Kauniisti kesäistä

 Kauniita kesäkattauksia puutarhassa, herttaisia kukkasia, raparperimehua ja erilaisia aprikoosinsävyjä, jotka ovat kuulemma tämän kesän kuumimpia sävyjä! Näitä kaikkea tarjoilee tämän keskiviikon inspiraatiokuvat:

 Ja teemaan sopivasti: arvaattekos missä minä olen tällä hetkellä? ;)

Kuvat lainattu Ikea Livet Hemma. Photographers Patric Johansson & Roland Persson & Nina Broberg.

Comments

  1. 7.6.2012 / 09:40

    Ai että kun tulisi nyt vaan ne säät että viitsii ulkona istua ja syödä :) kauniita kattauksia, rakastuin erityisesti noihin ihaniin lasipulloihin! kannoin samantyylisiä, mutta pienempiä, Kööpenhaminan kirpputorilta kotiin viime viikonloppuna :)

    • 7.6.2012 / 10:47

      niinpä! oi mä tahdon Kööpenhaminaan!!! en oo vielä koskaan siellä käyny :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.