Wanhan mökin pihapiiriä

Tuli lupailtua tuossa alkukesästä näitä mökkikuvia, vihdoin sain nämä postaukseksi asti :). Kuvia olikin niin valtavasti, että tein pientä jaottelua. Tässä ensimmäisessä osassa on mökin ulkokuvia ja pihapiiriä, toisessa osassa tulee sitten sisäkuvia sekä päämökistä että saunamökistä.

Tässä alkuun vanhan mökin terassia, nythän tätä herttaista mökkiä ei enää ole; se on purettu ja uuden mökin antura on vastikään valettu.

Kun päämökistä kävelee alas rantaan päin, pääsee saunamökkiin, joka on melko uusi. Saunamökin edustalta löytyy upea patio, jossa on ihana istuskella ja ihailla merimaisemia.

Huonommalla kelillä voi istuskella myös lasitetun terassin suojassa:

Pyöreän ikkunan toisella puolella on peseytymistilat puusaunoineen.

Kissat rakastaa vierailla mökillä, tänä kesänä ei olla siellä vielä yhdessä käytykään. Kiltisti pysyttelevät tutulla mökkitontilla, mitä nyt pikkasen voi naapurin puolelle kurkistaa ;). Nuorempi neiti viihtyy useimmiten rantakivillä ja laiturin alla, mutta vanhempi seikkailee vähän missä milloinkin. Heti kutsuttaessa tulevat kiltisti luo.

 Sellainen pieni paratiisi siellä :)). Jonain toisena päivänä kurkistetaan sitten mökkien sisälle!

Comments

 1. 22.7.2012 / 10:28

  Ihanan näköinen kesälomaparatiisi :) onko tämä siis teidän vai suvun ja miksi tuo mökki on nyt purettu?

  • 22.7.2012 / 16:57

   eikö! mökki on miehen vanhempien :). ja se purettiin ihan siksi, että mökkiä voisi hyödyntää ympäri vuoden. tuo vanha mökki ei siis ollut talviasuttava ja rakentavat nyt sellaisen :). musta itestä tuntuu et oon maininnu tän asian postauksissa jo niin useasti etten sit enää sitä tähän kirjoittanut, mut hyvä että kysyit :)).
   niin ja tuohon samaan ois kyllä voinu tehdä uudenkin, jos kivijalka ois ollu hyväkuntoinen. mutta koska ei ollut, vedettiin vanha mökki maan tasalle.

 2. Hanna
  22.7.2012 / 12:21

  Ihana mökki!!! Siis tääkö on nyt purettu? Voi, olisin tykännyt mökistä tuollaisenaankin! :) Millainen uudesta tulee?

  • 22.7.2012 / 17:00

   juu se on purettu ja huomenna alkaa nousta uuden mökin kivijalka! tosi kiva mökki on tulossa, 80 neliötä oli muistaakseni rakennusoikeutta että jotain semmoista yksikerroksista ;). tulen täällä seuraamaan projektia silloin tällöin!

 3. 23.7.2012 / 11:22

  Aivan ihana mökki! Oon koko kesän haaveillut, kun olisikin mahdollisuus päästä jonnekin mökille..

  • 23.7.2012 / 11:37

   kesällä on kyllä niin ihana käydä mökillä silloin tällöin :)) ja tosi kivaa on sekin ettei mökki sijaitse kaukana vaan samassa kaupungissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.