Kiva sadevapaa

Mulla on tässä vielä jonkin verran töitä ennen kesäloman ensimmäistä osuutta, joten nyt saakin sataa vettä ihan urakalla (jos vaikka sitten lomallani olisi hieman kuivempaa). Tykkään tosin vesisateistakin silloin tällöin, nämä on just omiaan kaikenlaiselle sisäpuuhastelulle! Tänään olen vapaalla eikä harmita yhtään et sataa! Aamupäivällä kävin kasvohoidossa, niin ihanan rentouttavaa! Viime kerrasta olikin jo sen verran aikaa et jätän sanomatta ;)
Nyt istun villasukat jalassa sohvalla torkkupeitonkin lämmittäessä jalkoja, mukissa lämmintä kaakaota. On mulla tässä seuraakin: siitä mihin mä päätyn, alkaa kissa. Ja siitä mihin ensimmäinen kissa päättyy, alkaa toinen kissa. Ja siitä mihin toinen kissa päättyy, alkaa valtava tyynykasa.
Joku on joskus kommentoinut et miten meillä ei näy kissankarvoja missään, mut kyllä niitä näkyy… Tuosta tyynykasastakin näkee ihan selvästi et joillain on meneillään kesäturkin tavoittelu… Pari kertaa vuodessa meidän kissoista lähtee runsaammin karvaa, muuten ei mitenkään häiritsevästi.

Lueskelen tässä vähän blogeja ja selailen lehtiä, kirjoittelin myös postausideoita ylös ennen kuin unohtuvat ;). Tällaista rentoa oleskelua, jota pitää muistaa aina silloin tällöin harrastaa! Ajattelin lakata kynnet jollain oikein piristävällä sävyllä ja selailla nettikauppoja, vaikka en mitään ostaa aiokaan. Joskus niissä surffailukin on tosi kivaa!

Nämä terassikuvat on viime viikolta. Illan maalausten päätteeksi istahdettiin valkoviinilasillisille. Kivan kesäiset sävyt kuvissa: vihreää ja sinistä :)

On sellainen kiva kirppistapahtuma lähestymässä, sitä silmälläpitäen ajattelinkin iltasella istahtaa varastoon hinnoittelemaan tuotteita ettei mene ihan viime tippaan. Ja miten aina tällaisella sateisella ja hieman kolealla kelillä haaveilee saunasta..? Kosmetologin vinkkiä noudattaen jätän tänään kuitenkin saunan väliin, mut ehkä lämpimiin poreisiin!

Mitäs teillä on ohjelmassa?
Kivat tiistain jatkot! :)

Comments

 1. 5.6.2012 / 16:41

  Välillä on todella ihanaa vaan olla. Tarttis oikeen kirjottaa kalenteriin että muistaa :) Vielä ku sais lasin viiniä! ;)

  • 5.6.2012 / 17:15

   no todellakin! ku mullakin joskus saattaa mennä ne olemiset siihen et mietin vaan kaikkee mitä pitäis tehdä (lista on aina loputon)… mut yritän koko ajan opetella paremmaksi olijaksi :D

 2. 5.6.2012 / 16:59

  Meillä ei sada, mutta kylmää on. Istuttiin pari tuntia paviljongissa tytön ja hänen kaverinsa sekä miehen kanssa höpöttelemässä niitä näitä ja täristiin kylmästä :)
  Loppuillan aion vain olla möllöttää, rentoutua ja nautiskella pelkästä olemisen ilosta. On nimittäin kaksi vapaata edessä ja kaikkein parhainta on aina tämä viimeisen työpäivän ilta ennen vapaita, kun ne vapaat on vasta edessäpäin.

  • 5.6.2012 / 17:17

   joo melkoisen vilpoinen keli! mut kyllä ne helteetkin ehtii vielä tulla :P
   kuulostaa ihanalta sun loppuillan suunnitelma, voin niin samaistua! tuo on niin totta, silloin se fiilis on parhaimmillaan :)). ihania vapaita sulle!

 3. Heidi
  5.6.2012 / 17:15

  Tämä ei suoranaisesti tähän postaukseen liity, mutta viime viikolla kirjoittelit terassikalusteista ja huomasin, että haikailemasi Ikean Vågö-tuolit valkoisina ovat juuri nyt kesäkuun ajan IKEA FAMILY -jäsenille tarjouksessa 19,95 € (norm. 24,95 €)… Täytyy ehkä itsekin käydä vilkaisemassa tuoleja, muutkin värit ovat tarjouksessa ja nuo tuolit ovat aikas ihanat :) Rapsutuksia taas kisuleille!

  • 5.6.2012 / 17:20

   voi apua apua!!! meinasin etten julkaise tätä sun kommenttia ollenkaan ettei tuolit ehdi loppua ennen ku ehdin Ikeaan :D. mut päätin sit ottaa riskin ;). en tienny ollenkaan, mulla on kyllä tuo family-kortti! kiitos sulle Heidi, olipa mukava tieto :)
   rapsut meni perille :)

 4. Niina ja 4kisua
  5.6.2012 / 17:27

  Täällä sitä odotettiin sadetta , mutta eihän sitä ole tullut tippaakaan ja meikä lähti aamuvarhaisella töihin pyörällä kaikki mahdolliset goretex vaatteet päällä. Olisi sitten hieman lämmin polkea kotiin auringonpaisteessa ;D Iloitsin koko päivän että tulee ikkunanpesufirma pesemään ikkunat, mutta HE UNOHTIVAT TULLA….. Aikas noloa sanon minä, mutta huomenna lupasivat varmasti tulla ;) Kisun kanssa vietettiin sitten reilu tunti ulkona, ja meillä oli niin ihanaa ;) Kisulla iski vielä hellyys puuskakin ulkona ja mamia piti muikata vähän väliä :)

  • 5.6.2012 / 22:13

   no olipa kurja ku unohtivat! mut onneks järjesty heti seuraavana päivänä :)
   voi, kisut on niin ihania halipulaisina, ja tottakai muutenkin! <3

 5. 5.6.2012 / 21:47

  Joskus on kyllä mukava ihan vain olla, erityisesti villasukat jalassa torkkupeiton alla sohvalla kissat vieressä. :)

  Tuo kissakuva on kyllä taas aivan ihana (niinkuin sinun kuvasi yleensäkin), kissat kyllä osaavat rennosti ottamisen taidon. :)

  • 5.6.2012 / 22:15

   tuossapa sen hyvin kiteytit! kisut on ihania: aina valmiita rentoiluhetkiin :)
   kiitos Ginger kuvakehuista, olipa kiva kuulla!

 6. 5.6.2012 / 22:13

  Meillä myös käynnissä vimmattu kesäturkkioperaatio. Angoratuppoja löytyy sieltä ja täältä. En taida kestää tuon ensimmäisen kuvan partaa.

  • 5.6.2012 / 22:16

   partaa :D älä vain ääneen sano, typykisu kuitenkin! ;D

 7. 6.6.2012 / 00:44

  Kelpais mullekin tuollainen vapaapäivä! Onneksi loma alkaa ens viikon lopulla. Täytyisi kanssa käydä läpi kirpparille meneviä tavaroita, varmaan tuossa juhannuksen lähellä saadaan vihdoin kirppispaikka. Ihanaa viikonjatkoa!

  • 6.6.2012 / 07:29

   no toivottavasti viimein lomalla voit sellaisia viettää :)
   kirppistely on mukavaa! voithan aina järjestää pihakirppiksen :)) kiitos samoin!

 8. Mape
  6.6.2012 / 07:30

  Oi miten ihania kuvia taas <3

  Me käytiin eilen töiden jälkeen Karhupuistossa jäätelöllä ja nautittiin auringosta =)

  • 6.6.2012 / 07:33

   kiitos paljon Mape :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.