Kermavaahdolla ja mansikkahillolla

 Tämäkin yhdistelmä menettelee, mutta parasta lätyt on tuoreilla mansikoilla ja kermavaahdolla, nammms! Näitä kuvia ottaessa ei vielä ollut tuoreita mansikoita saatavilla, joten mentiin hilloversiolla :). Tuolloin taisi olla joku toukokuinen ilta, koko kesä edessä ja siihen liittyvät suunnitelmat vasta muhimassa.
Mielestäni lätyt sopivat erityisesti sateiseen iltaan! Ihana istua sisällä ja tunnelmoida sateen ropinaa kuunnellen…

Nautitaan kesästä ja valoisasta vuodenajasta, ei masennuta muutamista vesipisaroista ;). Sateen jälkeen paistaa aina aurinko!

 Miehestä on muuten hyvää vauhtia kuoriutumassa kunnon sisustaja! Olenkin kerran maininnut, miten hän sänkyä petaessaan oikein yliasettelee sängyn päälle tulevat tyynyt (jos olen näkemässä)… No tässä yks päivä ku oltiin syöty, minä tiskasin ja hän pyyhki ruokapöydän. Kysyi siinä samalla sitten noista sinisistä Ikean tableteista et pitääkö niiden raidat olla johonkin päin suhteessa kuuhun ;D.
Näin se siis tarttuu, hitaasti mutta varmasti; sisustusinnokkuus ;). Sillä siitähän ei ole kyse, että
 mä olisin muka jotenkin tarkka tai jotain!
Eihän, kaverit?

Blogini facebook-sivulla tästä jo mainitsinkin, mutta pakko vielä täälläkin laittaa jakoon! Eli käykäähän tykkäämässä facebookissa kissanhoito.org -sivusta: jokaisesta tykkäyksestä lahjoittavat 0,10 € HESY:lle! Lisätietoa saatavilla täällä. Ja tätä tietoa saa mielellään jakaa ja joka paikassa :)

Comments

 1. 13.7.2012 / 09:24

  Niin herkullisen näköistä!!!
  Mitenkähän mä saisin mieheni tartutettua? ;)

  • 13.7.2012 / 10:17

   heh! puhut vaan kato aktiivisesti aiheesta ;)
   eilen oli taas niin hauska ku oltiin Tampereella menossa yhteen ravintolaan syömään eikä mies ihan tarkkaan muistanu oikeaa katua. sit yhdessä kohtaa: joo se on tuolla, muistan sen tuosta sisustusliikkeestä ;DD

 2. SariW
  13.7.2012 / 14:52

  Minun miehenikin on nykyään innostunut sisustamisesta tai en tiedä onko innostunut, mutta kiinnostunut on. Tykkää esim. Kartellista ja Harri Koskisen Block-lampusta, joistain Eero Aarnion jutuista, Boknäsista jne. Osaa siis arvostaa kaunista kotia ja sen esineitä/huonekaluja ja valaisimia. Tosi kiva! Ei olisi kivaa sisustaa jos miehelle olisi kaikki-ihan-sama.

  • 13.7.2012 / 23:00

   mun mies ei oo innostunut eikä juurikaan kiinnostunutkaan, mut tuolla tavalla se mun kiinnostus sisustamiseen vain vaikuttaa häneenkin ;D (vaikka ei hän sitä ikinä myöntäisikään ;)). mut toki hänelläkin mielipiteitä joihinkin sisustushankintoihini on.

 3. Niina ja 4kisua
  13.7.2012 / 16:57

  Nyt tuli HiiRRWEEE mieliteko lättyihin ja varsinkin mun isän fantastisiin lättyihin, mä niin rakastan lättyjä ;) Ja kermavaahtoa tehnyt mieli jo monta päivää, mutta maha on erimieltä ;D Täällä on tehty pieniä sisustus juttuja. Ostettu uusi päiväpeitto (jota kisut testasivat HETI) ja laitoin pieniä somistus esineitä esille kaapin perukoilta (tuikkuja ja pieniä tauluja) ja muutama sisutustarrakin on seinällä;) Aurinkokin näyttäytyy joten vaikka onkin pe 13pv niin tämä on hyvä päivä ;)

  • 13.7.2012 / 23:03

   oi, sisustusjutut kuulostaa hyviltä :)). pieni sisustaminen piristää aina! heh, mun miehellä on synttärit tänään, hän on myös syntynyt pe 13. päivä ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.