Piipahdus Porissa

 Turusta lähdimme jatkamaan matkaa pohjoisempaan, lähemmäs kotia. Sopiva yhden yön pysähdyspaikka osui Poriin, joka oli sekä minulle että miehelle ennestään melko tuntematon, joten oli kiva tutustua tähänkin kaupunkiin. Yövyimme Scandic Porissa, jota voin lämpimästi suositella! Varasimme hotellista superior-luokan huoneen, jotka on kaikki uusittu viime vuonna ja sen kyllä huomasi! Ihanan modernihko ja raikas look huoneessa:

 Pientä tutustumista Porin keskustaan, lähinnä kävelykadun ympäristöön, jonka jälkeen hotellin saunaosaston hyödyntämistä! Tosi mukavannäköinen oli saunaosastokin hotellin ylimmässä kerroksessa, höyrysaunoineen kaikkineen. Saunomisten jälkeen kyselin facebook-seuraajiltani vinkkejä Porin ruokaravintoloista, kiitos teille jotka vinkkejä jaoitte! Tykästyimme kuitenkin lopulta eniten (taisi olla pitkällä päivälläkin osuutta asiaan…) hotellin omaan Olivo-ruokaravintolaan, jossa nautimme herkullisen illallisen aina banana split -jälkkäriin asti (jonka kyllä jaoimme, niin täynnä olimme)!
Alkuruuaksi tapaksia, mm. grillattua halloumijuustoa paholaisen hillon kera & paistettua kanaa feta-tomaattisalsalla. Mies nautti pääruuaksi Gourmet burgerin, minä puolestani grillattua lehtipihviä kermaisella pippurikastikkeella (kasvikset oli pihvin alla), lisukkeina valkosipulikermaperunat (ihmiselle, joka ei niin valkosipulista pidä :D). Tulipahan kokeiltua!

Perjantai-ilta kun oli, huvitti käydä katsastamassa Porin iltaelämää. Sopivasti illallisen aikana oli hotellin eteen ilmaantunut hotellin fillarit, joilla mahat täynnä jaksoimme juuri ja juuri polkaista kävelykadun suuntaan ;)

 Ei muuta kuin Roseau pyörän sarveen ja menoksi!

 Ollaan nyt parisen kertaa yövytty Scandic-ketjulla ja varmasti näin tullaan tekemään jatkossakin aina mahdollisuuksien mukaan! Hotellit on oikein mukavia, huoneet siistejä ja ne mulle tärkeät tyynyt ainakin näissä uusituissa hotelleissa/huoneissa hyvät, henkilökunta tosi ystävällistä & palvelualtista ja hotelliaamiainen erittäin onnistunut! Olkoonkin Sokos Hotel -ketju Suomen suurin hotelliketju, mutta heidän hotelleissaan tulee vähän liian usein pettymyksiä vastaan (riippuu toki vähän hotellista). Turussa huoneen lisäksi petyimme hotellin aamiaiseen, todella suppea, kun taas Scandic-hotelleissa ei ole koskaan täytynyt pettyä aamiaiseen! Ihanan monipuolisesta aamiaisesta saimme nauttia Porissakin: oli monipuolinen leipävalikoima lisukkeineen, oli jogurttia erilaisin pähkinöin ja siemenin, oli hedelmiä (mikä mielestäni tulisi olla itsestäänselvyys) ja mikä minulle on usein monipuolisen aamiaisen merkki: oli vesimelonia ja porkkanoita (jopa minilättyjä hillon ja kermavaahdon kera), nam!

Sellainen reissu viime viikolla, uskomatonta että siitä on vasta viikko aikaa! Onpas ollut pitkältä tuntuva viikko :O.
Nyt vapaapäivä aluillaan ja saan valita nauttisinko auringosta vai menisinkö autotalliin maalaamaan, ääh… No nauttikaa te ainakin auringosta! :)

Comments

 1. Malva
  6.7.2012 / 12:39

  Voi että, kun en huomannut, että pyöritte meidän kulmilla! Olisin ehdottomasti vienyt Sinut Sisustus Saganiin Friitalan vanhalle nahkatehtaalle;)

  • 6.7.2012 / 12:50

   oi, tuo olikin ihan uusi tuttavuus, googletin. tuolla oiski ollu tosi mukava käydä! mut ens kerralla sitten :)

   • Malva
    6.7.2012 / 12:51

    Sovittu;)

 2. Niina ja 4 kisua
  6.7.2012 / 15:07

  Voi että .taitaapa mun vko:n lopun herkku olla banana split ;D Onneksi juuri nyt maha niiiiiiiiiiin täynnä ruokaa et jälkkäriä ei voi ajatellakkaan ;D Ja kisutkin saa samalla kermistä ;)

  • 6.7.2012 / 20:52

   se on kyllä herkkua! :P kisuja pitää aina ajatella!

 3. 18.12.2012 / 17:27

  Eksyin tänne blogiin kun lueskelin Porin hotelleista. Mukavan näköinen hotellihuone ja ihanat ruoat !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.