Valmistautumista synttärijuhliin

Iloista lauantaita! 
Istahdin hetkeksi koneelle tässä samalla kun lakkailen kynsiä tai oikeastaan odotan lakan kuivumista. Meillä on tänään ohjelmassa kahdet yhdistetyt nelikymppiset grillibileiden muodossa; juhlitaan miehen veljeä ja hänen vaimoa. Taidanpa ottaa kameran mukaan, että saan tallennettua kivoja kesäjuhlakuvia. Toivotaan nyt, että sää pysyisi suht poutaisena niin voisi nautiskella myös taivasalla!

Nappasin tässä samalla muutaman kuvan tämän kesän yksistä ehdottomista lempparikengistäni: Clarksin korkkareista. Löysin nämä sattumalta joskus toukokuun alkupuolella Elloksen alennusmyynnistä, mikä onnenpäivä! :D
Hintaa kengille jäi vähän reilut 50 euroa, normihintaa en muista.

Aika ahkerasti tullut käytettyä ja nämä herkut ilahduttaa kyllä päivittäin eteisessä lepäillessäänkin. Päälle vaikka jotain mustavalkoista tai kokovalkoista, ehkä ripauksilla beigeä, ja kynsiin korallinpunaista. Juhlat voi alkaa! <3

Pari viikkoa sitten Turussa ollessamme etsiskelin täydellistä korallinpunaista ja sen löysin Yves Saint Laurentin valikoimista, oi mikä kesäherkku! <3

Nyt meikit esiin ja valmistautumaan! Mukavaa heinäkuista viikonloppua teille! :)

Comments

  • 14.7.2012 / 13:10

   kiitos paljon :))

 1. Niina ja 4kisua
  14.7.2012 / 12:40

  Ihania juhlia teille :) Eilen tämä tyttö juhli täällä ystävän kanssa ja uudet kengät jalassa…huoh…. vaikka kuinka suojasin pikkuvarpaat, niin tietää kävelleensä ;D Mutta mitä sitä naiset ei kestäisi kauneuden takia hehheh :)

  • 14.7.2012 / 13:11

   kiitos Niina! mä suosin yleensä mahd. mukavia kenkiä (eli ei korkeita korkoja :D), näissä on just sopiva korko :)

 2. Äippä
  14.7.2012 / 14:32

  Oot kyllä tyylikäs lady, kun noihin kaikkiin pukeudut :)

  • 14.7.2012 / 19:53

   voi kiitti! päälle päätyi mustavalkoista ja noi kengät, kynsiin korallinpunaista :)

 3. tiina
  14.7.2012 / 15:41

  Voi miten kauniit kengät. Välillä iskee ihan kamala harmitus kun en itse voi enää korkokenkiä käyttää. Pitkäksi venyneen selkäleikkauksen takia toisessa jalassa ei ole sitä vertaa kontrollia, että korkokenkää voisi käyttää.
  Ne kuitenkin näyttävät jalassa niin kauniilta.
  Joskus käyn kenkäkaupoissa ihan vain huvikseni edes kokeilemassa kauniita kenkiä mutta sinne hyllyyn ne on jätettävä.
  Onneksi minulla on sentään pituutta 176cm, niin matalatkin kengät on ihan ok.

  Aurinkoisia juhlia.

  • 14.7.2012 / 19:58

   kiitos kovasti Tiina! voin vain kuvitella tuon harmituksen, mutta olen kyllä myös sitä mieltä että terveys aivan ehdottomasti ennen kaikkea muuta! on paaaaaaaljon kenkiä, jotka on tosi kauniita, vaikka niissä ei korkoa olekaan :). ja sulla on selvästi etua myös tuosta pituudestasi, mä oon ihan pätkä: 163 cm :P. joten voit varmasti käyttää niitä kauniita tasapohjaisiakin kenkiä jäämättä muiden jalkoihin ;). ihanaa kesää! <3

 4. Marika
  14.7.2012 / 23:58

  Todella kauniit kengät ja ihan sinuntyyliset :) Teillä on varmasti ollut kiva ilta. Juhlat on kivoja kun saa oikein kunnolla pynttäytyä ja pukeutua juhlavasti.

  • 15.7.2012 / 18:28

   kiitos Marika! <3 oli kivat juhlat ja ilta muutenkin, tänään ehkä hiukan väsyä ;))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.