Hakusessa miniläppärilaukku

 Tarvitsisin miniläppärilleni laukun, sillä säännöllisesti matkustellessa läppäriä on hiukan kurja kuljettaa ilman sitä. Milloin se on autossa hattuhyllyllä, milloin laukussa päällimmäisenä… Eli ei kovin kiva.
Ajattelinkin kysellä teiltä vinkkejä, mistä löytää kivannäköinen läppärilaukku ja nimenomaan miniläppärille? Kovasti niitä näyttää olevan isommille koneille ja iPadeille, mutta ei miniläppäreille, höh.

Viime vuodesta asti mun mielessä on ollut tämä Ted Bakerin ihanuus, näitä kun olisi pienempänä (ja oikean sävyisenä saatavilla) niin avot!

Ted Baker ”Lianna” Quilted Patent Laptop Sleeve

Noita ylempiä malleja löysin oikeassa koossakin, mutta lilana, punaisena yms… Mielellään ottaisin laukun joko mustana, valkoisena tai sitten tuollaisena nuden sävyisenä. Tätä alempaa mallia oli vielä saatavilla, mutta ei miniläppärin koossa :/ 

Olis kyllä tosi upea!
Melko pikaisesti pitäisi nyt tämä hankinta tehdä, sillä parikin matkaa on jo suunnitteilla… Esim. eilen illalla myöhään löysin niin upean matkakohteen että! Eihän siinä uni meinannut tulla pitkään aikaan ja siltä kyllä nyt tuntuukin… *Haukotus*

Pirteämpää päivää teille muille! Jään innolla odottelemaan joskos saisin sieltäpäin hyviä vinkkejä :))

Comments

  • 25.7.2012 / 23:26

   joo mä muistankin ton sun postauksen, tuo laukku on kyllä kans tosi kiva :)

 1. Minna
  25.7.2012 / 17:55

  Hei!

  Säilytän omaa miniläppäriäni bombata bagissä. Omani olen hankkinut amazonilta mutta huomasin että ne ovat nyt alennuksessa tuolla fab.de kaupassa =)

  • 25.7.2012 / 23:27

   ahaa, tuo bombata bag olikin mulle ihan uusi tuttavuus :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.