Kesänviettopaikassa

Näitä kuvia on pyydelty jo useampaankin otteeseen, tänään sain niitä napsittua! Meillä vielä harjoitellaan tarhailua tälle kesää, voin kertoa et helppoa ei ole! Sisällä sohvallakin kun istuu niin ikkunasta näkee, miten vanhempi neiti on nenu kiinni tarhaverkossa ja naukuu sohvalle katsoen :/. Ne ei siis tee siellä tarhassa mitään, kyyhöttävät vain ja odottavat, milloin heidät haetaan pois. Heti ku ulko-ovi käy, molemmat ryntää tarhan ovelle odottamaan. Nytkin kun menin tarhaan, vanhempi neiti yritti kaikin tavoin syliin, sillä tietää et tarhasta viedään sylissä pois :D.

Siis tuollahan ois niin ihanaa, kesäkeitaassa. Aivan kuin sademetsä ois ympärillä, niin vihreää ja kaunista :)). Mutta ei, tällaista naamaa näytetään…

Muistatteko viime vuoden puolelta isäni nikkaroiman modernin kattilan? Se on nyt päässyt tarhaan ja siellä siitä on muodostunut kerrostalo siten, että vanhempi neiti on kattilan sisällä ja nuorempi kattilan katolla :D

Näin täällä nautitaan, täysin rinnoin ;D. Niin kevyt on mieli; on kesä, kärpäset ja kaikkee…

Joskus ihan pöllönä…

Laita se kamera pois ja avaa tuo portti.  A v a a   p o r t t i  !

Niin mä vaan sitä et voisko olla jo vaikka lokakuu?

Comments

 1. Kirsi
  17.6.2012 / 14:10

  Kiitos hauskasta postauksesta!Sadepäivän ehdoton piristys :-DD

  • 17.6.2012 / 20:18

   mahtava kuulla! :D ole hyvä vain :)

 2. 17.6.2012 / 14:12

  Oi voi, mitkä ilmeet -repesin ;) Hienon kattilan on isäsi tehnyt, upea! Ehkä neiditkin taas pienen totuttelun jälkeen alkavat rentoutua tarhassaan. Se on sentään kuitenkin kooltaan aika iso ja on kattilat ja pehmusteetkin vielä -turhaan mököttävät! Voin kyllä hyvin kuvitella heidän meiningit ja tiedän, millasta se on, kun kissa pahoittaa mielensä jostain :)

  • 17.6.2012 / 20:20

   arvaa repesinkö mä kuvia ottaessani :D. oli niin tuimaa ja tylsistynyttä ilmettä että! nuo on niin hemmoteltuja ettei mikään kelpaa :D
   mun murmeloiset <3

 3. Marika
  17.6.2012 / 14:38

  Voi pieniä murmeleita :) Tosi kiva että heillä on tämä kesänviettopaikka. Ja eivätköhän kisut ala siellä paremmin viihtymään kun tottuvat siihen ja hoksaavat että voihan sitä olla ulkona näinkin. Ja pääseväthän he sinun kanssa ulos lenkille.

  Ei, ei lokakuuta vielä pitkään pitkään aikaan ;)

  • 17.6.2012 / 20:21

   mä luulen ettei noi totu ikinä, siks toivon et kesä ois jo pian ohi :D. tosi työlästä touhua joka osapuolelle!

 4. viivi
  17.6.2012 / 14:42

  Meidän kisuilla on paljon vaatimattomampi ja pienempi koppero mutta ne rakastavat sitä. Jokaisella (3) on oma taso mutta usein ovat vierekkäin. No, meillä ne ovatkin tottuneet pienestä pitäen. Teillä on vielä uuden opettelua, vapauden jälkeen.
  Kyllä oot hyviä kuvia ja ilmeitä taas napsinut:)

  • 17.6.2012 / 20:22

   mukava kuulla et teillä viihdytään kopperossa :). nää vielä kapinoi, mut ehkä vielä jonain päivänä tarhailu sujuu paremmin, toivossa on hyvä elää!

 5. Niina ja 4 kisua
  17.6.2012 / 15:15

  Onneksi mun kisut ei näe tuota fantastista ulkoilu häkkiä.Täällä olis ainakin 2 ulkoilu (hullua) kisua , joita en saisi varmaankaan pois häkistä ennenkuin mittari näyttäisi miinus asteita ;D Tänään ip ulkoilu meni ihan pipariksi kun satoi vettä (ja sataa edelleen) ja tuolla tuo marttyyri telineessä nyt nukkuu :) Kovaa toi kisun elämä ;D

  • 17.6.2012 / 20:23

   :D oot niin hauska Niina!
   marttyyrille haleja ja kavereille kanssa! <3

 6. 17.6.2012 / 15:29

  Meilläkin kun Romeon liikkumista rajoitettiin laittamalla se pitkällä narulla kiinni pihalla, niin eihän se siinä liikkunut ollenkaan! Kyyhötti vain yhdessä paikkaa sellainen ilme kasvoillaan, että ”antakaa mun mennä vapaana”…. Mutta kun vapaaksi päästi, niin jo oltiin naapurin pihalla kyykkimässä;) No nyt ei ole siitä enää huolta :( Vaikka maksaisin kyllä melko isonkin rahan jos vain saisin meidän hauveli-vauvelin takaisin <3

  • Jossu
   17.6.2012 / 15:55

   Meillä aiheuttaa närkästystä naapuristossa yhden talon vapaana kulkevat kissat. Ei niistä muuten ole vaivaa, mutta luonnollisesti käyttävät hiekkalaatikkoa vessana…ei kiva.
   Kerran yksi naapureista uskaltautui sanomaan asiasta, mutta huutoahan siitä vaan tuli vastaukseksi.

   Olisiko hyviä vinkkejä, millä saisi estettyä kisujen vierailut? Verkkoa ei meille voi hiekkalaatikkoon laittaa.

   • 17.6.2012 / 20:29

    Jossu: nuo on kurjia asioita :/. ihmisten ois niin tärkeää leikkauttaa kissansa, sekä nartut että kollit. miksei voi laittaa verkkoa? tai jotain pressua? muuta vaihtoehtoa en keksi… noh, onneks tuohon asiaan ei kukaan kuole ja ehkä muksut oppii olemaan syömättä hiekkaa ku on aika kurja sivumaku ;D

  • 17.6.2012 / 20:26

   Soile: voi toista <3. meidän koira taas oli niin tarkka et vaikka oli omalla pihalla vapaana, ei menny senttiäkään naapurin puolelle! aina siinä tonttien rajalla käveleskeli tikkusuoraan :D
   ja voi mä tiedän että sitä antais kaiken omaisuutensa et sais rakkaan perheenjäsenen takas, sillä se on sitä onnea minkä vuoksi kannattaa elää <3 omaisuudesta viis. voimia sulle, oot ollu kyllä joka päivä mielessä!

 7. Nuppu
  17.6.2012 / 18:07

  On se vaan kumma, että vaikka miedänkin kahdella kisulla on tarha, mutta se ei ole vaan sama juttu, kun viipottaa vapaana ja tosiaan välillä pitää ottaa spurtit naapurin tontille. Siinä sitten juostaan peräkanaa, mutta oon ajatellu, että on kisuille hyväksi kunnon revittelyt välillä :) Tosi ihana postaus, olen minäkin jo tätä vähän odotellut :)

  • 17.6.2012 / 20:30

   ei tosiaankaan, se ei ole sama asia! saapa nähdä miten tän kesän käy…
   kiva et tykkäsit postauksesta! :)

 8. tuisku
  17.6.2012 / 20:05

  hih – ihania kuvia ja voi miten upea h-u-v-i-l-a neideillä onkaan! Jospa kisulit tottuisivat tuohon mökkielämään :) Meidän koirakin makaa vaan tarhan lattialla yksin ollessaan, mutta annas olla kun joku tulee pihalle, niin silloin lähtee koneet käyntiin ja 9 vee koirulainen leikkii hurjana kuin pienet pennut.

  • 17.6.2012 / 20:31

   huvila :D voi kuulispa meidän neidit nyt miten tarhaa kehutaan! ovat siellä tällä hetkellä taas :)). siellä ne kattelee ovelle et tulisko joku jo päästään pois täältä, huoh…

 9. Pilvi
  17.6.2012 / 22:16

  Höh, eikö teidän häkkiin tule myyriä niin kuin meillä? Pitkästä aikaa herättiin siihen kun kisu kantoi häkistä makuuhuoneeseemme piipittävän jyrsijän… :b. Huoh! Kuten arvata saattaa, häkki on meillä pop! Nuo myyrät ja päästäiset vaan sais pysyä poissa meidän palvelusväen mielestä…

  • 17.6.2012 / 22:35

   ei ainakaan vielä oo näkyny, tosin ei siitä mitään haittaa ois vaikka tuliskin ku kisut ei pääse tuolta mihinkään. mehän aina roudataan ne tarhaan ja sisälle ja tarhaan ja sisälle ja…. puuh! ei ollu mahista tehdä tarhaa talon seinään kii et pääsisivät ikkunasta kulkemaan.

 10. -aNo
  17.6.2012 / 22:24

  Mä haluun tonne tarhaaan!!

  • 17.6.2012 / 22:33

   no kiva et ainaki joku haluu :D

 11. 17.6.2012 / 22:58

  Kiva kesämaja! :) Ja ihanat kissat! :D
  Ja ihanaa lomaa sinne teille!

  • 18.6.2012 / 09:28

   kiitos paljon J! nyt onkin meneillään eka virallinen lomapäivä 8)

 12. -Tintti
  18.6.2012 / 12:55

  Hih, mä eksyin just pari päivää sitten lukemaan sitä aiempaa kattila -postausta :D Ihanan ilmeikkäitä kyllä noi karvaveijarit.. Toivotaan vaan, että ilmeet kesän myötä muuttuu! =^.^=

  Kiitos myös juhannusmuistelosta! Me ollaan tällä kertaa juhannus ihan kotona (yleensä jossain mökillä), kun näin päästään pienen lapsen kanssa helpommalla. Jotain ”juhannusmeininkiä” tänne kerrostaloonkin ois kiva saada, ja tosta keksinkin pari juttua (mm.vartaat)! Kiva, että tää juttu tuli tällai hyvissä ajoin, että ehtii vielä kirjoitella rauhassa kauppalistaa. Välillä harmittaa, kun samana iltana lukee jutun, josta keksii ihania ideoita, mutta kaupat on jo kiinni/juhlat juhlittu. Kotijuhannuksesta johtuen en tänä vuonna sitä mitenkään erityisesti ole odottanut, mutta nyt sain vähän intoa ja inspistä! Kiitos <3

  • 18.6.2012 / 14:42

   joo toivotaan! :D
   eipä kestä, kiva et juhannuspostauksesta oli hyötyä, ihan mahtava kuulla! :))
   mukavaa kotijuhannusta teidän perheelle!

 13. Äippä
  18.6.2012 / 21:37

  Voi että! Tää oli ”tilanteen vaatimasta vakavuudesta” huolimatta ihana postaus <3

  • 18.6.2012 / 23:07

   heh, kiitti, kiva et tykkäsit :)

 14. Rags
  19.6.2012 / 10:12

  Ilmeet kertoo kaiken!! :-D
  Suloisia, kuten aina. <3

  • 19.6.2012 / 14:55

   heh, eikö vain! ei mitään turhia tunteiden peittelyitä ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.