Hästens-riippukeinun voittaja!

Jouduin arpomaan uuden voittajan, koska en määräaikaan mennessä kuullut ensimmäisestä arpomastani voittajasta mitään, vaikka hänelle sähköpostiakin laitoin. Tätä asiaa ei voi mahdottoman pitkään venyttää, vaan voittajan yhteystiedot tulee saada eteenpäin, joten ei muuta kuin arvontakone laulamaan!
Voittajaksi suoriutui tällä kertaa kommentin nro 101 jättänyt Sanski:

Sanski on 11.6.2012 at 15:42 said:
Lapsuuteni kesämuistoihin liittyy olennaisesti riippukeinut. Keinuja oli kotona, mummolassa ja kesämökillä. Niissä nukuttiin serkkujen kanssa vuorotellen päiväunia ja vähän isompana niissä hulluteltiin, huilattiin, ihailtiin taivasta ja suunniteltiin tulevaa. Vuosien saatossa lapsuudenkodin pihasta ovat riippukeinupuut hävinneet, mummolaa ei enää ole, ja mökkikin on jäänyt satojen kilometrien päähän. Olisi ihanaa luoda uusia kesämuistoja omassa riippukeinussa ja maalata omaa tulevaisuutta taivaanrantaan.

Tämän nimimerkin takaa löytyi muuten myös blogi Onni on oma koira, jossa kävin ihastelemassa aivan tosi suloista koiraa! <3 Että kaikki eläinrakkaat, wink wink :)
Voittajalle on lähetetty sähköpostia. Toivottavasti nyt tällä kertaa tavoitan hänet mahdollisimman pian ettei enää kolmatta kertaa tarvitsisi arpoa.

Comments

 1. 26.6.2012 / 10:57

  Onnea uudelle voittajalle. :) Voee kun tämmöinen mahtuisi omalle pihalle.

  • 26.6.2012 / 12:30

   toivotaan et uusi voittaja on kuulolla! :)

 2. 26.6.2012 / 20:40

  Hei! Uusi voittaja on kuulolla! Lähetin jo yhteystietoni blogin ylläpitäjälle :) Nyt vaan pitää toivoa, ettei koiramme valtaa uutta riippukeinua :D

  • 26.6.2012 / 20:57

   kiva juttu! ja mukavia kesäpäiviä uudessa riippukeinussa :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.