutta kiva, että kelit on nyt kohdillaan ja asioita saadaan eteenpäin, ulkona maalaaminen on niin paljon kivempaa kuin autotallissa maalaaminen! Paljukin on muuten jo paikoillaan, tai lähes, sillä kaivautamme sille kuopan, jotta voimme upottaa sen osittain maahan. Kuoppa kaivetaan samalla kun kaivuri tulee pihahommiin, joten muutama viikko menee vielä ennen kuin pääsemme paljuilemaan!
Ehkä juhannukseksi..?
Onneksi hyvää kannattaa odottaa :)

Comments

 1. Mape
  22.5.2012 / 11:58

  Ihanan aurinkoisia kuvia! =) Tuttu juttu, että vapaapäivät ovat täynnä toiminta ja to do -listoja… Tosi karkki tuo siksak -tyyny <3

  • 22.5.2012 / 13:32

   kiva että muillakin :) tulishan se kai aika pitkäksi ilman noita valtavan pitkiä listoja! karkki onkin hyvä sana kuvaamaan tuota tyynynpäällistä! :)

 2. 22.5.2012 / 12:45

  Aaah, ihanaa, tänä kesänä pääsen ensimmäistä kertaa itsekin laittamaan terassia kuntoon. :) En malta odottaa ensimmäisiä grillailuja! Jatkossa meistä ja Tassumiehestä kuulee muuten uuden blogin puolella: nohomewithoutyou.blogspot.com :)

 3. Jenna
  22.5.2012 / 17:12

  ihanat nuo tyynyt, varsinkin tuo herkullisen värinen :) mistä se mahtaa olla ostettu?

 4. 22.5.2012 / 18:03

  Moikka! Ihastuin totaalisesti tuohon teidän keittiön välitilan ”Save water,drink wine”-tekstiin. Kyselisin, että miten olette sen tuohon tehneet? :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.