Kotona taas!

Oltiin pienellä lomalla tuolla Turku-Pori suunnalla, tänään iltapäivällä kotiuduimme. Olipas mukava irtiotto näistä kuvioista, mieskin tuumasi että parin-kolmen päivän reissu tuntui viikon mittaiselta, heh! Oli kyllä niin ihana tulla kotiin ja varsinkin kotiin, jossa kisumisut jo meitä odotti (kisut sai kyydin hoitopaikasta kotiin jo aiemmin). Entiseen tapaani teen hieman pidemmän postauksen tuosta lomastamme, kunhan vain ehdin. Mieleen alkaa jo hiljalleen hiipiä maanantainen töihinpaluu… Mutta toisaalta näillä keleillä on (ehkä) sama ollakin töissä ja onpahan lomaa sitten vielä myöhemminkin!

Tällä reissulla tuli taas vastaan näitä bloggaamisen parhaita puolia: tapasin nimittäin matkalla blogini pitkäaikaisen lukijan I:n. Terkkuja sinne etelämpään teille, oli niin mukava ilta, juttua ois riittäny siis ainakin aamuun asti! :D Toivottavasti pian taas tapaamme! :)
I kirjoittaa muuten omaakin blogia nimeltä Life & Decoration, joten sinne vain kurkkimaan!

Oli kovin syksyinen keli vastassa kun kotiin palasimme, tuulista ja vesisadetta… Tällaisella kelillä on kuitenkin niin ihanan tunnelmallista saunoa, kun pitkästä aikaa kylpyhuoneessa on tarpeellista käyttää kattospottejakin!
Nyt loppuilta olkkarin sohvalla, ehkä jotain elokuvaa… Mun jalka vanhemman kisuneidin tyynynä, joku on kaivannut mamia <3.

Comments

 1. Marika
  30.6.2012 / 22:38

  Mukava kuulla että oli kiva reissu ja kivaa että tapasit lukijan :)

  Täällä on myös aika syksyistä, tosi kylmä ja tuulee eikä siis pääse kalaan :( Mutta vaan juuri tällä hetkellä on satanut tällä viikolla vaikka sääennustus lupasi sadetta joka päivälle.

  Kisuilla ja mamilla on varmasti ollut kova ikävä, tiedän sen kokemuksesta. Täällä ollaan äiskä ja iskä kisuille ;) Joistakin se on varmaan typerää ja lässytystä mutta kisut kuuluvat perheeseen.

  • 1.7.2012 / 11:58

   täällä näytti aamusella paremmalta ilma, nyt taas sennäköistä et hetkenä minä hyvänsä saattaa tulla vettä! mutta on tässä sisälläkin kaikkea hommaa, pyykkäämistä yms… ei todellakaan ole typerää eikä lässytystä, se on selvä et kisut on perheenjäseniä, aivan kuin muutkin lemmikit :))

 2. 1.7.2012 / 02:09

  Kiitos terkuista <3 Oli tositosi kiva vihdoin tavata! En ole pitkään aikaan nauranut niin paljon, kuin sen illan aikana :) Juttua olis tosiaan riittänyt vaikka kuinka paljon, toivottavasti pian nähdään taas!

  Terkkuja sinne paljon!

  • 1.7.2012 / 11:59

   niin oli! heti juttu luisti aivan ku oltais tunnettu jo kauan :)) ja niinhän me tavallaan ollaankin! sinne kans terkkuja ja raksailoa! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.