Tunnelmia Turusta

Turussa oli kivat ilmat koko sen ajan, minkä siellä vietimme. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Aiemmin kyselin blogini facebook-seuraajilta majoitusvinkkejä Turkuun ja päädyimme osittan niiden pohjalta varaamaan huoneen Sokos Hotel Hamburger Börsistä. Hotellin sijainti on loistava: keskustassa torin laidalla. Sisäänkirjautuessamme toivoin huonetta mahdollisimman kivalla näköalalla ja sen hetken odoteltuamme saimmekin. Huone sijaitsi ylimmässä eli seitsemännessä kerroksessa ja ikkunanäkymä oli torillepäin. Osa huoneista sijaitsi vanhemmalla puolella. Huomasimme kun kävelimme erittäin pitkää käytävää huoneeseemme, että matkan varrella uusi puoli vaihtui vanhempaan, aika kulahtaneeseen puoleen ja meidän huone sijaitsi siellä kulahtaneella puolella :D.
Että kovin silmiähiveleviä kuvia huoneesta ei valitettavasti saanut… Sinänsä meille huoneella ei ole niin kamalasti merkitystä, ulkomailla on joskus yövytty aika ”erikoisissakin” paikoissa, mutta ehkä hiukan harmitti kun pulitat huoneesta melkoisen summan ja sitten näky on tämä:

Onneks mulla oli oma tyyny mukana ettei tullu enää sitä pääkipua kaupan päälle! :D
Huoneeseen saavuttuamme huomasin, että hoitopaikasta (vanhemmiltani) oli tullut kuvaviesti toisesta murmelista :)

Onneksi kiva näkymä pelasti osan huoneen ankeudesta :))

Illalla kävimme kivalla porukalla syömässä ja sen jälkeen suuntasimme vielä läheiseen ravintolaan jatkamaan iltaa.
Laitoimme miehen kanssa merkille, miten useassa paikassa toivoteltiin kivaa päivänjatkoa/illanjatkoa, jopa kaupan kassalla! Mieleenpainuvaa palvelua siis :)

Oli kiva käydä Turussa, vaikka vain näin pikaisestikin. Turku on jäänyt mulle kovin vieraaksi, siellä on tullut käytyä lähinnä lapsuudessa tai muuten vain ohikulkiessa matkalla Tukholmaan… Mutta nyt kun kuulen puhuttavan Turusta, on mulla jo hieman parempi mielikuva kaupungista :).
Seuraavalla kerralla Turussa taidamme skipata Sokos Hotel -ketjun ja vaihtaa Scandiciin, jossa yövyimme Porissa (kuvia tulossa myöhemmin) ja muuten viime kesänä Kuopiossakin! Etenkin tämän Porin vierailun aikana musta kuoriutui esiin todellinen Scandic-fani, heh!

Comments

 1. Tove
  1.7.2012 / 14:18

  Suosittelen vastedes Radisson Blu Marina Palace -hotellia. Se ei ole ihan keskustan ytimessä mutta kauniilla paikalla Aurajoen rannalla. Kiva, että viihdyitte Turussa, tervetuloa vastakin.
  P.S. Ihailen kaunista kotianne ja rakastan suloisia kissaneitejänne. Blogisi tuo hyvää mieltä.

  • 1.7.2012 / 16:40

   joo sitä mulle suositeltiin aiemminkin, mut jostain syystä sit päädyttiin tohon Sokokseen… Nähtiinkin tuo Radisson siinä joen varressa, upealla paikalla on! Vaasan hotelleista Radisson on mun ehdoton lemppari, joten varmasti tykkäisin siitä Turussakin :)
   kiitos ihanasta palautteesta, lämmittää kovasti mieltä! <3. kiitos, että kerroit :)

 2. Heidi
  1.7.2012 / 19:47

  Kiva, että Porin vierailu sujui hyvin! ;) Ensi kerralla ilmotat mulle, kun ootte tulossa tänne päin niin varaan teille huoneen! ;)

  -heidi

  • 1.7.2012 / 20:41

   no ilman muuta ilmotan! oisin nytki ilmottanu, mut en yhtään muistanu et asut siellä ja olin jo maksanu huoneen siinä vaiheessa… hyvää lomaa! :))

 3. Heini
  3.7.2012 / 20:45

  Ehdottomasti Scandicit parempia kuin Sokokset!! Just Tampereelta etsin hotellia ja Scandiciin taidan luottaa. Jotenkin vaan siistimpiä ja mukavampia ovat.. Työn puolesta paljon sokoshotelleissa asuneena en oikein niiden puolesta voi puhua…

  Turussa oli muuten ainakin joskus sellainen pieni Park-hotelli. Se oli aika erilainen kuin nuo perusketjut =) Helsingistä puolestaan pakko suositella Hotelli Fabiania, ihana <3

  • 3.7.2012 / 21:05

   Tampereen Scandic on ihan huippu, moderni ja uusi! mulla on Cumulus Koskikadulla varaus, mietin et pitäiskö sitteki vaihtaa Scandiciin :P. tuosta Park-hotellista kuulinkin, tosi erilainen kuin muut :). pitääpä painaa tuo Fabian mieleen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.