Kumiveneilemässä

Juhannuspäivää vietettiin näissä merkeissä:

Tällaisina päivinä mielestäni lomafiilis on parhaimmillaan enkä malta odottaa, minä päivänä tällä viikolla päästäisiin kumiveneilemään! Tuolla kyllä rauhoittuu ja mieli lepää. Soutaessa oli niin hiljaista että! Vain linnunlaulua, tuulen tuiverrusta ja aaltojen liplatusta. Kesäisiä ääniä.
Kumivene on kyllä melkoisen pieni, ei ehkä kahdelle aikuiselle edes tarkoitettu :P. Hetken mielijohteesta ostettu muutama kesä sitten… Että kyllä siellä aika lailla kaverin varpaat omassa kainalossa -meiningillä saa istuskella, mutta se onkin osa hauskuutta! Ja ehkä myös se, kun saa siellä hiljaisuudessa kuunnella noita luonnon ääniä ja arvuutella, kuuluiko tuo ääni sittenkin tästä kumiveneestä, vuotaako tää jostain, tuleeko vesi sisälle ja kuinka pitkä tästä on uida rantaan ;D.

Juhannusajelut meillä sujui tänä vuonna hieman erilaisissa merkeissä: sain nimittäin yhteydenoton tuossa keväämmällä, jossa minulle tarjottiin mahdollisuutta laina-autoon. Innostuin ilman muuta ja niin saimme upouuden Ford Focus EcoBoost -auton lainaan lähes kahdeksi viikoksi. Meidän testaama auto on wagon-mallia, autoa saa toki neli- ja viisiovisenakin.

Mies- (ja miksei myös naispuolisten!) lukijoiden iloksi hieman tarkempaa tietoa:
Focuksen 1.0 EcoBoost-malliversiot tarjoavat luokkansa alhaisimmat polttoaineenkulutus- ja päästölukemat. EcoBoostissa on siis 1.0-litrainen moottori, mutta silti tehoa on tarjolla jopa 125 hevosvoimaa. 125-hevosvoimaisessa versiossa polttoaineenkulutus on 5.0l/100 km ja CO2 -päästöt ovat 109 g/km.
Erittäin mukavaa vaihtelua omalle autolleni!
Tykkään kovasti ajella tällä autolla, joka tuoksuu aivan uudelta :D. Autoa on tosi miellyttävä ajaa, ajomukavuus saakin minulta täydet pisteet. Usein farkkumallin autoissa tulee helposti laiva-fiilis, ainakin minulle, mutta ei tässä. Jotenkin tosi näppärä farmarimallin autoksi ja toki ajamishelppouteen vaikuttavat penkin ja ratin monipuoliset säätömahdollisuudetkin. Ja ihan pakko vielä mainita äänentoiston laadukkuus: hyvin soi kesälomabiisit 8)

Että jos tulemme vastaan niin saa moikata! 8)

Nyt mä lähden maalaushommiin ja muistelen tuota kivaa soutelupäivää, uutta sellaista odotellessa!

Aurinkoista päivää toivotellen,

Comments

 1. lindaa
  25.6.2012 / 11:10

  Wau mitkä ilmat! Meillä satoi lauantaina niin paljon vettä, ettei mitään rajaa!

  • 25.6.2012 / 11:22

   no voi harmi! toivottavasti teillä nyt sitten paistaa lauantainkin edestä :)

 2. 25.6.2012 / 11:49

  Hih, me kans viime juhannuksena kelluttiin samanlaisella kumiveneellä :D Aivan mahtava kapistus! Kyllä siinä lilluessa vaan mieli lepää, vaikka välillä saattaiskin jännittää, et pysyykö pinnalla :)

  • 25.6.2012 / 12:32

   on kyllä mahtava, pääsispä pian taas uudestaan! ja pieni jännitys tosiaan kuuluu asiaan :D

 3. Niina ja 4kisua
  25.6.2012 / 14:36

  Mistä tiesitkin että haaveilen omasta autosta ;D Ystävillä on huonosti autoja ja isänkin auto on 60 km päässä, niin eipä tässä kisujen kanssa paljoa autoja lainailla /matkusteta :D Kestolotto on vetämässä , just sen auton verran vaan tarvitsisin ;D Täytynee varmaan muistuttaa raha-automaattiyhdistystä että käsittelevät MUN lotto numeroita turhan hitaasti Hihhih ;D

  • 25.6.2012 / 20:43

   kato kyl mä tiiän ;). auto on kyllä kätevä, varsinkin lemmikkien kanssa. pitäisköhän sitä itekki repäistä ja laittaa tällä viikolla lotto vetämään, oli kuulemma joku aika muhkea potti :)

 4. 25.6.2012 / 15:27

  Mistä ihmeestä löytyy noin ihana paikka? Mua ahdistaa, kun en tämän viiden vuoden aikana ole vieläkään Kokkolasta löytänyt itselleni sopivaa kesä uimapaikkaa. Varsinkin nyt lapsen kanssa saisi ranta olla mahdollisimman rauhallinen…

  • 25.6.2012 / 20:44

   tiedätkö Laura Vaasantien/kasitien varressa olevia soramonttuja? sinne siis! tosin kyllä niilläkin porukkaa käy, mut juhannuksena oli melko rauhallista :)

 5. 25.6.2012 / 19:27

  Focus näyttää hyvältä vaikka onkin mopon moottorilla varustettu ;)
  Tuohon vielä touhu tonni äänentoistoon, toinen alustaan ja kolmas vanteisiin niin varmasti ihna mukava peli. Mukavaa lomaa teille ja muista postata kaiken kattava postaus tuosta autosta, kun testi päivät ovat takana ;)

  • 25.6.2012 / 20:49

   noh noh! eräältä mieshenkilöltä jo kuulin ajavani mopoautolla ;D. päättelin sit et oli vaan kateellinen ja kostoks jätin ottamatta koeajokyytiin :D.
   kyllä helposti kelpais tuo auto mulle, sedanina :). tykkään siis paljon tuosta, riittävän tehokas ja turbokin on mulle ihan riittävä :D.
   kiitos paljon lomatoivotuksista! jaa vai siellä ois kiinnostusta toiseenkin postaukseen samasta aiheesta :). katotaan jos saan miehen näkökulman asiaan vielä et jos juttua tulis sitten lisääkin!
   niin ja hei jos sulla on jotain erityisiä kysymyksiä mielessä autoon liittyen niin kerro ihmeessä! :)

 6. 25.6.2012 / 22:26

  Nauttikaahan autosta! Minusta se oli oikein näppärä ja ei kylläkään mikään ”mopoauto” tehokkuutensa ansiosta. Plussaa myös alhaisista päästöarvoista. :)

  • 25.6.2012 / 22:28

   juuri näin! ja mäki tykkään kovasti! mut jotku miehet on tollasia et ku on pieni moottori ni ei voi olla hyvä, pah! :D

 7. Johanna
  26.6.2012 / 20:32

  Ihanan kesäistä :0) Minkä merkkinen tuo radio on ja mistä hankittu? Olen etsinyt tuollaista pientä näppärää valkoista radiota mökille joka on kätevä ottaa mukaan ulos laiturille ;)

  • 26.6.2012 / 21:53

   :) tuollaisia radioita myy tällä hetkellä ainakin Clas Ohlson muistaakseni kympin hintaan! voi kytkeä pistorasiaan tai sit käyttää pattereita, toivottavasti saat omasi!

   • Johanna
    26.6.2012 / 22:35

    Kiitos tiedosta, pitää poiketa Clasulla pikimmiten ;)

     • Johanna
      4.7.2012 / 10:39

      Miehelle mainitsin tuosta radiosta ja tyrmäsitäysin, ei kuulemma mistäänkotosin… Joten kerro nyt rehellisesti löytyykö kanavatvai rätiseekö vain kuten mieheni totesi ;)

      • 4.7.2012 / 12:56

       kyllä meidän radio ainakin kanavat on löytänyt :)

 8. Päivi
  4.7.2012 / 17:31

  Mistä löytäis noin kivat sandaalit? Ja pakko kommentoida vielä sun kisuista, että ovat aikamoisia pakkauksia, mahtavia :)

  • 4.7.2012 / 18:27

   sandaalit oon ostanu Siciliasta viime syksynä :)
   heh, kiitos, on ne ihania ja kultaisia <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.