Bilehile, not

Oispa kiva kirjoitella, miten oon täällä tälläytyneenä lasi kuplivaa kädessä suuntaamassa aurinkoiselle terassille lauantai-illan huumaan, mutta ei… Täällä on eräs, joka oli kyllä haaveillut moisesta, mutta joka juuri heräsi parin-kolmen tunnin kevyiltä torkuilta sohvalta :D. Sen verran väsynyt olo, etten jaksanut edes saunaan! Ehkä tämän viikon epäinhimillisen aikaiset herätykset on osaltaan vaikuttaneet tähän… Ehkä myös osansa verotti tämänpäiväinen pihakirppistapahtuma, jossa taisin saada jonkinasteisen auringonpistoksen :/. Kirppistelyn jälkeen suuntasimme vanhemmillemme grillaamaan ja kun tulimme kotiin, kaaduin sohvalle :D.
Tosi villi aloitus lomalle!

Nämä parin viikon takaiset kuvat valikoitui tähän siksi, et mulla on ihan kaamee nälkä!!!
Tässä lautasella uunijuureksia. Timjamiperunat on pitkäaikaisia herkkuja, sopii erityisen hyvin mm. uunilohen kaveriksi! Lorautin juuresten päälle hunajaa uuniin laittaessani, naminam.
Moni on muuten kysellyt näistä turkooseista tableteistani: ne on Ikeasta ja niitä myydään siellä edelleen :).

Siitä nälästä puheenollen; täällä porisee kattilassa kesän ensimmäiset uudet perunat! Slurps!
Levollista lauantai-illan jatkoa! Tai sitten villiä, miten kukakin haluaa :). Tää ei ehkä nää ku kello tulee kymmenen :P

Comments

  1. Äippä
    16.6.2012 / 20:59

    Onpa sulla ollut mukava päivä. Nuo parin tunnin ”päivänokoset” on ihan tuttuja. Mikäs sen ihanampaa kun nukkua silloin kun voi – ja vielä karvaturri viekussa. Nyt nukutaan työväsymykset poies ja sitten ollaan pirteitä lomalaisia – hyvää lomaa :)

    • 16.6.2012 / 22:05

      joo! monta kertaa heräsin, mut ei vain päässy ylös ja aina nukahdin uudestaan vaikka melkonen härdelli oli ympärillä :D. näin mäkin aattelin et nyt univelat pois ja sit kunnolla lomaan kiinni! hyvää lomaa sinullekin :)

  2. Marika
    16.6.2012 / 21:26

    Nyt sinun pitääkin levätä ja kyllä sitä vielä bilettää kerkiää. Lomassa on just parasta että voi tehdä mitä mieleen juolahtaa. Vietähän oikein ihana ja rento loma :)

    Timjamiperunat on niin hyviä, nam! Täällä mies parasta aikaa grillaa kanaa. Sen kanssa on salaattia ja kermaviilikastiketta ja lasi kylmää valkkaria eli takuuvarma setti :)

    • 16.6.2012 / 22:08

      joo ja eipä se bilettäminen mitään niin erikoista edes ole, mut ehtiihän sitä terassilla piipahtamaan myöhemminkin! siis tänään eka kertaa hokasin et mä oon lomalla, mä voin extempore lähtee mihin vaan, niin ku tänään päivällä teinkin. ei tarvi ajatella järjellä mitään asioita et monelta pitää nukkumaan yms. voi tehdä kaikki ihan missä järjestyksessä tahansa, järjestä viis :D
      oih, kuulostaa herkulta teidän eväät, nauttikaa! oispa kiva olla saman pöydän ääressä pitkästä aikaa :)) toivottavasti kesällä on siihen mahdollisuus!

  3. 16.6.2012 / 23:02

    No niin , nyt tuli täälläkin nälkä :) Ihanan näkösiä herkkuja lautasella! Monet on kehunu noita timjamiperunoita, pitää varmaan itsekin kokeilla.

    • 17.6.2012 / 09:33

      kannattaa ehdottomasti testata, ne on hyviä! :P

  4. 17.6.2012 / 08:58

    Lomaa täälläkin jo odotellaan. Tämä viikonloppu on vierähtänyt töissä, sitten enää ma, ke ja to töitä. :) Loma alkakoon saaressa juhannuksen vietolla! <3

    Ihan tässä tuli vain ohimennen mieleen, että väsymys ja nälkä olivat itselleni kovin tuttuja reilut neljä vuotta sitten…

    P.S. Tyttäreni on 4-vuotias ;)

    • 17.6.2012 / 09:32

      ei oo sullakaan enää pitkästi! :)
      mun väsymys ja nälkä ei johdu samasta ku sulla nelisen vuotta sitten.

  5. 17.6.2012 / 10:16

    SLURPS!!
    Maistuis kyllä mullekkin;)

    Nytkun lepää kunnolla, niin jaksaa taas pitkän, kylmän talven!

    • 17.6.2012 / 13:44

      näinhän se on! tämä päiväkin menee iisisti, kiitos pääkivun :/

  6. 17.6.2012 / 11:38

    Namskis, näyttää hyvältä:) Meilläkin kiehui torstaina ekat uudet perunat ja heti piti seuraavana päivänä keittää uudestaan; olivat sen verran hyviä. Mukavaa ja aurinkoista lomaa:)

    • 17.6.2012 / 13:45

      ne on kyllä niin herkullisia että! varsinkin aina ne kesän ekat uudet perunat, oi oi :P
      kiitos Soile!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.