Mansikoita kermavaahdolla

Viikolla ostin tämän kesän ensimmäiset mansikat, belgialaisia. Ei toki kotimaisille vetäny vertoja, mut menetteli suurimpaan mansikkahimoon :).
Tuoreet marjat on yksi kesän ehdottomia parhaita puolia! Päätinkin, että tänä kesänä ostelen mm. mansikoita ja vadelmia ihan surutta aina kun mieli tekee, en kyllä tosin aiempinakaan kesinä ihan mahdottomasti niiden suhteen ole kitsastellut… Tuoreiden marjojen sesonki on niin lyhyt ja koko pitkän talven niitä aina himoitsen, joten nyt on aika nauttia!

Mansikat on kyllä niin herkullisia ja niitä voi käyttää monipuolisesti vaikka mihin! Ihan sellaisenaankin niin herkkuja! Odotan innolla niitä suurimpien markettien edustojen marjamyyjiä, taidan olla heti kärppänä ostoksilla, heh! Mansikoita, herneitä, kirsikoita, vadelmia… Niin ja puhumattakaan siitä toripäivästä, jonka aion toteuttaa!
Viime kesänä kirjoittelin mansikoista ja lapsuuden kesistä Maalla Mummolassa -postauksessani. Mansikoista tulee kyllä aina mieleen nuo lapsuuden kesät.

Tältä näytti viikolla mun yhden maalauspäivän tauko! Maalisormin maalausvaatteisiin sonnustautuneena herkuttelin mansikoita kermavaahdolla ;P

Superhyvää, sanoisin.
Samat sanat mumisi pari murmelia viiksiensä välistä, kun kermavaahdolla herkuttelivat.

Kuuntelen yleensä maalatessa (ja usein muulloinkin) Voicea. En ole pysynyt laskuissa mukana, kuinka usein sieltä on maalatessani kuulunut mainos: ”Maalaaminen on mukavaa. Maalatessa näet työsi jäljen nopeasti…….
Yes, I know.

Eilen grillattiin ja valmistettiin herkkuateria upeassa iltapäivän auringossa. Lukijan toiveesta kuvasin meidän murkinat, niistä juttua lähipäivinä :).
Grillaus ja siihen kuuluva terassilla syöminen on kyllä myös niitä kesän parhaita puolia, ehdottomasti!

Comments

 1. 27.5.2012 / 16:17

  Näyttää kyllä niin herkulliselta.. Ehkäpä sitä pitää lähteä metsästämään mansikoita :)

 2. 27.5.2012 / 16:51

  Me ollaan myös nautiskeltu tänään ja eilen ihanasta aurinkoisesta säästä omalla terassilla. Ollaan grillattu ja juotu päiväkaffeita. Ihana kesäfiilis ♥

 3. 27.5.2012 / 18:24

  Komppaan täysin. Ruoka maistuu ulkona aivan erilaiselta, paremmalta. Ja mikä onkaan ihanampaa, kun nauttia auringosta ja ruoasta ulkona. :) Nyt tuli hirmuinen himo mansikoihin, kiitos sun kauniiden kuvien. :)

 4. krabutso
  27.5.2012 / 19:40

  Kokeilehan sekottaa mascarponea vatkattuun kermavahtoon. Sekaan vaniljasokeria ja minttua (mielellään tuoretta) ja mansikoita. taivaallista. :)

 5. 28.5.2012 / 15:39

  Ehkä yksi kaikkien aikojen täydellisimmistä jälkkäreistä. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.