Vaihtoehtoja parvekkeelle

 Alkuviikosta postailin lukijan toiveesta parvekesisustamisesta ja kuten silloin lupasin, jatkan vielä samalla aiheella! Kokosin tähän Bellan yhteistyökumppanin Room21:n laajasta tuotevalikoimasta minua miellyttäviä vaihtoehtoja; jotain kivaa kesäteemaista, parvekkeelle ja toki myös terassille sopivaa! Kalusteiden koossa otin kuitenkin erityisesti huomioon (lukijan toiveesta) ns. normaalikokoiset parvekkeet eli sellaiset, joissa tilaa ei ole mielin määrin.

 Jos totta puhutaan, olisin voinut valita valikoimasta vaikka ja mitä, mutta lopulta sain karsittua kalustevaihtoehdot tähän yhteen kollaasiin. Tykästyin näihin mm. siksi, että ovat tosi kivasti yhdisteltävissä keskenään! Esimerkkinä vaikka tuo pyöreä Emu:n pöytä, johon sopii yhdisteltäväksi monenlaiset tuolit. Tuolimallia ja -väriä vaihtamalla ryhmän ilme muuttuukin täydellisesti:

 Avila-pöytä/BrafabArc En Ciel -pöytä/EmuLizz-tuoli/KartellSpring-tuoli/FiamStone-jakkara/Kartell, Directors Chair -tuoli/Skagerak Denmark

Itse tykästyin näistä kollaasin tuotteista kaikkein eniten (no joo, tuohon Emu:n pöytään, mutta myös) mustaan Lizz-tuoliin ♥. Täydellinen! Jos asuisimme kerrostalossa, meidän partsia kalustaisi ehdottomasti pari mustaa Lizziä, sellaisen päätelmän tuolin nähtyäni tein :).

Sitten vähän tarvikepuolta… Vaikka parvekkeilla yleisesti ottaen saakin käyttää vain sähkögrilliä, voisin kerrostaloasujana nähdä itselläni tämän kivan pöytägrillin, joka olisi helppo napata mukaan vaikka puistopiknikille tai rannalle! Useat Eva Solon tuotteet on mun makuun, joten ei ihme, että kiinnitin huomioni myös tähän pöytägrilliin. Mustavalkoharmaa-sävymaailmaista parveketta piristäisin mielelläni jollain pirskahtelevan värisellä raitamatolla!

Pöytägrilli/Eva SoloUman-matto/Design House Stockholm

Luonnollisesti tällaisena astiahulluna oli pakko kurkistaa myös tarjoiluosioon ja sieltähän löytyi vaikka ja mitä!: näyttävä Bloom-kulho/Georg Jensen, pirteän raitaiset Iittalan Origo-sarjan astiat tai Iittalan Essence-sarjaa kuten nämä Essence-jälkiruokalasit. Huomasinpas myös, että nämä Essence-sarjan tuotteet on tällä hetkellä Room21:n viikon tarjouksena -25 % ;).

 Koska ainakin meidän terassilla myös syödään ja nautiskellaan silloin tällöin kuppi kuumaa tai kuohuvaa, kuuluvat astiat olennaisena osana parvekesisustamiseen ;). Loppuun teinkin vielä kollaasin näistä silmiä hivelevistä mustavalkoisista astioista, mulle uusia tuttavuuksia kaikki! Erityisesti nuo Filippa K -sarjan astiat on mun mieleen ja aloinkin jo pienesti suunnitella niistä kivaa kokonaisuutta… Onneksi keittiön laatikoissa on tilaa, jos tarve vaatii ;).

Bono-mukit/Design House Stockholm, Filippa K/RörstrandDeco-mukiInk Stripe -kulhoNet-asetti.

Tällaista tänä lauantaina! Kivaa ja toivottavasti aurinkoista viikonlopun jatkoa! :)

Kuvat lainattu Room21.

Comments

 1. 26.5.2012 / 20:46

  Kelpuuttaisin nää kaikki meidän terassille! Mm. noita Filippa K:n mukeja jo kuolaisin Room21:n sivuilla ja nyt, kun heillä on menossa alet ja toimituskin kait ilmainen, saatan pistää jotain tilausta menemään. Aivan ihana nettikauppa!

  Mukavaa viikonloppua sulle!

  Ps. Oli ihana kuva tuolla blogin FB-sivujen puolella <3

  • 26.5.2012 / 21:43

   tuolla on kyllä vaikka mitä ihanaa! aika paljon oon saanu aikaa vietettyä noilla sivuilla, tykkään kovasti ihastella ja suunnitella kaikenlaista :) (vaikka ne ei välttämättä koskaan toteutuisikaan).
   joo toimitus näytti tosiaan olevan ilmainen!
   kiitos kivasta kommentistasi I <3 sullekin toivon mukavaa viikonloppua ja sun murmeleille silityksiä! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.