Saunaterassin värimaailmaa

Moi! Kiitos teille kaikille, jotka jaksoitte näpytellä mielipiteitä edelliseen postaukseen!
Saunaterassin näkösuojien sävy oli miehelle selvä alusta asti, hän on harmaan sävyn kannalla. Joskus kyllä ihailen sitä, miten mieheni osaa nopeasti päättää asioita katumatta niitä jälkeenpäin. Mä oon usein sellainen jahkailija :/. Jos nopeasti teen jonkun päätöksen, jään mielessäni miettimään et oisko se toinen ollut sittenkin parempi vaihtoehto jne. Se on  r a s i t t a v a a  enkä osaa lopettaa sitä! Onneks mies tietää tän mun piirteen ja kärsivällisesti odottaa, kunnes saan päätökseni tehtyä :). Eilen illalla sanoin hänelle et joo, harmaat sermit tulee. Mies tuumas vaan et oho :D (tarkoittikohan se et tein päätöksen supernopeasti?).
Tämä lukijan kommentti oli aivan kuin omasta suustani:

tummanharmaat ehdottomasti! mun silmään näyttäis valkonen ainaki ihan hassulle, kun terassi on tummanharmaa ja seinä on terassin kohdalta tummanharmaa… ja sit vielä se, että se valkonen ei tosiaan oo kauaa hieno raikas valkoinen, koska kaikki pöly sun muu näkyy siinä niin hyvin ja tarttuu oikein mukavasti siihen vaakarimaan. Ja tumma olis muutenki tunnelmallisempi! mun mielestä saunaterassin kuuluu olla tunnelmallinen eikä raikas. Ja saahan sitä raikkautta sit vaikka valkosilla ruukuilla ym jos haluaa :) 

Tosiaan sellaista tunnelmallisuutta haen saunaterassille, valkoisen sävyn likaantuminen tai likaantumattomuus ei minulle ole kovinkaan ratkaisevaa (muistelkaa vaikka miltä meillä näyttää sisällä :D). Saunaterassi on pääasiassa iltapainotteista oleskelua varten, joten ei haittaa vaikka siitä hiukan hämärä tulisikin, se olisi oikeastaan vain hyvä asia. Ilta-aurinko sinne paistaa kuitenkin erittäin tehokkaasti ihan auringonlaskuun saakka.
Harmaapainotteinen terassi on siis tulossa: harmaa terassi harmaine sermeineen, sävyä raikastamaan mustavalkoisia tekstiilejä. Lisäksi terassilta löytyy valkoisena mm. pylväät ja kukkaruukkuja kukkineen :). Loppukesän hämärtyviin iltoihin tunnelmaa tuo puolestaan kolme mustaa lyhtypylvästä.

Tässä nämä yhdet raitatyynyt, jotka odottavat pääsyä terassille:

Tänään hain ompelijalta toisetkin valmistuneet tyynynpäälliset, mustavalkoiset nekin mutta leveäraitaiset.
Terassin tekstiilipuoli alkaa siis olla hoidossa (aina tärkeimmät ensin! ;)), sillä näppäilin illalla pienen tilauksen Jotexille: tilasin allaolevassa kuvassa näkyvät muovimatot. En osannut päättää kumman tilaisin, joten tilasin sekä valkoisen että mustavalkoraitaisen, johon hyödynsin -40 % alekoodin. Myöskin toimituskulut olivat ilmaiset, kiva!

Näkisin terassilla mielelläni myös Ikean Vågö-tuolit valkoisina. Voi harmi etten niitä viimeksi Ikeassa ollessani ostanut, houkutti kyllä kovasti! Silloin en kuitenkaan ollut vielä suunnitellut saunaterassin sisustusta enkä halunnut ostaa mitään turhaa. Tuolit tuli edellisellä reissulla kuitenkin koeistuttua ja kivat oli istua, luulin kuvien perusteella ihan jotain muuta! Just sellaiseen rentoiluun sopivat mainiosti, mutta ei tyynyistä selän takana varmasti haittaakaan ole ;).
Nyt mua jännittää ehdinkö ja miten ehdin saada näitä Ikeasta ennen kuin loppuvat…

Kollaasin kuvat lainattu Jotex.

Comments

 1. Meän Satu
  30.5.2012 / 14:01

  Pietään peukkuja että saatta nuo valkoset tuolit :) Meilläki on nuita 4 ja me tykätään tosi paljon istua niissä :) Kunnon löhö/aurinkotuolit on sitte meillä erikseen :)
  Kuulostaa niin upealta ja hyvältä tuo teän tuleva saunaterassialue että kuvia malttamattomana oottelen :) Ja tuo ihana pikkumussukka tuossa kuvassa <3 Se se vasta oikia raitasisustuselementti onki, "mun tyyny" :D
  Ja hyvä son miettiä loppuunasti ettei jää vaivaan sitte, ja ihana mies ku tietää ja tuntee sinut ja antaa aikaa <3 Niin meilläki on samoin :)

  • 30.5.2012 / 14:32

   pidetään juu! meillä on kans pääterassilla aurinkotuolit, se onkin pääasiallinen auringonottopaikka, jos nyt sellaista epäterveellisyyttä haluaa harrastaa :P
   raitasisustuselementtinä kissa :D hauska!

   • Meän Satu
    30.5.2012 / 14:45

    :) No on ihuna raitaelementti teän kisut :D
    Miekään en voi harrastaa tuota epäterveellisyyttä ku oon niin vaaleaihonen että palan vaikka käytössä onki lasten 50+ aurinkorasva :) Tuolla rasvalla sentäs pystyy touhuamaan pihatöitä auringossaki jos käy lissään välillä muttei kestä suoraa aurinkoa, siis auringonottoa iliman liikkumista..tai no ehkä 15min kestää esim. lukia sisustuslehtiä suorassa auringossa :)
    (Mulla ollu pitkään blogitaukoa ku minun isä menehty pääsiäisenä mutta kyllä mie nyt oon hieman jaksellu käyvä katteleen ihania blogeja <3)

    • 30.5.2012 / 15:20

     voi että, pelkäsinkin että jotain pahaa sattunut :(. osanottoni Satu! <3

     mä en yleensä Suomessa pala, muuten vain haluan välttää liikaa kärvistämistä. pieni rusketus on toki kivan ja terveen näköistä, kunhan muistaa rasvata :)

     • Meän Satu
      30.5.2012 / 15:23

      Kiitos <3

 2. 30.5.2012 / 14:22

  Vågöt on kyllä niin ihanat. Just tänäänkin kannoin tuolin mukaani hiekkalaatikon reunalle ja ai että, oli mukava asento lökötellä kun mukelot teki hiekkakakkuja :)

 3. 30.5.2012 / 14:25

  Hyvältä näyttää ja kuulostaa teidän suunnitelmat! Ja Vågöista suosittelenkin justiin valkoisia ,muissa väreissä näytti näkyvän naarmut tosi hyvin -huomasin vain, kun viime viikonloppuna itsekin koeistuin noita Ikeassa. Olivat kyllä yllättävän hyvät istua! Mä kanssa vähän harkitsen niitä uuden kodin terassille, toivottavasti ovat silloin vielä valikoimissa. Oliko sulla tuo Jotex:n alekoodi hlökohtainen, vai sellainen yleinen alekoodi? Jos oli yleinen, saiskos sitä hyödyntää? :)

  • 30.5.2012 / 14:31

   mä herkuttelin viimeks Ikeassa ajatuksella, et ostaisin yhden valkoisen, yhden mustan ja yhden pinkin :P. mut se ei valitettavasti ois kovin pitkäikäinen hankinta, kyllästyisin… vaikkakin yhdistelmä ois superupea!
   se oli henkilökohtainen alekoodi, muuten oisin ehdottomasti laittanut jakoon. kun kirjaudut sisälle Jotexiin (omalle hlökohtaiselle sivullesi), voit klikata sivun ”tarjoukseni” ja näet, mitä alennuksia voit käyttää :). aina yks alekoodi/tarjous voi käyttää.

   • 30.5.2012 / 14:37

    Ok! Mä en itseasiassa ole aiemmin asioinut Jotexilla, mutta tuo raitamatto oli niin houkuttelevan näköinen, että täytyy pistää harkintaan -näen sen jo meidän uuden kodin kodarin lattialla :) Tietkö, mäkin vähän suunnittelin tuollasta väriyhdistelmää Vågöista, mutta sama vika mulla eli tiedän kyllästyväni nopeesti. Se pinkki oli kyllä tosi hekullisen värinen :)

    • 30.5.2012 / 15:21

     se on kyllä kiva eikä pahan hintainenkaan :)). monessa eri koossakin oli saatavilla.
     totta, se pinkki oli tosi herkku!

 4. 30.5.2012 / 19:25

  Oi että mäki oon kuolannu Jotexilta tuota valkoista muovimattoa! Ois nii ihana terdelle.

  Terveisin Jahkailija :D
  Mies ois tänään alkanu tekeen leikkimökille pohjaa, oli jo tarvikkeet hakenu ja kysy et mihin se tulee? Noh noh, en mä tiiä! pakko miettiä yön yli :D

  • 30.5.2012 / 19:48

   moi jahkailija J! siis hyvänen aika, eihän sitä voi noin vaan tietää paikkaa!!! melkeen sanoisin et viikko tuollaiselle varataan mietintä- ja muhinta-aikaa :D. pitää katella joka suunnasta et miltä se näyttäis tuossa, entä tässä jne.! voi miehet, ei ne aina tajuu ;)

 5. 30.5.2012 / 22:59

  Heh, meillä on miehen kanssa vähän samat kuviot, minä jahkailen ja punnitsen molempien vaihtoehtojen hyviä ja huonoja puolia ja mies kuuntelee (tai on ainakin kuuntelevinaan) sepustustani, ja kun olen päässyt loppuun hän toteaa oman selkeän mielipiteensä. :)

  Toivottavasti ehdit saada valkoiset Vågöt, ovat kyllä hienot!

  • 31.5.2012 / 10:00

   on se toki hyvä miettiä monelta kantilta! kyllä munki mies on monesti sit hokannu asian eri tavalla ku on kuunnellu mun pähkäilyjä :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.