Sateinen loma-aamu

Nyt ne kesäsateet tuli sitten tännekin. Mun oli tarkoitus maalata tänään ulkosalla, mutta näin kävi, siis voi harmi ;). Tässä mietiskellessä uusiksi tämän päivän puuhasteluja, nautiskelin vaniljajätskiä mansikoiden ja vadelmien kera, nam! Sade ropisee kattoon, tunnelmallinen ääni. Sade ei tällä kertaa ropise ikkunoihin, onneksi, sillä ne on eilen pesty :D.

 Odottelen tässä miestä mökinpurkuhommista kotiin, että päästään järjestelemään mulle suurempi maalausalue autotalliin. Nyt siellä on kivasti edessä pari moottoripyörää ja minähän en niihin koske ku ne kaatuis ja sehän ois luonnollisesti maailmanloppu. Et parempi vaan pysyä sisällä kissan kans (toinen sellainen mököttää terassituolilla) ja syödä jätskiä.

Nyt seuraa herkimpiä järkyttävää kuvamateriaalia!

***

Koska on loma ja kaikkee ni tottahan toki mun murmeli saa jätskinjämät.

Iih, varovasti ettei osu viiksiin!


Bodaaja?

Psst. Sisustusbloggaajienkin kotona on sohvatyynyt aina noin kuten ylemmissä kuvissa eli käytännöllisesti kahdessa kasassa ;).

Kiitokseksi jäätelöstä sain kisun tähän ihan viereen, lämmittämään mun jalkoja <3.
Loma on loma, satoi tai paistoi!

Comments

 1. 26.6.2012 / 12:27

  Näin on, loma on lomaa satoi tai paistoi!:)

  • 26.6.2012 / 13:04

   kyllä! :))

 2. Rags
  26.6.2012 / 13:02

  Ihana. <3 Eihan mami voi syoda jaateloa antamatta pikku-muruselle maistiaisia. :-)
  Ja mitas se toinen siella terassilla mokottaa?? :-)

  • 26.6.2012 / 13:05

   ei tosiaan voi! tai ei ehkä niin kovasti mökötä, mut nukkuu ja näyttää mököttävältä :D harmittelee ku sataa!

 3. 26.6.2012 / 13:15

  Mites nuorempi neiti nyt, kun jäi ilman jätskiä, kun mököttää terassilla? Vai veitkö hälle oman annoksen? ;D Ihan kuin ois meidän neitiT tuossa nuolemassa jätsiä, miten voikin olla niin kovasti samaa näköä meidän neideissä!

  Olen muuten huomannut, että meillä on aina päinvastaiset säät. Lähes joka kerta, kun sä kirjoitat, että siellä sataa, on täällä kaunis auringonpaiste (niinkuin nytkin) ja toisin päin. Jännä, vaikkei mitään mahdotonta kilometrimäärääkään meidän väliin mahdu!

  Ja kyllä, harvemmin ne sisustustyynyt täälläkään on niin kuin kuvissa ;)

  • 26.6.2012 / 15:32

   ei hän tiedä mistä jäi paitsi eli en vieny terassille jätskiä :D. joskus herkuttelevat siis toisiltaan salaa, mut salaherkuttelukertoja on saman verran ;D.
   jaa niinkö! juhannuspäivänähän täällä oli upea ilma, kun taas siellä teilläpäin ei (tiedän ku mun vanhemmat oli silloin siellä).

 4. Anna
  26.6.2012 / 14:31

  Ice-cream looks great! Creates that right vacation mood ;) Can’t wait till i get to enjoy that, too (both, ice-cream, and vacation :))

  Unrelated question, but just noticed for the firs time, that your cat wears a collar. Is it on all the time? And is she ok with it? :) was thinking to get one for my girl, too, while she got a habit of running away lately :/

  • 26.6.2012 / 15:42

   that vanilla ice-cream, it’s so delicious especially with fresh strawberries!
   yes, both cats of mine wear a collar. it’s on all the time, because always the first day when I put it on (I change it regurarly like once a year), is the hardest one ;). after that first day they get used to it and don’t even notice they have it on.
   I would recommend to buy one for your cat as well :)

 5. Kaisa
  26.6.2012 / 14:42

  Voihan murmelit <3 Tietenkin niiden pitää saada jädeä myös loman kunniaksi :P

  • 26.6.2012 / 15:33

   no ilman muuta! <3
   :))

 6. Niina ja 4kisua
  26.6.2012 / 14:50

  Täällä mami osti eilen toffee-kinuski tuutteja (laktoosittomia tietty) ja voi sitä riemua kun huusin sohvalta (Luka kisulle) jätskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;) Eipä siinä sadasosa sekuntia kauempaa mennyt kun partsin kiipeilyteline heiluen ryntäsi mamin viereen ;D aijai kun oli namia ;) Muut kisut ei oikein kauheesti ymmärrä jätski herkun päälle.

  • 26.6.2012 / 15:34

   voi ihana Luka <3 ihan ääneen piti pikkasen nauraa :D. hän on suloinen herkuttelija!

 7. 27.6.2012 / 00:24

  Pitäähän sitä nyt herkut saada! Meidän murmeli ei ole oikein vielä päässyt jätskin makuun. On muutenkin vähän nirppa kaiken suhteen. Mut illalla pitää saada iskältä kinkku, sitä odotellessa tehdään kyllä kaikki temput! =)
  Mä syön jätskin jätskinä ja mansikat mansikoina, mun mielestä niitä ei saa sekoittaa. =) Tulikin muuten mieleen, että tän vuoden mansikat on vielä ostamatta ja maistamatta.. mitenkähän niin on päässy käymään??

  • 27.6.2012 / 09:49

   heh, meillä taas tää toinen kissa on niin jätskin perään, erityisesti vaniljajäden! mä tykkään just noita kahta sekoittaa :D. tosin tykkään mansikoista suuresti kyllä yksinäänkin. no mä oon sit popsinu mansikoita sunki edestä :P

 8. -Tintti
  27.6.2012 / 12:45

  Ei järkyttäny, ihastutti! Taisit joskus mainita, että noutohampparitkin maistuu teidän pikkuisille.. Mä sain viime kerralla kissani kiinni pöllimästä mun ranskalaisia! Jonku juustohampparin vielä oisin käsittänyt :D Tosin maistuu sille kaikki sipsitkin.. ja jätski :) Rauhallista kesälomaa, kisutkin varmaan tykkää kun oot kotosalla!

  • 27.6.2012 / 15:33

   kiva! mä oon kyllä ite sitä mieltä et ei siinä mitään jos kissa nuolee astioita, vaan enemmänkin siinä ku ton astian laittaa astianpesukoneeseen ni mitä kaikkea aineenjämiä niihin ”puhtaisiin” astioihin jääkään ja me syödään niistä… :/
   heh, meillä kans nuorempi on joskus vetäny ranskiksen :P. ja sipsipussiin on sukellettu usemmin kuin kerran… :D. kiitos lomatoivotuksista! <3

 9. 27.6.2012 / 13:00

  Ihanaa lomaa. :) Tuli taas niin ihana mieli, kun katseli teidän karvakamua herkuttelemassa. ;) Ihana…

  • 27.6.2012 / 15:29

   kiitos! olipa mukava että ilostutti :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.