Parit ostokset

Heh, näin mulle usein käy… Että on niin monia postausideoita mielessä ettei aina muistakaan niitä kaikkia ;). Joskus ihan tuntuu, että päiviä on liian vähän ja postausideoita liian paljon, mutta onhan se hyvä että niitä on jonkun verran varastossakin. Tulipa siis mieleeni, kun kirjoittelin jokin aika sitten siitä Turun reissun pienestä shoppailusaldostani, että itse ostoksethan on vielä näyttämättä!

Oltiin Turussa juhannuksen jälkeisellä viikolla ja löysin paikallisesta KappAhlista ihanan valkoisen lierihatun! Kivan jämäkän sellaisen. Tosin nyt kun asiaa ajattelen, ne hyvät ja aurinkoiset säät loppui aika lailla kuin seinään tämän hankinnan tehtyäni, joten voitte syyttää mua :P. Taas yksi lisäsyy lähteä muille maille: hatulle käyttöä vielä tänä kesänä!

Meillä ei täällä enää valitettavasti ole Hemtexiä, joten Hemtex-myymälässä täytyy aina pyörähtää, kun se vastaan tulee. Pidän tosi paljon Hemtexin vuodevaatteista ja pyyhkeistä: erittäin laadukkaita ja kauniitakin vielä! Kun juhannuksen jälkeisellä viikolla kauppoja kiertelin, oli sopivasti alennusmyynnit käynnissä. Olen ehdottomasti alennusmyyntien hyödyntämisen kannalla: tälläkin hetkellä kodinhoitohuoneen kaapeista löytyy sekä H&M:n että Hemtexin aleista hankitut pussilakanasetit alkuperäispakkauksistaan. Lähes kaikki meidän vuodevaatteet on muuten näitä kahta merkkiä: erittäin hyviksi siis todettuja! Ja ihanaa ettei kaikki ole kerralla käytössä, vaan voi aina silloin tällöin ottaa upouudet setit käyttöön. Mistään riippuvuudestahan tässä ei toki ole kyse ;)

Tällä kertaa löysin Hemtexistä alennettuun hintaan kauniin sävyiset raitaiset käsipyyhkeet sekä ruutuisen keittiöpyyhkeen:

Tuohon hattuun liittyi muuten kiva juttu, nimittäin kassalla myyjä sanoi että kaikki accessories ota kaksi maksa yksi, joten ei muuta kuin hyllyjen väliin penkomaan! Mukaan lähti tämä ihana pieni käsilaukku, joka on ollutkin nyt kesällä ahkerassa käytössä. Kesällä ei tarvitse kantaa niin suurta määrää tavaraa mukana; lompakko, kännykkä ja pienen pieni kosmetiikkapussukka riittävät. Siihen tämä laukku on oikein omiaan!

Sohvalla olevat mustavalkoiset tyynyt on kaikki Ikeasta. Pienemmät tyynyt odottelee, jos ois vielä kelejä päästä terassille 8).
Kivaa tiistaita!

Comments

 1. 24.7.2012 / 10:11

  Kivoja ostoksia! Etenkin nuo vasemman puoleiset raitapyyhkeet on tosi kauniit ja sopis meidänkin väreihin :)

  • 24.7.2012 / 20:18

   ne on kyllä ihanan väriset! :)

 2. 24.7.2012 / 10:46

  Kivoja löytöjä! Ja samaa mieltä pussilakanoistat, hyvää settiä löytyy nuista molemmista liikkeistä. Erityisesti H&M:n yhdet lakanat ovat yllättäneet positiivisesti laatunsa puolesta. Ja uuteen kotiin hain Hemtexistä parit väreihin passaavat lakanat. Oishan se ollut ihan kauheeta, jos päiväpeiton alta pilkistäisi jotakin silmiä kirvelevää. ;)

  • 24.7.2012 / 20:20

   mä kyllä niin tykkään noiden molempien vuodevaatteista, ihanan tuntuisia eikä ne tunnu kuluvan ollenkaan: vanhimmat kokovalkoiset H&M:n ollu käytössä nelisen vuotta ja ihan ku uudet :)

 3. Niina ja 4kisua
  24.7.2012 / 14:13

  Ihania ale löytöjä sulla ;) Täällä on ale shoppailtu ihan kiitettävästi :D Meneehän se loma shoppaillessakin. Keskiviikkona pääsen asuntomessuille :)

  • 24.7.2012 / 20:21

   hyvähyvä! :D
   mukavaa huomista messupäivää sulle!

 4. 27.7.2012 / 16:05

  Raitaiset käsipyyhkeet näyttää oikein kivoilta :)
  Itselläni on testaamatta sekä H&M:n että Hemtexin lakanat. Pitääpäs seuraavat ostaa jommasta kummasta :) Meillä taitaa tällä hetkellä olla lakanakaapissa aika Finlayson voittoista.

  • 28.7.2012 / 11:13

   voin lämpimästi suositella niiden testaamista :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.