Juhannuskahveilla

Sunnuntaimoikat! Tulipas tässä juhannuksen huumassa pidettyä pienimuotoinen parin päivän tauko tästä internetin ihmeellisestä maailmasta :). Nyt on juhannusmuistoja molempien kameroiden muistikorteilla, alan niitä kohta käymään oikein ajan kanssa läpi. Varmasti tulee siirrettyä kuvia tänne blogiinkin, joten lähipäivien postausaiheet muodostuu niistä!
Jokos siellä on juhannus taaksejäänyttä elämää? Onko katseet tulevassa, odotteletteko alennusmyyntejä vai muisteletteko kenties vielä haikeana juhannusta? Joulun jälkeen muhun iskee aina muutaman päivän mittainen haikeus, mutta juhannuksen jälkeen ei. Odotan innolla huomenna alkavaa viikkoa, heinäkuuta ja sen jälkeistä elokuuta… On kiva tunne, että suurin osa kesälomasta on vielä edessä, vasta pieni osa takana.
Tänään ei aurinko paista, mutta muuten koko juhannuksen ajan saimme nauttia auringonpaisteesta. Eilinen päivä vietettiinkin kumiveneilemässä, olipas kivaa! Eilisestä päivästä on nyt muistona komea (onneksi melko pienimuotoinen) rusketusraita otsassa; oli vissiin huivi hieman vinossa siellä tuulessa :P.

Nämä kuvat on juhannusaaton aamupäivältä kun kutsuimme vanhempani juhannuskahveille; herkuttelimme juhannuksen alkajaisiksi kesäistä kakkua.

Kakun koristeina mansikoita, vadelmia, mustikoita, persikkaa ja sekä tummia että vihreitä viinirypäleitä.

Juhannuksena lähes asuimme terassilla. Juhannusaattona tuli otettua myös iltapäivätorkut terassisohvalla kisu kainalossa. Nyt meillä on vihdoin ne oikeat pehmusteet, kyllä kelpaa!

Vanhempieni pihalta leikkasin muutaman syreeninoksan maljakkoon terassia koristamaan: valkoisia ja liloja oksia. Kovin kauniita ja sopivat mielestäni erityisesti juhannukseen!

Saunaterassia emme ehtineet saamaan juhannukseksi valmiiksi (muut hommat meni edelle), mutta eiköhän sekin tässä kesän mittaan valmistu! Paljun ulkoverhous ja terassisermit nimittäin. Tänään en vielä tartu maalipensseliin, mutta huomenna taas saa saunaterassin sermit maalia pintaan. Muistin, että jääkaapissa on vielä rippeet tuosta kesäisestä kakusta jäljellä, suunta sinne siis! :P
Naapurissa leikataan nurmikkoa, kiva kesäinen ääni. Taidankin herkutella kakun rippeet terassilla!

Comments

  1. 24.6.2012 / 17:58

    Nam,miten herkullisen näköistä kakkua!
    Minullakin on juhannuksesta muistona pienimuotoiset aurinkolasien rajat,täytyy jotenkin keksiä miten saisin ne piiloon :D

    • 24.6.2012 / 18:11

      nam, hyvää on!
      heh, mä fiksuna jätin arskat pois ettei tuu rajoja niistä eikä nenä pala (usein arskojen takia palaa…), mut en sit asetellu huivia tarpeeks hyvin :D. mut hiuksilla onneks saa peittoon ton.

  2. Karin
    24.6.2012 / 18:32

    Hei! ****************

    • 24.6.2012 / 19:03

      tuo keskustelu on jo niin satoja kertoja kaikissa mahdollisissa blogeissa käyty, et antaas olla :)
      niin ja eipä kaikkea tarvi aina ymmärtääkään!

      • Karin
        24.6.2012 / 20:44

        Vai niin. Ja vain mielistelyt julkaiset. Noloa että poistat kirjoittamani (joka oli täysin asiallisesti muotoiltu mielipide), mutta julkaiset vastauksen. Ja en tiennyt, että tämä asia on käsitelty jossakin, laita ihmeessä linkki mainitsemaasi keskusteluun. Menetit lukijan, hyvät jatkot.

        • 24.6.2012 / 21:55

          olipa melko mauttomasti sanottu, kaiken lisäksi olet väärässä, joten etpä ole tainnut kovinkaan aktiivinen lukija ollakaan. mielestäni noloa on tuoda julki tuollainen mielipide ja varsinkin pyytämättä…
          niin ja ihan googlettamalla löydät tiesi satoihin vastaaviin keskusteluihin. hyvät jatkot muiden blogien parissa!

  3. Maria
    24.6.2012 / 19:06

    Nam! Herkullisen näköistä ja kaunis kattaus. :) Mistä muuten sokerikko ja kermakko on peräisin? ;)

    • 24.6.2012 / 19:25

      kiitos Maria :)
      ne on Riviera Maisonin!

      • Maria Bugallo Rivas
        24.6.2012 / 21:34

        Jotenkin arvasin! :) Ihanat nekin. Mäkin haluun! :D

  4. 24.6.2012 / 20:10

    Ihanan näköistä teidän terassilla -etenkin viimeinen kuva miellyttää kovasti silmää! Aikas lailla samaa värimaailmaa on suunnitteilla meidänkin uuden kodin terassille. Vaikka nykyisestä pihastamme tykkääkin, odotan jo uuden kodin isoa terassia :)

    Herkullisen näköinen kakku!

    • 24.6.2012 / 21:58

      voi kiitti I :). muistan tuon tunteen, miten sitä odottikaan uutta kotia!

  5. Marika
    24.6.2012 / 21:09

    Voi miten herkullisen näköistä :) Täällä pidetään sadetta mökillä. Koko ensi viikoksi luvattu sadetta mutta en anna sen häiritä. Kyllä sitä aina tekemistä keksii.

    Ihanaa loman jatkoa <3

    • 24.6.2012 / 21:59

      jaa en ookkaan kattonu mitä säätä tänne on luvattu… mut loma on aina loma, säästä riippumatta :)
      kiitos samoin sulle! <3

  6. 25.6.2012 / 10:22

    Ihania terassikuvia kakkuinen päivineen, ei ihme jos siellä viihtyy. Meille ei ole tehtykään kissahäkkiä tänne uuteen kotiin. Välillä kissat ovat ”kontrolloidusti” terassilla. Nyt maanantaina on ihana auringonpaiste eilisen harmauden jälkeen joten kesä tuntuu edelleen kesältä. Meinaatko asuntomessuille tänne ”etelään”? Hyvää loman jatkoa!

    • 25.6.2012 / 10:40

      kiitos Ansku :). täälläkin paistaa, toivottavasti koko viikon! ja juu, kyllä meinaan tulla asuntomessuille, messupäivää odotellessa! ja kiitti 8)

  7. 25.6.2012 / 11:47

    Ääk, kuinka herkullisen näköinen kakku! :P Täällä mä kattelen vesikielellä. :D
    Mitä herkkua vaahtoa tuossa marjojen alla on? Tuo näyttää niin helpolta toteuttaa, et tuo vois olla viikonlopun herkutteluun täydellinen valinta :)

    • 25.6.2012 / 12:31

      hih :) vaahdotin ihan sellasen Flora Vispin tuohon, normi kuohukermakinhan käy :). pohjan ja kerman väliin murskasin mansikoita, se riitti kostuttamaan pohjan.

  8. 26.6.2012 / 06:21

    Ihanan muhkeat nuo selkänojien pehmusteet! Näin kesäiset kuvat piristää kyllä valtavasti tämän harmauden keskellä.

    • 26.6.2012 / 10:20

      ne on kyllä kivat! ihana että piristi, mukava kuulla :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.