Toinen kaunis messutalo

Tämän asuntomessutalon esittelen vielä tähän väliin, huomenna siirrymme vaihtelun vuoksi muihin aiheisiin. Mutta ei hätää te messuista kiinnostuneet!: messupostauksia on tulossa aina silloin tällöin, niin kauan kuin juttua riittää ;). Ja ne, jotka haluaa nämä messupostaukset skipata, niin tiedoksi, että huomenna kurkataan miten meidän saunaterassilla ollaan edistytty! Ja muutenkin pientä väliaikaraporttia oman kodin hommista luvassa :).

Jotenkin uskaltaisin veikata, että tämä messukohde nro 26 eli Lammi-Kivitalojen Villa Ilo oli monien mielestä se messujen upein talo eikä ihme.

Omaksi lemppariksi se ei kuitenkaan jostain syystä yltänyt, vaikka upea talo onkin. Ehkä ajattelen asioita sitten liian (?) realistisesti, kun ajattelen niitä käytännön kautta… Tässä kohteessa neliöitä on 237. Hassua sinänsä, sillä ei tässä talossa nyt niin paljon enempää ole neliöitä kuin eilen esittelemässäni Forte-Kivitalojen Casa Fortessakaan, mutta silti tämä talo tuntui huomattavasti suuremmalta. Ehkä se aiheutti osaltaan sen, että kohde jätti hiukan kylmäksi. Sisustuksessa oli käytetty myös paljon ruskeaa eri sävyissään ja se ei oikein iske täällä päässä :).

Portaiden sijoittelu oli kiva; ei niin perinteinen. Portaat erottaa ruokailutilan ja olohuoneen toisistaan. Kivan ilmavat lasikaiteidensa ansiosta.

Tämä kohde oli mun ennakkosuosikki, jos muistatte! Lehden sivuilla näytti niin upealta, sellaiselta ”pakko nähdä” -kohteelta… Mutta näin sitä paikan päällä käydessään oivaltaa omasta maustaan yhtä ja toista, erittäin hyödyllisiä nämä messuilut siis!
Yleensä, kun käytetään sisustuksessa noinkin paljon lasia, tulee hieman kolkko ja kylmä fiilis, mutta mielestäni täällä nimenomaan noilla lämpimillä ruskean sävyillä oli saatu sitä kodikkuutta ja lämpöä sisustukseen mukaan.

Keittiön ja olohuoneen taustaseinät oli maalattu samalla sävyllä:

Ruokailuryhmän tuoleihin (Masku) ihastuin ehkä eniten, aika upeat! Muistuttavat muuten hiukan Kartellin Lizz-tuoleja.

Vanhempien makuuhuoneessa jatkui samat ruskean sävyt:

Ruokaryhmän tuolien lisäksi mun lemppariksi tässä kohteessa ylsi tämä ihana tytön huone Hello Kitty -maalauksineen :))

Kylpyhuoneosastolla ei enää nähty ruskean sävyjä vaan upeaa mustavalkoisuutta, etenkin wc sävyineen oli mun mieleen!

 Sellainen kohde!
Mitäs blogini asuntomessuraati tuumaa tästä?

Comments

 1. miibsi
  17.7.2012 / 11:59

  Kylppäri ja sauna olivat kyllä hienoja! Muttah, miten mulla tuli tuosta alakerrasta, ihan joku aulatila mieleen… ei koti ollenkaan. Varmaan johtuu lasin runsaasta käytöstä, portaissa se on kyllä tyylikäs, mutta vie sellaista kodintuntua pois ja tuo enemmän julkisen tilan tuntua. Täytyy kyllä tehdä Maskuun taas hipistelyreissu, en tajua mistä ne aina hokaaki hommata hienoimmat kalusteet! :D Kaikenkaikkiaan mielenkiintoinen talo!

  • 17.7.2012 / 14:32

   mielenkiintoinen talo tosiaankin, oli mukava käydä! kylppäristä pääsi aivan ihanalle parvekkeelle, jossa oli ulkoporeamme ja pienet suihkulähteet :)). en vain saanut niistä hyvää kuvaa.

 2. Jenna
  17.7.2012 / 12:24

  Itse pääsen vasta ensi kuussa käymään tuolla messuilla, mutta tämä on kyllä juurikin se kohde, jota olen kovasti odottanut. Mutta olen kyllä samaa mieltä kanssasi, hieman liian ”kolkko” talo mielestäni. Upeahan se on, mutta jotenkin kaipaan itse hieman enemmän lämpöä ja semmoista kodin tuntua :) Mutta tuo tytön huone on todella suloinen, jos itse joskus saan lapsia niin tuo on kyllä ehdottomasti varteenotettava vaihtoehto tytön huoneeksi, ainakin tuo Hello Kitty! ;D

  • 17.7.2012 / 14:33

   mäki ihastuin niin paljon tuohon tytön huoneeseen, aivan valloittava! :))
   mukavaa messuvierailua sinulle :)

 3. 17.7.2012 / 12:26

  Täällä nyt heti yksi utelias.. Onko tämä siis sen Jenni Aholan talo, joka on ollut joskus Tampereella GoGossa aerobic-ohjaajana?

  Oikein kauniin oloinen talo ja tyylikäs sisustus. Omaan makuuni kyllä aivan liian pelkistetty ja steriili… Pienen tytön huone tosin on aivan ihastuttava!

  • 17.7.2012 / 14:34

   apua, en tiedä onko kyseessä sama ihminen :O. hän oli talossa paikan päällä kun siellä vierailimme :)
   pienen tytön huone kyllä hurmaa!

  • Nimetön
   17.7.2012 / 20:54

   On se se sama :)

 4. katatsu
  17.7.2012 / 13:00

  Kääk, meidän taloudessa ei kyllä tuollaiset lasijutut olis hyvä. Kuten sanoit, niin käytännölliseltä puolelta tosi huono; kokoajan sais pyyhkiä sormenjälkiä!!

  • 17.7.2012 / 14:35

   joo mulle kans riittää saunan lasiseinä ja -ovi ;)

 5. U
  17.7.2012 / 21:43

  Tämä kohde oli mielestäni todella kaunis! Pidin lähes kaikesta; oikeastaan ainoastaan yläkerran kapea WC ruskeine sävyineen sekä alakerran ruskeat sohvatyynyt ja bonsaipuu eivät oikein miellyttäneet. Silti tästä talosta jäi hieman ristiriitainen fiilis juurikin siitä syystä että tämä oli ns. ökytalo. Tosin näilläkin messuilla oppi jälleen että rahalla ei saa tyyliä :) Esim. yksi Kastelli-taloista (joista en yleensä pidä) maksoi alle 300 000e ja oli mielestäni yksi kauneimmista. Sisustus tekee niin paljon!

  By the way, kiitos näistä kauniista kuvista! Omani eivät oikein onnistuneet yhtä hyvin ;)

  • 17.7.2012 / 23:39

   todellakin: sisustus tekee paljon! ja eipä kestä, mukava kuulla että kuvista oli iloa :)

 6. 17.7.2012 / 21:46

  Tuossa talossa tuo sauna on tosi kiva! Jos vielä seuraavan talon pykäämme niin tuo valkoinen seinäkaakeli saunassa yhdistettynä tummaksi käsitellyllä paneelilla on kyllä kiva ja tyylikäs kokonaisuus, jota voisi harkita. Nykyiseenkin taloon tuo saunan kaakeloiminen oli omassa mielessäni yksi vaihtoehto, mutta mies tyrmäsi sen valitettavasti jo alkumetreillä.. Mutta noille lasituksille ehdoton EI kun kakaroita pyörii jokapaikassa! :D

  • 17.7.2012 / 23:41

   tuontapaisen saunan näin kerran aiemminkin asuntomessuilla, olikohan ne Valkeakosken messut… mutta tosiaan ihan samat materiaalit oli siinäkin saunassa, kivannäköinen ja hieman erilainen!

 7. 17.7.2012 / 22:57

  Ja minä tykkäsin aikas paljon….kai se tämä meikäläisen sisustusmaku vaan pelkistyy ja pelkistyy…mihinkähän asti sitä voikin mennä valkoisen, teräksen ja lasin ihannoinnissa:) Itse olen luopunut ruskeasta väristä lähes kokonaan, mutta aina kun näen sitä sisustuksissa, niin jotenkin tykkään…

  • 17.7.2012 / 23:52

   heh, jää nähtäväksi ;). mä en oo vielä koskaan kokenu ruskeaa väriä omakseni, mut eipä sitä tiedä jos se aika on vasta edessä :). enemmänkin tykkään raikkaasta valkoisesta, johon on jonkun verran yhdistetty puunsävyä tuomaan lämpöä. meidän kodista ei sellaista löydy, mut sellaisia usein ihastelen ja mietiskelen, tuleekohan meillekin joskus sellaista ;)

 8. Anessa
  18.7.2012 / 12:14

  Kuvien perusteella kohteesta jää ”rahalla saa…”-fiilis. Liian kliininen, kodin sielu puuttuu. Sisustus on Italialais-tyylinen, joten sekään ei skandinaavisen sisustuksen puolesta liputtavaa säväytä. Muita kohteita odotellessa, itse pääsen vasta elokuun puolella messuilemaan.

  • 18.7.2012 / 12:17

   niin, jotain minäkin jäin talossa kyllä kaipaamaan. kuvia on tulossa vielä lisää, tasaiseen tahtiin :)

 9. Hennis
  19.7.2012 / 11:36

  Kiitokset näistä messupostauksista! Itselläni taitaa tänä vuonna jäädä messut väliin, kun perheen pienin hieman rajoittaa menoja… Ja kun kiinnostus olisi ihan valtavissa sfääreissä! Nimittäin täällä on tontin etsiminen yltynyt kuumeisiin lukemiin ja mies jo suunnittelee nykyiseen kaikenlaista pientä myyntistailausta. Vaikka meidän ei tästä pitänytkään mihinkään lähteä ja kolmatta alkaa rakentamaan… :P Oisko sun muistikortille tallentunut kuvia Villa Hesse kohteesta? Tuossa pohjaratkaisu vaikuttaa aikas mielenkiintoiselta tuota meidän ehkä joskus tulevaa projektia ajatellen? Saat lähestyä vaikka s-postiin, jos et täällä halua postailla enää aiheesta… :)

  • 19.7.2012 / 13:20

   oi niinkö! voi tuo suunnittelu on ihanaa aikaa, se tunne et kaikki on vielä mahdollista :)). kaikenmoiset suunnitelmat pyörii mielessä aamusta iltaan, se tuo potkua päiviin!
   otin joitain kuvia Villa Hessestä, voin postailla ne huomenna, jos vain ehdin :).

 10. @nsku
  28.7.2012 / 10:20

  Ei oikein ollut kyllä mun makuuni. Olihan siinä tietynlaista tyylikkyyttä, mutta jätti kylmäksi. En voisi kuvitella asuvani tuolla.
  Ja kaikkein kamalinta mitä voi ollakaan on nuo lasikaiteet; kuvittelin jo itseni siellä hinkkaamassa niitä päivittäin lasten kähminnän jäljiltä :D

  • 28.7.2012 / 11:16

   joo ei jotenki tullu sellasta kaunis, mutta myös kodikas -fiilistä :)

 11. Marika
  8.8.2012 / 17:09

  Mä tykkäsin tästä kovasti! Upea! Lasikaiteita en omaan kotiini ottaisi mutta tänne ne sopivat mielestäni hienosti. Ulkona oleva poreamme oli ihanan luksus. Huomasin saman että Casa Forte oli huomattavasti ahtaammanoloinen. Onkohan 700 000 € voinut muuten riittää tähän Villa Iloon? Jotenkin tuntuu ettei ole.

  • 9.8.2012 / 08:35

   poreammeterassi oli kyllä ihan mahtava!! kyllä kelpais :))

 12. Sissi
  25.9.2012 / 11:12

  Katsoin näitä kuvia 3 vuotias tyttö sylissä ja hän ihastui täysin tuohon Hello Kitty huoneeseen(on Hello Kittyihin muutenkin ihastunut)! Hän sanoi haluavansa nukkua tuossa huoneessa. Kun sitten oli aika mennä nukkumaan hän sanoi: ”Emmä hajuu nukkuu mun hooneessa, mä hajuun mennä nukkuu sinne hoo kitti hooneeseen.” :D Oli kyllä suloista <3

  • 25.9.2012 / 13:50

   voi miten ihana tyttönen! :D kiva että tulit kertomaan, lapset on niin hauskoja ja aitoja :))
   mukavaa päivää teille molemmille!

   • Sissi
    25.9.2012 / 19:16

    Kiitos, samoin! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.