Lukijan toiveesta: Lammi-Kivitalo Villa Hesse

Hennis kyseli, jos minulta löytyisi kuvia asuntomessukohteesta numero 14, Villa Hessestä. Vain muutaman kuvan tässä kohteessa otin, lähinnä itseäni kiinnostavia yksityiskohtia kuvasin. Kohteessa oli kova tungos siellä ollessamme, ihmisiä oli kerääntynyt pikkuryhmiin rupattelemaan, joten aika pikaisesti kiersimme talon läpi. Mielestäni kohteen sisustus näytti hiukan keskeneräiseltä tai jotenkin vajaalta, joten napsin vain nämä muutamat kuvat. Harmi ettei joukossa ole kunnon kokonaiskuvia, mutta tavallaan talon pohja on sellainen, että niitä ei olisi helposti saanutkaan.

Huomasin vasta, kun sain tuon lukijan kommentin, että tämän talon pohjaratkaisu on muuten tosi kiva! L-muotoinen ja käytännöllinen kokonaisuus kaiken kaikkiaan. Neliöitä yhteensä 181, että hiukan sais kutistaa sitä meille tulevaa versiota ;). Tällainen talo sopii tontille, jossa etupiha on suurempi kuin takapiha. Tykästyin kovasti etupihan terassiin ja etenkin terassin valkoiseen purjekatokseen. Ulkokuvan nappasin naapurista:

 Eipä sitten muuta kuin kivaa viikonloppua!

Comments

 1. Hennis
  20.7.2012 / 19:42

  Voi kiitos paljon S näistä kuvista! :) Hihhii, juu pientä kutistamista itsekin suunnittelin tuohon pohjaan, ei me tarvita noin isoa taloa… Ja muutenkin katsoin nimenomaan sitä, että tuossa pohjassa on perusasiat kunnossa ja paljon muuntelumahdollisuuksia. Esim. pääsisäänkäynnin saa helposti siirrettyä muillekin sivuille ilman, että toiminnallisuus kärsii. Tuo ulkokuva oli tosi paljon mun mieleen, kun yritin messujen kuvista katsoa, että meneekö tuo katto tosiaan noin ja se on kyllä upea. Aivan ihanan suojaisen pihan saa kyllä tuollaiseen taloon… Tässä on kyllä paljon sellaisia elementtejä, mitä meidän seuraavaan tahtoisin. <3

  • 20.7.2012 / 22:28

   kiva et tykkäsit, vaikka kuvia oli näin vähänlaisesti! ihan totta, tuota voi kivasti muunnella tuota pohjaa. kuitenkin ydinjutut tosi fiksusti :)
   upea talo on kaiken kaikkiaan! mukavia suunnitteluhetkiä sinne teille :P

 2. miibsi
  22.7.2012 / 14:22

  Ulkoapäin tosi upean näköinen, sisätilat nyt jätti vähän kylmäksi. Mulle tuli kylppärin seinästä mieleen vedeneristysaine, enkä nyt tiiä onko se kovin hyvä juttu :D Mutta siis mallina L-muoto on kiva ja käytännöllinen! Olikohan tuolla messuilla yhtään ”pieniä” taloja? Tuntuu että kaikki on hurjan isoja.

  • 22.7.2012 / 16:54

   oon aika samoilla linjoilla sun kans :)
   oli siellä pienempiäkin taloja. tai riippuu mikä nyt kenenkin mielestä on pieni ;). itse ehkä miellän omakotitaloista pieniksi alle 140-neliöiset. lisää messukuvia tulee seuraavien viikkojen aikana aina silloin tällöin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.