Kätkö

 Mikä ihana ylläri löytyikään keittiön kaapin kätköistä, Pandan valkoista suklaata ♥. Jouluna suklaat tuli jo niin korvista ulos, että ne täytyi piilottaa kaappiin :D. Nyt niitä voi taas syödä!
Etenkin tuoreiden mansikoiden kera suorastaan taivaallinen makuelämys! Tulipa muuten näistä joulusuklaista mieleen, miten ihanaa on, että jouluun on enää alle puoli vuotta aikaa ♥

Mutta nautitaan nyt toki vielä kesästä, sen jälkeen syystunnelmoidaan ja syys-lokakuussa alkaakin sitten katseet suuntautua jouluun :)

 Tästä Pandan aarrearkusta löytyi hasselpähkinän, vanilja-nougatin ja suklaatryffelin makuisia suklaita.

Elämä on kuin suklaarasia; koskaan ei tiedä mitä saa.
– Forrest Gump –

Comments

 1. 16.7.2012 / 00:39


  Tuoreet mansikat

  Joskus kersana saatiin joululahjaksi kymmeniä laatikoita suklaata ja mua alkoi harmittaa, kun äiti heitti ne pois. Nykyään taas en ees kaipaa jouluna suklaata ja jotenkin suklaat tuntuu lahjana tosi tylsältä. Sain mieheltä viime jouluna suklaata lahjaksi ja loukkaannuin xD. En ois ees tarvinnut lahjaksi mitään, mutta jotenkin se suklaan saaminen tuntu tosi pahalta. Se vois tietenkin olla kiva jos sais jotain erikoista suklaata lahjaksi :).

  • 16.7.2012 / 11:44

   tuoreet mansikat on kyllä parasta kesässä! <3
   höh, miten voi olla tuollainen mielipide suklaasta :D

 2. 18.7.2012 / 11:57

  Kyllä mä suklaasta tykkään, mutta jotenkin useat suklaat on ihan liian makeita mun makuun nykyään. Ja mistää uutuuksista en yleensä tykkää kovinkaan paljoa. Ja jotenkin sitä ei vaan tykkää saada joululahjaksi suklaata, varsinkaan niitä perinteisiä. Mieluummin sitten ostaa itse vähän suklaata jouluksi. Meillä on S-pankin/s-marketin kortti jolla saa aina joka joulu karkkia lahjaksi paketin, toisinaan suklaata ja joskus muistaakseni ollaan saatu lakuja, juurikin Pandaa :D. Joskus on ollut ihan hyviäkin karkkeja, viimeksi taisi olla ihan Pandan peruslaatikko.

  • 18.7.2012 / 12:14

   niin no on se kyllä toisaalta noinkin! ja itsehän sitä muutenkin parhaiten tietää, mistä suklaista pitää :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.